Jump to content
Battlefield.no

Jonassr

Supermedlem
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Jonassr

 • Rank
  Menig

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Bodø
 1. Jeg kan ikke si annet enn at dette var svært vellykket. Gratulerer med godt gjennomført arrangement! Jeg tror samtlige i løpet av kvelden fikk "godfølelsen" man bare får av BF, og den samme frustrasjonen når det er noen på motstanderlaget som eksempelvis behersker jagerfly ekstremt bra. Det er mange gode tilbakemeldinger her, men det eneste jeg vil pirke på er tidsbruken - men jeg innser at dette var Bigwar #1 i BF4, så da må også arrangørene få tid på seg til å sette seg inn i alle nødvendige ting slik at det bare blir bedre og bedre. Jeg er også glad for at drifterne setter foten ned til håpløse innspill (eksempelvis nedjustere bigwar til 16x16). Takk!
 2. Det frister som bare juling, men er ikke det samme dag som Assassin?s Creed kommer ut da? ;O Den var kjip!
 3. Takk for informasjon coNker it! Da vil jeg bytte til Jonassr, om det lar seg gjøre?
 4. Kan dere bytte nick fra [iC]Jonas til Catch`Jonas ?
 5. Jeg håper dere kommer med oppdateringer om hvor vi kan vinne streamsendinger fra NRK og sånn! Genialt at det blir en insider i NRK!
 6. Han har gjort en kjempefin jobb for tidligere Team Catch-Gamer BF2, samt IronCross. Jeg har på en måte fulgt denne karen, som klankompis i IronCross og mer som presse i Catch-Gamer. Han er en person som ikke bare er helt super i heli, men han har kvaliteter til å være med i administrasjonen av en klan. Om vi ikke tok beslutningen å legge ned Catch-Gamer BF2, siden det var så få igjen, hadde NaTreX vært klanleder den dag i dag. Det var dessverre ikke så mye håp for Battlefield 2-laget, så det ble dessverre lagt ned. Les mer [HER]. Lykke til med å finne deg en ny klan, NaTreX, takk for samarbeidet!
×
×
 • Create New...