Jump to content
Battlefield.no

Entreri

Rådsmedlem
 • Content Count

  15,749
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Posts posted by Entreri


 1. Helt klart veldig trist, for MG med Kybber (Einar) og Sigve i spissen har gjort en helt fantastisk innsats oppigjennom årene. Ikke bare for oss, men for mange andre communities også - dessverre uten å få den anerkjennelsen fra miljøet de hadde fortjent.

  Tradisjonelle communities som Battlefield.no har helt klart en stor utfordring i dagens spillmarked, da spillutgivere har fjernet mye av behovet for dedikerte serverhoster gjennom forbedrede mekanismer og folk er mer vant til å bruke andre sosiale medier nå. Når det er sagt, har et forum for meg alltid hatt en helt annen funksjon og vært en helt annen arena enn for eksempel Facebook.

  Vi jobber nå med å forberede overgangen fra en Multigamer-drevet portal, og prioritet 1. er å ivareta forumet og en forside med nyheter og kobling mot forum for kommentarer etc. I tillegg vil vi spesielt ta vare på Mumble-serveren vår som er svært mye brukt. Parallelt jobbes det også med å få på plass en langsiktig sponsor for de viktigste spillserverne våre. Mer informasjon kommer snart i egne nyheter og public tråd i forum :)

  • Like 2

 2. BF4 med lazors. veldig consolifisert

  Forklar? Gameplay er ikke likt BF4 i det hele tatt og det eneste som er consolifisert er brukergrensesnittet i menyer og startscreen (som jeg for guds skyld håper vi får se en mer avansert versjon av i fullversjonen). Er null automaim eller kompensasjon i spillet, og hurtigheten i gameplay vil favorisere PC, så skjønner ikke hvor du tar det fra?


 3. Spilt en del del selv i det siste, og må si jeg koser meg stort.

  Fravær av serverbrowser og andre ting vi tar for gitt i multiplayer er jo ikke å forvente noe annet, siden det ikke er sluppet enda og vi tross alt spiller på noen utvalgte EA-servere. Dette MÅ på plass i fullversjon, men ikke noe jeg dømmer spillet basert på.

  Gameplay kan ikke sammenlignes med BF og CS, selv om mye er likt. Dette er mer tilbake til røttene av FPS, slik vi spilte Quake etc før, men i en mer "BF møter SW"-setting. Jeg liker det.

  Brettet med "Conquest" er dønn balansert, mens "Walker Assualt" var helvetes ubalansert fordi folk som spiller Rebel ikke fatter at det ikke er team Deathmatch, men at man må gjøre objectives for å vinne. Var nettopp med på å knuse imperiet fordi alle jobbet sammen om uplinks, og det var dritgøy!!

  Fikk faktisk inn SISTE skuddet som tok ned siste walkeren med sniperrifla, fønny! :D


 4. Hadde som innstilling at dette ikke var et battlefield-spill som vi kjenner det, men kanskje en slags CS/BF-blanding.

  Sånn sett synes jeg spillet fungerte helt fint og var underholdende så lenge jeg spilte det.

  Er enig i at de kunne tatt seg bryet med å differensiere mer mellom de to fraksjonene, slik at man faktisk kunne spille litt annerledes ut i fra om det var politi eller terrorist man var. Ellers er jeg enig i at bevegelsene føltes litt "sirup-aktig".

  En annen ting er at den pansrede bilen med mitraljøse på taket ble i overkant overpowered. Når vi var to relativt kapable folk i den, som kommuniserte godt, slaktet vi enormt mange spillere. Ble neste FOR heftig, rett og slett.

  Men all-in-all; helt sikkert et spill jeg kan ha en del timer morro med.


 5. Har spilt mye med ACE 53 i det siste, veldig artig selv om jeg i utgangspunktet er RÆVA med sniper-lignende våpen. Merker at det hjelper godt på den generelle aimen - og selv om det er som du sier, ikke et nærkampvåpen, er det sjukt tilfredsstillende når man hamrer inn skudd i hodehøyde i en smal gang :D

  Bruker selv Holo + x2, slik at jeg kan veksle litt på zoom mtp avstand :)


 6. Om noen ønsker å ta initativ til nytt LAN, er jo det supert.

  I utgangspunktet har jeg på ingen måte lyst til å "erstatte" VLAN eller kuppe forumet,

  men siden ingen av dem har gitt lyd fra seg på LAAAAAAANG tid til tross for initiativ til både

  lokaler, linjer og andre ordninger - tror jeg vi kan trygt konkludere med at det ikke skjer noe i 2014 i alle fall.

  Om et par ildsjeler setter seg ned og diskuterer mulighetene, anbefaler jeg at de:

  a) Sjekker ut de konkrete tipsene om lokasjoner og linjer i andre tråder her.

  b) Ikke blir for overambisiøse - holder antall deltagere til en håndterlig mengde mtp krav til lokaler, linjer, strøm etc.

  c) Kanskje finner et lokale som ligger litt mer sentralt i landet? Eksempelvis nærmere Gardermoen enn Svenskegrensen i sør?

  Bare noen tanker :)

  Jeg har ikke mulighet til å engasjere meg ut over å få tildelt noen helt konkrete oppfølgingsoppgaver,

  men vil veldig gjerne være med som deltager på noe slikt :)

  • Like 3

 7. Å lage et "CS-aktig" spill på Battlefield-plattformen er ikke nødvendigvis dumt. Populariteten til den type spill har jo vært bevist i over et tiår, og jeg selv inkludert har brukt utallige timer på slikt. Å få et alternativ til CS:GO hadde jeg ikke hatt noe i mot, da jeg ikke ser på dette som noe konkurrent til selve BF-serien.

  MEN; EA har på ingen måte imponert meg med utgivelsene sine, og det er her jeg har mine reservasjoner. Spillkonseptet i seg selv? Helt flott det. Trua på gjennomføringsevne og kvalitet på det som slippes? Heller laber. Men for all del - selv om jeg ikke kjøper det når det kommer, er jeg åpen for muligheten om reviews og tilbakemeldinger motbeviser skepsisen min.

  • Like 2

 8. Har fulgt så smått med på dette, og må si det nylige intervjuet på Gamer.no med sjefsdesigner ikke akkurat fikk meg til å glede meg mindre:

  http://www.gamer.no/...eternity/160347

  Det kan se ut som om det er håp for oss som savner de gode, gamle rollespillene i isometrisk 2D fra dette selskapet. Det er riktig nok ikke D&D, men systemet det legges opp til her virker veldig fornuftig ut i fra det jeg leser.

  Minuset for min del er at jeg greit kan klare meg uten en del av systemene til D&D, som helt korrekt ikke er laget med tanke for PC, men jeg liker innholdet (verdenen, historien og alle raser/monstre/dyr/etc) i D&D. Blir spennende å se om de har klart å skape en like rik verden her.

×
×
 • Create New...