Jump to content
Battlefield.no

Lygre

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  7,435
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lygre

 1. Får ikke kommet inn på bf.no i det hele tatt på PC-en. Husker ikke hele feilmld i farta. Noe med 400. Skriver dette fra iPhonen.
 2. Lygre

  Betaen er datert!

  Greit at DICE gir oss en demo før spillet slippes. Var redd det kun ville bli til de som kjøpte MOH som de sa for et år siden. Føles spillet for mye som Bad Company 2 og for lite som BF2 spørs det om BF3 havner ved siden av Xboxen.
 3. Lygre

  Betaen er datert!

  Betaen er datert! Klar for å betateste Battlefield 3? DICE har datoen klar - og det er ikke lenge til!
 4. Lygre

  Betaen er datert!

  (Multigamer.no): Er du klar for å teste Battlefield 3? Da trenger du heldigvis ikke vente lenge for allerede 29. september braker det løs! Betaen varer helt til 10. oktober og er for PC, Playstation 3 og Xbox 360 og vil utspille seg på kartet Operation Metro med spillmodusen Rush for 32 spillere. Hvem får tilgang til betaen? Vel - alle. Betaen er av det åpne slaget og alle soldater som ønsker, både på PC, Playstation 3 og Xbox 360 vil få mulighet til å delta. Har du forhåndsbestilt Battlefield 3 på Origin eller kjøpt Tier 1-versjonen av Medal of Honor får du tilgang til betaen allerede 27. september - med andre ord 48 timer før. Les mer om Battlefield 3-betaen her. Hvor skal vi spille? Hos oss selvfølgelig. Sammen med våre venner i Battlefield.no kommer vi selvfølgelig til å sette opp servere for betatestingen. Vi kommer tilbake med mer informasjon om disse etterhvert. Vi ses på slagmarken, soldater. Battlefield 3 utvikles av DICE og kommer til PC, PS3 og Xbox 360 27. oktober.
 5. Husker jeg hadde det første Deus Ex til PC i gamledager. Likte spillet veldig godt, men tror jeg satt fast et eller annet sted mot slutten av spillet. Enten det eller så var det så vanskelig at jeg gav opp til slutt. Husker ikke helt, men bra var spillet. Toern fikk vel dårlig motakelse og det fristet ikke. Virker som at treern kan være et artig spill. Har ikke særlig mye tid til spilling for tida, og fra november og utover kommer storspilla. Får se om DE3 blir kjøpt en vakker dag. Skulle gjerne ha testa en demo.
 6. Ikke glem at det skal arrangeres norgesmesterskap i Battlefield 3, da =)
 7. Dedikerte servere i MW3 For to år siden ble dedikerte servere til MW2 droppet. Nå snur de 180 grader og tilbyr dette til MW3.
 8. (Battlefield.no): I oktober 2009, kort tid før utgivelsen av Call of Duty: Modern Warfare 2, skrev vi en artikkel om at spillet ikke skulle ha støtte for dedikerte servere. Det resulterte i 220 kommentarer - de aller fleste av dem rimelig negative for å si det mildt. Call of Duty 4: Modern Warfare (2007) var i sin tid et populært spill blant deler av Battlefield.no-miljøet. Det var store forventninger til oppfølgeren, men nyheten i oktober '09 satte en stor demper på det som skulle bli en fest. IW.net slo ikke helt an Infinity Ward som med Modern Warfare 2 lanserte sitt eget spillnettverk IW.net fikk jammen høre det både før og etter utgivelsen av spillet. Noen ganger hjelper det faktisk å klage, for nå har Robert Bowling fra IW tvitret godt nytt for PC-spillerne. Modern Warfare 3 vil ha dedikerte servere! Herr Bowling skriver følgende: "Ja! Modern Warfare 3 til PC vil ha støtte for dedikerte servere fra dag én. Du kan favorisere eller administrere for å kontrollere oppsett, regler, utkastelser." Flere detaljer om hva man faktisk kan gjøre med en server kommer sikkert med tiden. Modern Warfare 3 utvikles av Infinity Ward + Sledgehammer og kommer til PC, PS3, 360 og Wii 8. november.
 9. Ny trailer fra Battlefield 3 I går ble en BF3-video lekket, i dag kom DICE selv med en trailer.
 10. (Battlefield.no): Vi begynner å bli rimelig godt kjent med Paris-kartet fra Battlefield 3. Det har blitt vist fram ved flere anledninger, og det er også Paris vi får se i dagens trailer. Her kan man kjempe både på t-banelinjer og på overflaten. DICE er tydeligvis også fornøyd med alle E3-prisene de fikk. Gratulerer. Battlefield 3 utvikles av DICE og kommer til PC, PS3 og Xbox 360 27. oktober.
 11. Lekket gameplay fra BF3 Noen svensker som har spilt Battlefield 3 har også lagt ut video av det på Youtube.
 12. (Battlefield.no): Når man lar noen teste et spill tidlig, vil det alltid være en sjanse for at videoer vil finne veien til Youtube. Dette har nå skjedd, og her kan du ta en titt på noen minutter med gameplay fra flerspillerdelen av Battlefield 3. Det er fullt mulig at videoen vil bli tatt ned i løpet av kort tid, men den tid den sorg. Nok prat, se video. Battlefield 3 utvikles av DICE og kommer til PC, PS3 og 360 27. oktober.
 13. Lygre

  E3 2011

  Jeg venter på FIFA 27. Tror den blir bra.
 14. Er du i Call of Duty-eliten? COD Elite er en helt ny betalingsmodell for Call of Duty, men frykt ikke; flerspilleren forblir gratis.
 15. (Multigamer.no): Call of Dutys utgiver, Activision, har lenge hintet om et slags betalingssystem for kommende spill i serien, og det har nå blitt offentliggjort. Call of Duty Elite vil tjenesten hete, og de har gitt ut en video som forklarer en del. Den kan du se her og nå. NB: Flerspillerdelen av Modern Warfare 3 må du altså ikke betale for. Bare så det er klart.
 16. Lygre

  E3 2011

  Er litt spendt på hva Bungie og Respawn jobber med, men det er nok for tidlig å vise noe fram. Spesielt fra Respawn vil jeg tro. Hadde vært kjekt med en bekreftelse på en ny Halo: Combat Evolved. Noen gode nyheter om MW3 hadde vært kjekt. Følger seff med på BF3, men har etter BC-serien mista litt interessen. (ja, ja. Dette er ikke BC..) Noe nytt om ME3? Hadde vært gøy om de kom med noe nytt i treern, slik at ikke alle tre blir nesten helt like. (Ikke at jeg ville klaget altfor mye uansett). Noe nytt til XBL? Ikke noe mer halvveis Twitter/FB-greier håper jeg. Det finnes dog grenser for hvor mye de kan oppgradere Live hver gang.
 17. Første Modern Warfare 3-trailer på plass Da har den første skikkelige traileren til Call of Duty: Modern Warfare 3 nådd nettet.
 18. (Multigamer.no): Da er tiden endelig kommet for Infinity Ward å vise fram det kommende Call of Duty: Modern Warfare 3. Forrige uke ble vi servert et aldri så lite utvalg av teasere, men denne traileren er det en god del spennende i. Sjekk ut traileren under og bli opplyst. (saken fortsetter under videoen) Verden i ruiner Som man ser av traileren er det ikke bare USA som har fått seg en real på snørra. Som det ble hintet til tidligere vil handlingen også utspille seg i England, Frankrike og Tyskland. Etter å ha sett en særdeles actionfyllt trailer sitter jeg igjen med ett spørsmål. Hvor er Price? Hva synes du om traileren? Gleder man seg? Call of Duty: Modern Warfare 3 utvikles av Infinity Ward og kommer til PC, Playstation 3 og Xbox 360 8. november 2011.
 19. MW3 kommer til PC antar jeg, ikke bare konsoll. Akkurat som BF3 =) [quote name=Enig, har alltid ment at SP har vert det beste med MW-serien. Smak og behag. Selv spiller jeg av og til noen runder med HC S&D i MW2, og kommer nok til å gjøre det jevnlig til MW3 er ute, akkurat som jeg spilte COD4 i to år før MW2 kom. Likte godt koopdelen i MW2, Spec Ops. Håper at de har noe liknende i MW3. Kommer selvsagt til å spille gjennom kampanjen også, men det er ikke slik at det er det jeg bruker mest tid på. COD har vel vært et av de mest populære på flerspillerfronten helt siden COD2 (hadde COD1 flerspiller?). Tviler på at det endrer seg med MW3, med mindre Activision innfører en betalingsmodell som er helt på huet. Gleder meg uansett til å teste BF3 også, og det kommer til å bli litt av en kamp om både BF3 og MW3 kommer i november.
 20. Sjekk ut Modern Warfare 3-teaserne Flere teasere til Call of Duty: Modern Warfare 3 har ankommet verdensveven. Skal vi ta en titt?
 21. (Multigamer.no): Vi gav dere tidligere et lekket cover til Call of Duty: Modern Warfare 3. Vi var kanskje noe usikre på om dette var et reelt cover eller fake. Nå har også intet mindre enn fire teasere ankommet verdensveven. Uten å si noe mer gir vi dere alle fire teaserene. Enjoy. Hva synes du? Så - hva synes så dere? Gleder vi oss til å besøke England, Frankrike og Tyskland i tillegg til USA? Call of Duty: Modern Warfare 3 utvikles (mest sannsynlig) av Infinity Ward og kommer til PC, Playstation 3, Wii og Xbox 360 i november (regner vi med).
 22. Kjøpte det hos Gamestop i dag til Xbox 360. Bare å sende en venneforespørsel om du vil spille koop.
 23. Færre spillere = mindre kart. Det sier vel nesten seg selv. Når det gjelder enspiller og koop vil jeg tro at PC- og konsollversjonene blir like mtp størrelse og slikt.
 24. De kåra isåfall ikke årets nettsamfunn i går. Selve Gullstikka var mye mindre i år enn tidligere. Selv har jeg ikke spilt Starcraft, men RDR var kjempebra og ville stemt på det som årets spill om jeg hadde stemt. Og når det gjelder bilspill ville jeg valgt Hot Pursuit foran GT5.
 25. Bad Company 2 med to gullstikker Bad Company 2 vant to priser på Gullstikka i går kveld og slo spill som Black Ops og Starcraft 2.
×
×
 • Create New...