Jump to content
Battlefield.no

ElvenKind

Battlefield.no Veteran
  • Content Count

    964
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ElvenKind

  • Rank
    Oracle
  • Birthday 04/28/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.ttr-dcli.org

Profile Information

  • Location
    Kongsberg, Norvæj
  1. Edit: Trodde det stor Last Seen: 6 Mar 2006 :blush:

    Remove comment plx!

    Gratulerer med dagen btw :)

  2. Last Seen: 6 Mar 2007 :cry:

  3. Ok, oppdatert første post. Nå er det bare å begynne å legge sammen og forberede seg på sjokket... Mangler : 1. Lydkort med frontpanel (sånn som passer i "CD-skuffen") 2. Finne meg en NEC DVD brenner. 3. Vifte/Kjøleribbe til prosessoren.
  4. Aiaiai. Mye å velge i. Sett på noen Lian Li kabinetter. Virket veldig gode, men hadde pris deretter også. Dette blandt annet. Også Thermaltake da. Fant egentlig bare dette jeg kunne tenke meg. Nå gjenstår det bare å bestemme seg og eventuellt legge til noen vifter/kjøleribber (Z-man eller noe sånt har jeg hørt rykter om).
  5. Hmmm. Snoke litt etter et Mist PS da Edit : Denne så jo lekker ut... Takker. Gjenstår bare kabinett da.
  6. Takk. Var den "External" saken jeg var på jakt etter. Ikke sett det før, så ble litt forvirra. Takk igjen. Noen tips til hardware her? Skal bestille i løpet av uka og det overstående er ikke nok til å starte vidunderet en gang
  7. Dette er hvor langt jeg har kommet. Ingenting er kjøpt enda, så kritikk og forslag til andre deler er også velkomne. Maskinen skal bestilles neste uke (uke 25). Hovedkort : Asus A8N32-SLI Deluxe PS : Kan noen tipse meg om hvor mange S-ATA kontakter dette kortet egentlig har? CPU : AMD Athlon 64 X2 4800+ Grafikkort : Asus EN7900GTX Minne : Corsair XMS3500LL PRO 2Gb Kasse : Lian Li PC-S80 Classical Silent (Inkluderer 3x120mm vifter, samt 1x80mm) HDD (For Operativsystem og Spill - Må være minimum 10000 RPM) : Western Digital Raptor 150 GB DVD Brenner : Ikke sikker enda. Trenger forslag. Power Supply : MIST 500W Lydkort : Ikke sikker enda. Vurderer noe med kontrollpanel og hodetelefonutgang som frontpanel på PCn. Forslag trengs.
  8. Da lar jeg den stå jeg. Takk for all hjelp igjen
  9. Takk for all hjelp. Problemet er løst og det var min egen talentløshet som var årsaken. Kabelen var feilkoblet, noe som ikke har noen betydning for LAN kortet i PCn, eller ved korte trekk, men ved lange trekk må kabelen være riktig koblet i endene. Gjorde dette, samt satte IP på LinkSysen til 192.168.0.1 og da funket alt som det skulle. Takk igjen for at dere gadd bry dere! Takker! "Kanskje jeg kan sette modemet i bridge igjen. Er det noe lurere med tanke på internettspilling?" Glad EK.
  10. Forsøkt. Funket ikke. Heller ikke finner den noe internett med Local IP Adress på 192.168.2.1. Virker rett og slett som om ruterne ikke ser hverandre i det hele tatt. Og lyset i "internett" blinker fortsatt på LinkSysen, mens det egentlig skal lyse konstant etter som jeg forstår. På modemet lyser dette lyset konstant, uten blinking. @ Sir Knight : Forsøkte også ved å sette opp LinkSysen med 192.168.0.1. Begge med DHCP. Skjedde ikkeno da heller. Det du skrev over stemmer. Status for WAN derimot viser bare 0.0.0.0 på alt. Og "Connect" gir meg ingenting Har en meny (Static Route eller noe sånt.) hvor jeg velger om routeren skal være "router" eller "gateway". Gateway skal jeg ikke bruke ettersom det er det den skal stå i hvis den er koblet rett på internett. I den samme menyen kan jeg sette opp "Destination LAN IP", "Subnet mask" og "Default Gateway". Her kan jeg også velge RIP for WAN, LAN eller Begge, samt interface for WAN eller LAN. Denne menyen skjønner jeg ikkenoe av og får ikke til å sette opp noe som helst.
  11. Har prøvd å sette LinkSysen til 192.168.0.1. Det hjalp heller ikkeno. Fremdeles bare litt blinking i "Internett" lampa og ingen kontakt med internett. Har også "fornyet IP adressen" når jeg gjorde dette. Modem-routeren har 2 ip'er som Sir Knight beskriver det. Bare IP rangen til modemet er fra 192.168.1.64-253. Grunnen til at jeg har en router til er fordi jeg trengte en fordeler i stua der kabelen fra modemet kommer inn fra gjennom taket (ca 20 meter trekk tenker jeg). Fikk beskjed av de jeg handlet hos at jeg da trengte en router og kjøpte derfor en. Ugh!
  12. Har satt modemet i bridge (uten DHCP) koblet det til LinkSysens "Internett" ingang og hatt DHCP på på LinkSysen. Og PCene står konstant med "Motta IP automatisk", med mindre jeg skal inn på speedtouchen og justere på noe. Da må jeg tvinge på maskina en annen IP for å få kontakt så lenge modemet står i bridge. Overstående funker ikke... Speedtouch som ruter rett i maskina fungerer utmerket. Har ikke hatt noen problemer med denne "standardmåten" å gjøre det på.
  13. Med speedtouchen rett i PCn (som jeg har nå) får jeg utdelt IP 192.168.1.64. Standard Gateway : 192.168.1.254 Bra det ikke er lengden da. Hadde begynt å vurdere store hull i veggen. Samboersken så skjeivt på meg når jeg tura rundt her og banka på veggene Edit : Lurer på om jeg burde gå tilbake med LinkSys Ruteren og be om å få en switch i stedet? Skal ha 4 ting koblet sammen i LAN (slik jeg hadde det via den gamle HUBen) : Begge PCene, samt to printere.
  14. Rangen kan ikke fjernes. Den er beskyttet. IPn kan jeg fjerne, men ikke DHCP Poolen.
×
×
  • Create New...