Jump to content
Battlefield.no

Viper_toffi

Supermedlem
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Viper_toffi

 • Rank
  =IRF=
 • Birthday 11/27/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.irfclan.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Askøy
 • Interests
  BF2 og gaming
 1. IRF holder koken, og om du ønsker å spille med oss, så ta kontakt med oss på IRFclan.com. :-)
 2. Norges mest tradisjonrike klansamfunn siden 2001, rekruterer spillere til vårt hovedlag og rekruttlag i WoT. Immidiate Reaction Forces (IRF) Hvem er vi: - Vi er en åpen klan hvor frivillighetsprinsippet gjelder. - Vi har Team Speak 3 server. - Vi har egen hjemme side og forum http://irfclan.com/index.php?mod=news&action=recent - Vi har 18år aldersgrense, men i enkelte tilfeller gjør vi unntak. - Vi arrangerer LAN treff. - Vi har meget gode spillere som man kan lære mye av. - Vi har eget rekruttlag som driver aktiv utvikling av spillere samtidig som de vil lykkes i CW, Team Battle, Stronghold og Tank Company. - Vi er et mulitygamer clan communety, så her hos oss kan du få spilt mange andre spill også sammen med andre. -----------------------------IRF Hoved lag--------------------------------- Mål: - Beholde et trivelig miljø rundt WoT - 80% vinrate i CW, Team Battle, Stronghold og Tank Company. - Holde 10 land områder i CW sammen med vår rekruteringsklan NORH. - Bli ledende innen Stronghold og Clan Wars i Norge. - Øke kunskap om lagspill, spillforståelse og spillmotor i WOT til alle våre medlemmer. - Vinne premier i Stronghold og Clan Wars kampanjer. - Maksimere sosial opplevelse og sammhold på TS3 og LAN treff. Inntakskrav: - WN8 rating på siste 1000 spilte kamper: 1600 - 18 års grense -----------------------------NORH rekrutt lag--------------------------------- Mål: - Beholde et trivelig miljø rundt WoT - 70% vinrate i CW, Team Battle, Stronghold og Tank Company. - Holde 10 land områder i CW sammen med IRF hovedlag. - Utvikle spillere til å øke kunskap om lagspill, spillforståelse og spillmotor i WOT til alle våre medlemmer. - Vinne premier i Stronghold og Clan Wars kampanjer. - Maksimere sosial opplevelse og sammhold på TS3 og LAN treff. Inntakskrav: - WN8 rating på siste 1000 spilte kamper: 1200 - 18 års grense ------------------------------------------------------------------------------------ Historie: - Norges eldste Battlefield klan etablert i 2001. - Startet med WoT i 2011 http://worldoftanks.eu/community/clans/500001645-IRF/ Linker: - Hjemmeside og forum - IRF Lag - NORH Lag Andre aktiviteter i IRF: - Battlefield 3&4 - Minecraft - SimCity - CSGO - Diablo 3 - War Thunder - Total War - Banished - Civilization - COD - Ravaged - DayZ - The Hunter mvh Viper_Toffi
 3. IRF hadde en fin kveld i går hvor vi slo mange gode klaner som Hello Kitty osv. :-) I dag rydder vi plass til nye medlemmer og fjerner en del inavtive medlemmer som vi har hatt fra gammalt av. Vi sikter videre mot toppen, så Troii, pass på. ;-)
 4. Etter 4 mnd i drift har IRF seilt seg opp på 3 plass i Norge og selv om det er lang vei opp til TROII, så skal vi jaggu meg opp og forbi dem en dag. ;-) En takk til TROII som har laget listen: - http://wotclans.net/eu/compare/TROII,%20TROLL,%20NOARM,%20TR0II,%20JOTNE,%20FA-1,%20VARDA,%20NASA,%20NASA1,%20NASA2,%20MINI,%20NORH,%20IRF,%20SIL-S,%20NAAB,%20-CN-,%20NORSK,%20DSR,%20NORW,%201NIC,%20NSE,%20NO,%20NPV,%20NORTK,%20NTB,%20NO-VI,%20GGG,%20NORVI,%20NOTD,%20NAV%20TLSF,%20HIIII,%20-NAM-,%20NORTF,%20NRGW,%20NOPC,%20NTC,%20NNOOB,%20MASQ,%20NOREG,%20-NTF-,%20STRID
 5. Da har IRF startet med Strongholds og vi har prøvd ut Tier 6, Tier 8 og Tier 10 kampene. For det meste vil vi fokusere på Tier 8 men også spille Tioer 6 og 10 fremmover. Stronghold gir oss en perfekt mulighet for å øve oss til Clan Wars. Ettersom medlemstaller har økt til 41 stykker på bare 3 mnd, har vi nå 17+ spillere online på kvelstid. Om du vil spille Stronghold og spille med oss, så send en søknad på "Join Us" http://worldoftanks.eu/clanwars/strongho lds/ http://worldoftanks.eu/community/clans/5 00001645-IRF/#wot&mt_order_by=role_h ierarchy
 6. Hei, send en søknad her: - http://irfclan.com/index.php?mod=joinus&action=new :-) Hvis ikke sitter jeg og en kompis og spiller stort sett hver dag Du får komma innom mumble etter halv 4 tida om dagene og se etter meg og Zizzou Vi tar det absolutt ikke Serriøst He he, ikke vi heller. :-) send en søknad dere om dere også vil prøve oss ut. :-)
 7. Vi har rekrutert mange spillere de siste dagene, men vi har fortsatt veldig god plass. :-) Skal du også bli med å kose deg bak PC'en? :-)
 8. Vi har rekrutert mange spillere de siste dagene, men vi har fortsatt veldig god plass. :-) Skal du også bli med å kose deg bak PC'en? :-)
 9. Er du singel dame som er ute etter å ha single menn å flørte med, og bli dullet med av gifte menn som allerede er dresserte for å behandle kvinner som gylne egg? Ja da er IRF et sted for deg hvor du både kan spille det spillet du liker sammen med andre med felles interesse både i og utenfor spillet. Ja her er vi et felles miljø som tar vare på hverandre og det er lov til å trekke en grovis innimellom. Ta en tur innom og sjekk oss ut/opp. ;-)
 10. Er du singel mann på 18år eller eldre og har prøvd deg på byen som den store danseløven eller donjuanen for å dra damene, men allikevel kommet tomhendt hjem hver gang? Sitter du der hjemme å sipper på øl og ser øl vommen vokse? Ja da er du en for oss, for det er flere av oss som deg her i IRF. Her kan du få komme på TS3 å fortelle hvor flink du er med damer og hvordan damene løper etter deg og få applaus. Her i IRF kan du spille når det passer deg og dra på byen når det passer deg, du kan spille WoT, Minecraft, Diablo, BF4, CoD, Civilization eller andre spill etter ditt behov, og du finner andre som også kunne tenke seg å spille de spillene og mange flere. Ja her kan du faktisk bare kose deg å la øl vommen vokse til samvittigheten tar deg, eller til du får en kjerring som drar deg med ut på tur. Ta en tur innom og prøv oss ut. ;-)
 11. Er du pappa som ikke lengre har noe å si hjemme og er stuet vekk på datarommet om kvelden etter at barna har lagt seg? Ja da er IRF et god avslappingsted for deg. Her treffer du flere av oss om tar på oss tøflene hver gang vi går inn porten hjemme. Men her på IRF sin TS3 er det ingen regler som skal begrense deg fra å få ut frustrasjonen over barn som har vært vanskelige å legge eller en masete kone som ber deg vaske opp 2 ganger om dagen, nei her skal du få lov til å rape, banne, rope ut når du vil. Du er en av oss, du vil storkose deg og slappe virkelig godt av. Vi vet nemelig at din sjanse for å få deg noe på kvelden er rundt 0,1%, og selv med kjøp av roser blir den ikke stort større en 0,2%. Vi vet at du må komme inn til et sted der noen tar vare på deg og tar deg for den du er. Ta en tur innom, du kommer til å like deg. ;-)
 12. Det er x5 i hele helga samt masse annet morro som å kunen vinne tanks osv. Så jeg blir å spille masse denne helgen. :-)
 13. Husk også at IRF er et sosialt "communety" hvor vi spiller mangen spill sammen, ser film sammen eller bare snakker sammen. IRF er altså et sosialt miljø hvor vi rett å slett koser oss på kveldstid etter at ungene er lagt og posen med det gode i kan taes frem. :-)
 14. Uansett hva en de gjør, så blir spillet bare bedre og bedre for hver oppgradering synest jeg, og det neste som kommer nå er at tanks kan velte, man skal kunen skyte gjennom alle bygninger osv. :-) Forje oppdatering ga vesentlig bedre grafikk i spillet. :-)
 15. Veldig hyggelig å få slike tilbakemeldinger. :-) IRF har vert der hele tiden siden 2001, men vi har vert lite flinke de siste årene til å vere synlige for communetyene, og det skal vi nå rette på. :-)
×
×
 • Create New...