Jump to content
Battlefield.no

Bliv1n

Klanmedlem
 • Content Count

  2,236
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bliv1n

 1. Få nyheten ut på forsiden.
 2. Bliv1n

  Army'n

  WRÆÆÆL og GRRRR!
 3. Bastard - Politikk Bastard - Mannabrus ;P Tilbakemeldinger?
 4. Er man fan av en konsoll må man jo forsvare den og få flere til å kjøpe konsollen. Åssen dere klarer å være fan av PS3 fatter jeg ikke. Var FAN av PS2 selv, har en og er veldig glad i den. PS3 er bare tragisk. JEG ELSKER PS3, DØ 360!!! Selv om jeg personlig liker PS3 best, er det bra at det finnes konkurende konsoller. Si meg, ønsker du egentlig monopol? Det bringer i allefall med seg flere ulemper enn fordeler.
 5. Shyne - That's gangster http://www.youtube.com/watch?v=t41AW69M_cc Gym Class Heroes - Coockie Jar
 6. Bestilte det i dag til PS3.
 7. Få han til å hoppe i strikk!
 8. General løs og Skruf porsjon det går i.
 9. *cry_me_a_river*

 10. Enig med punky der. Var veldig fornøyd med bookingen i år!
 11. In Flames var klart best av det jeg såg! The Used og Chrome Hoof (?) var det største pisset ever.
 12. Hei, jeg bor i kollektiv og deler nett med 8 personer, sikkert flere for alt jeg vet, har trådløst (jeg bruker kabel da). Uansett, er blitt sinnsyk lei av å ha 4000 i ping på ventrilo og i spill, og bare det å komme innpå denne siden tok meg vel 3 gode minutt. Er ikke alltid det er så ille, men enkelte dager er det rett før jeg spiser en snusboks i fortvilelse. Om jeg feks. laster ned en film nå (lovlig) så tar det meg uansett bare 1 minutt, så ved nedlasting får jeg mye av båndbredden, men til spill og slikt går alt til bloksberg. Lurer derfor på om hvordan jeg reserverer feks. 2 mbit av linja til meg selv. Har Nextgentel 20 mbit. Har les overalt, men skjønner jo ikke halvparten en gang. Skrev inn ip adressen i browseren, kom inn på dette da: http://bildr.no/view/191137 Noe jeg kan gjøre her for å i allefall reservere for spillet (litt bf2 i ny og ne). Helst om noen kan gi meg en detaljert beskrivelse slik at jeg alltid har minst 2 mbit tilgjengelig, whatsoever jeg holder på med.
 13. Tok å avinstallerte hele spillet, klarte omsider å gå offline, men da jeg skulle kjøre sto bilen i ro. uansett hva jeg trykket på.
 14. Har Saitek ja. ;P Men har ikke noen drivere til det da, plugg and play liksom, funker liksom å bevege piltastene og enter, men må trykke i hytt og gevær for å feks. komme til "OK" når jeg skal lage bruker. Funker heller ikke med musa, mx518.
 15. Klarer ikke opprette en online konto. Kan liksom ikke skrive inn navn eller noe som helst. Må bruke piltastene for å navigere, og det var jo et sant helvete. Hva gjør jeg galt?
 16. Blir gøy å høre det nye albumet til In Flames live!
 17. To ting var jævlig korka: 1. Når du skal ned dit så får du ikke gå gjennom festivalområdet, så du må gå så SYKT langt, sikkert godt over en kilometer ruta rundt. 2. Butikken til hovedcampingen ligger jo på campen, som igjen ligger i motsatt ende av festivalområdet i forhold til hove camping. Når du da kjøper øl, så får du jo ikke lov til å ta med det gjennom festivalområdet, så du må gå den $")(/#")#(/" lange veien igjen. Heldigvis var jeg med folk som hadde bil, så måtte bare kjøpe øl der oppe en gang. Er det ikke easy å snike seg unna dette da?
 18. Hvordan er hove camping opp mot festivalcampen? Helt dødt på hove camping?
×
×
 • Create New...