Jump to content
Battlefield.no

Lakrisalen

Serveradmin
 • Content Count

  2,230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Lakrisalen last won the day on April 28 2015

Lakrisalen had the most liked content!

Community Reputation

128 Excellent

About Lakrisalen

 • Rank
  Kaptein
 • Birthday 02/07/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lørenskog FTW
 1. https://youtu.be/3rL-pCFd8bo Og der kom cheataccusinga
 2. Hei Duodalasj. Vi trenger din STEAMID for å behandle denne saken. Mvh Lakris
 3. Har twitter, men bruker den først og fremst til å følge tweets til politi ang ulykker og stengte veier. Bryr meg lite om rosabloggere. Om folk syns Sophie skriver mye "bra", er smak og behag. Hun skriver ikke om noe jeg interesserer meg for, så hun får ikke noen "like" eller follow fra meg.
 4. God nyttår til alle sammen.
 5. Be om refund, klovn. Kjøp deg heller Rainbow 6 Siege om du er lei andre spill.
 6. Om man rusher mainstory, så tror jeg man får følelse av at nå er spillet ferdig og ikke gidder å utforske mer. Jeg tok alle sidemissions jeg kom over og utforsket alle sites jeg fant. Så tok jeg ferdig mainstory. Startet ny gjennomgang som kvinne denne gangen. Skal også CLEAR alle sites. Man får nonstop sidemission av de 2 Brotherhood på politistasjonen. Lett å levle opp og finne sites. Fant også en fin chest armor til Power armor på Polymer Labs som jeg misset første gangen. Fant også en digg kniv på bunnen av hule fylt med vann. Jeg spiller også på survival vanskelighetsgrad. Følte at normal ble for lett. 2 slag med Shock Baton og alle dør. Nå er JEG som dør av par skudd eller par slag.
 7. Jeg har ikke prøvd spillet, men kun sett på gameplay og på Twitch. Virker som det er laget for konsoll?
 8. Har spilt igjennom. Startet en ny gjennomgang. Må si at main story var kjedelig. Men virket som man kan styre litt av historien.
 9. Grattis, klovn. Det er godt å høre det. God jul og godt nytt år til deg også!
 10. OH MAGAWD1!!1 God Jul Battlefield.no Om jeg vinner, kan dere sende NiP musematta til Klovn. Sorry, Eragon. Hehe
 11. Siden det er en ekstern hdd, fulgte det med eget program til den? Jeg har en Western ekstern hdd på lusne 1TB, men denne fulgte det med eget program til. Måtte kjøre dette første gangen jeg skulle overføre filer. Der måtte seg sette hvilke format hdd skulle være. Enten FAT32eller NTFS. Husker ikke forskjellen på de, men har opplevd kun ett problem med eksterne hdd. Hadde filmer på den, som jeg skulle se gjennom ps3'n. Men ble ikke noe film med engang. Da hadde jeg formatert hdd til NTFS og den måtte være FAT32. MULIG det er noe lignende hos deg. Kanskje det er noe i denne linken som kan hjelpe?! http://www.tomshardware.co.uk/forum/297763-32-toshiba-750gb-external-hard-disk-showing-32gb
 12. Viser vel kun en partition? Er dette en ny hdd??
 13. Klovn. At du brakk håndleddene, var nok det beste som har skjedd deg mtp csgo aimen din.
 14. Jeg utforsker alt. Tar alt av sidemissions. Sjekker ut alle radiomeldingene. Er level 30 nå. Og har ikke gjort mye på mainstory. Kan ikke si jeg har bygget mye. Kun fikset Sanctuary opp og begynte på eget hus. Har 3 vegger og 2 senger + x antall kasser jeg samler opp ting og tang. Noen som har en fin armor som kan anbefales? Jeg bruker fortsatt Silver Shroud sin og Power Armor'n en gang i blant. Og hvem er egentlig best som companion? Ble lei av klynkingen til Dogmeat ganske fort. Og Strong blokkerer meg ofte eller går foran sikte mitt. Bruker en kar ved navn Hancock nå.
 15. ja. The Silver Shroud var ett morsomt Q. Syns ikke spillet er lett. Dør rett som det er. Bruker Stimpak som drops. Er level 19, men har fortsatt ikke klart å drepe Deathclaws som man støter på. Den første man støter på var greit.. Men brukte 2stk raketter med Missile Launcher'n og endel skudd med div våpen, så klarte jeg ikke å ta den jeg møtte sist. Møtte en annen diger jævel av noe slag ett sted og kan si at den kampen var over ganske fort.
×
×
 • Create New...