Jump to content
Battlefield.no

Concrux

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,874
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Concrux

 1. "OH MAGAWD1!!1 God Jul Battlefield.no"
 2. Concrux

  Squad

  Kanskje Battlefield.no burde få opp en server for Squad? Dette er jo faktisk et av få spill som er noenlunde tilrettelagt for at man kan og har lyst til å vende tilbake til en server for å spille med folk man kjenner.
 3. Concrux

  Squad

  Dette spillet har veldig stort potensial. Det er veldig gøy og intenst når man er i en squad som kommuniserer og spiller samlet. Det er i alle fall det første krigsspillet (med unntak av Arma 2) som jeg har hatt særlig sansen for siden BF2.
 4. Etter seks måneders taushet, endelig mer informasjon om lanseringen av ArmA 3... Les hele artikkelen...
 5. OH MAGAWD!1!: BATTLEFIELD.NO IS THE BEST, MERRY CHRISTMAS TO MADCATS TOO Hovedpremien er helt vanvittig!
 6. GRATULERE MED NY BUTIKK I TRONDHEIM, DIGITAL IMPULS Ønsker mus og musematte.
 7. GOD JUL TIL ALLE PÅ KOMPLETT.NO Mus og musematte.
 8. Tusen takk Max fra Qpad. GOD JUL Assassins Creed 3 og eventuelt ei mus.
 9. Vi elsker Turbo Tape Games Ønsker Assassins Creed 3 og eventuelt ei mus.
 10. Del 2 - Denne gangen snakker vi med FoxHound om den omfattende ressurssiden ArmaHolic. Les hele artikkelen...
 11. Concrux

  Arma 2

  Merkelig ... Her er i alle fall fungerende lenker. http://img528.images...12072600060.jpg http://img515.images...12072600057.jpg http://img688.images...12072600053.jpg http://img853.images...12072600049.jpg http://img27.imagesh...12072600042.jpg http://img11.imagesh...12072600030.jpg http://img543.images...12072600035.jpg http://img703.images...12072600011.jpg http://img443.images...12072600022.jpg http://img802.images...12072600024.jpg
 12. Concrux

  Arma 2

  Noen bilder fra TCG Island Life.
 13. Dersom noen synes spillet er uklart og blurry, vil jeg anbefale å gå inn i configfilen til Arma2-OA og sjekke at ResolutionW og ResolutionH er lik sideforholdet du bruker i spillet. Interface resolution må være lik 3d resolution, og sideforholdet bør være det samme som skjermen din. For å øke responstiden til musa, kan GPU_DetectedFramesAhead endres til samme – eller en verdi som er tilnærmet lik – GPU_DetectedFramesAhead og Vsync skrus av. å ha AA-innstillingen på Very high skal visstnok gi bedre ytelse enn High.
 14. Battlefield.no tilbyr nå to servere til Arma 2-modden DayZ. Les hele artikkelen...
 15. Concrux

  Arma 2

  For seriøs COOP vil jeg anbefale VETERANS-GAMING COOP. For rollespill er det bare å søke på life som host. Noen gode servere er Global Chaos Gaming : Zargabad life og -=Tanith 1st=- Zargabad Life Enhanced!. Pingen er riktignok ganske høy på disse serverne, men opplever ikke det som et problem. Er svært morsomt å spille på disse serverne så snart man finner seg noen seriøse å spille med, men det er selvsagt en del som er ute etter å ødelegge.
 16. Concrux

  Arma 2

  Er det ingen av dere zombiejegere som spiller skikkelig Arma? Finnes enkelte servere som er svært gode for organisert COOP. Politi/sivil-rollespill i Zargabad er også ekstremt morsomt. å være fem, seks personer som raner en bank er rett og slett svært spennende.
 17. Denne tjenesten er ikke annet enn et uttrykk for en horribel utvikling hos enkelte utviklere. Dice legger ingen innsats i å forbedre spillopplevelsen, men forsøker i stedet å presse ut så mye penger av BF3 som mulig. Og det verste er at folk godtar utviklingen ved å kjøpe tjenester som Battlefield Premium. Samarbeid og taktikk er blitt byttet ut mot soloshows, lyseffekter og unlocks, og det virker ikke som Dice har planer om å endre denne filosofien. Personlig har jeg fått nok av denne mentaliteten, og orker ikke å kaste bort penger på uferdige produkter som Dice ønsker å erstatte innen et par måneder med enda et nytt produkt.
 18. 25. mai tar utviklerne AWAR og X1 Software oss tilbake til østfronten. Arma II-motoren tas i bruk for å sikre en realistisk og variert slagmark der du kan ta del i Tysklands eller Sovjetunionens armé. Les hele artikkelen...
 19. Har Battlefield.no Day Z-servere som er oppe og går?
 20. I fjerde kvartal kommer det tredje spillet i Bohemia Interactive sin Arma-serie. Hva kan vi forvente oss denne gangen? Les hele artikkelen...
 21. Klart det er din konto. Dersom du kjøper en konto, er det din konto. At kontoen har et annet nick, er irrelevant; det er tross alt du som bruker den.
 22. Du jukser og forsvarer det med at det ikke er din vanlige konto og at du jukser på "ukjente" servere? Det er like ille uansett, og det blir det samme som at det skal aksepteres at personer som vanligvis ikke spiller på våre servere skal komme til oss for å teste ut hvordan juks fungerer. Det er i begge tilfeller direkte ødeleggende for spillet og ikke minst spillgleden.
 23. Concrux

  Arsenal

  Jeg har ikke sagt at vi har et keeperproblem, tvert i mot mener jeg at både Szczesny og Fabianski er svært dyktige keepere. Szczesny spilte imidlertid elendig i stort sett hele kampen i går. Dårlige utspill, keepertabbe på det første målet, han klarte nesten å rote bort ballen til motstanderen etter et tilbakespill (som riktignok var elendig) og på det siste målet var han dessuten alt for passiv.
 24. Concrux

  Arsenal

  Hvordan i helvete er det mulig? Szczesny er en stor klovn.
×
×
 • Create New...