Jump to content
Battlefield.no

Phazed

Supermedlem
 • Content Count

  2,109
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Phazed


 1. Liten oppdatering for pre-play... 3 "wave" med mails er nå ute.. Kun 1 igjen for i dag. de holder fortsatt på med Juli siden de hadde en sinna spike med preorders den 21nde da det var mulig å bestille fra denne datoen. Bare de får tygget seg igjennom denne horden av folk skal man nok snart se at det ligger en email i kassa di i løpet av en dag eller to.


 2. Phazed: Du har ikke vurdert å ta guilden til Chuundar servern ? Ser Starwarsnorge og resten av norske guildene skal satse der. Dem ble plassert på andre servere men dem skal joine Chuundar istedet. Hvis dere er norsk that is.

  Ikke aktuellt for min del. Vi er alliert med et annet guild som havnet på samme server. Samt at balansen på guildstørrelse virker fint der fra 10-25 pr guild.. Guildet er heller ikke helnorskt.


 3. Da har guildet blitt tildelt server... Basilisk Droid - PvP - EU

  @Plaindog. Den lista du har der er basert på gamle beta servere og hører ikke hjemme i virkleigheten. er Tweet ute nå i fra BioWare om dette. De sier at de gamle listene kan ikke stoles på. Alle guild skal ha blitt tildelt server etter ønske også.


 4. Og for dere som er Sith, send inn en allianse søknad til Impetus Norwegicus. :D

  Helnorsk guild med gamle kjenninger fra wow guilden til skymarshall, da han selv skal spille på samme server som oss, men som en republic.

  Alle guild funksjoner er låst ned inntil launch.

  Jeg pre-ordera for ca 4 uker siden. er det da stor sjangs for at jeg får tilgang før den 20?

  Jada, men du bør ikke ha for store forhåpninger om 7 dager (tirsdag), snarere 3 dagers preplay..


 5. Ja er klokken 2 på tirsdag ettermiddag.

  Sadolf: Hva er planen din ? PvP server håper jeg ? Kommer du til å logge på klokken 2 :p Vil gjerne havne på en server med noen kjente.

  Edit: Har sjekket: De skal spille PvE, og har ikke en gang godkjent søknaden min, pikkskaller der de er! Ser det hadde vært mer moro og spilt med Sith Faced og Avean.

  Jeg gir i alle fall beskjed så fort jeg vet.. Guildet mitt er Sith og vi har satt PvP server som ønske, vi er også alliert med et annet sith guild.

  Hadde vært artig om du ble med på "andre" siden på samme server Avean :)

  For dere som ønsker det er det mulig å bli med i http://www.swtor.com...9385/sith-faced Vi har et krav om 25 år, men det kan evt lempes på til rundt 20 ved spesielle tilfeller.. "Yngste" mann i guildet er 28 år, eldste er 48 (selv er jeg 36). Så hos oss kan jeg garantere 0 drama.

  Send meg en personlig beskjed via SWTOR sine sider eller her på forumet om du ønsker å være med. Forhåpentligvis får php guruen min fingern ut av ræva snart så hjemmesiden kommer opp. Vi har også TS3 klar til launch. Sosialisering er veldig viktig for oss når man spiller, det gjør at man knyttes bedre til hverandre og man sitter som regel igjen med en god del "core" spillere pga dette, folk som altid stiller opp og aldrig gir seg selv om man ryker på smell etter smell.

  Faen, jeg burde heller søke meg inn i deres guild :) Er det plass og muligheter?

  Klart det sadolf, men jeg har desverre ikke muligheter til å gjøre noe guildmessig før launch. Alle guild funksjoner er låst ned til det. Men poster som sagt server her, så kan du bli med. Forhåpentligvis så er det såpass med funk i pre launch at jeg får lagt deg til.


 6. Jeg gir i alle fall beskjed så fort jeg vet.. Guildet mitt er Sith og vi har satt PvP server som ønske, vi er også alliert med et annet sith guild.

  Hadde vært artig om du ble med på "andre" siden på samme server Avean :)

  For dere som ønsker det er det mulig å bli med i http://www.swtor.com/guilds/169385/sith-faced Vi har et krav om 25 år, men det kan evt lempes på til rundt 20 ved spesielle tilfeller.. "Yngste" mann i guildet er 28 år, eldste er 48 (selv er jeg 36). Så hos oss kan jeg garantere 0 drama.

  Send meg en personlig beskjed via SWTOR sine sider eller her på forumet om du ønsker å være med. Forhåpentligvis får php guruen min fingern ut av ræva snart så hjemmesiden kommer opp. Vi har også TS3 klar til launch. Sosialisering er veldig viktig for oss når man spiller, det gjør at man knyttes bedre til hverandre og man sitter som regel igjen med en god del "core" spillere pga dette, folk som altid stiller opp og aldrig gir seg selv om man ryker på smell etter smell.


 7. Det er jo ikke bare om spillet ser annerledes ut. Det SPILLES annerledes en WoW. Kan hende det virker litt likt på noen punkter, men når du setter deg ned og spiller det selv får du en helt annen følelse. Og det er da inderlig ikke så "Stivt" som WoW er?

  Jeg er i en guild som blir tildelt server for øyeblikket, mange nordmenn med. Skal på en PvP East coast server og tilhører Sith Imperiet. Vi heter for "Legion". Så det er kanskje liten sjangs for å komme på samme server som noen her... Men man kan håpe :)

  Avean, fikk du kjøpt CE for 1 år siden?? O.o

  Ble ikke allt det annonsert i Juni/Juli? Hvertfall da jeg kjøpte CE og de hadde det tilgjengelig på origin.

  Skal du spille på en Amerikansk server?

  Har dere blitt tildelt server ennå?

  Sitter fortsatt å venter på mail til guildet mitt (er guildmaster), dog vi skal spille på europeisk server.


 8. Republic seff, ta ut sadolf og kompani !

  Hehe. Her ser du åssen det vil gå med pinglete Republic-spillere når de får smake doble lyssabler og saberstaffs!

  *VIDEO FJERNET DA SIDEN IKE LAR MEG POSTE MER EN 2 På EN GANG*

  Isåfall må du først gjennom ei asian chick med saberstaff, lykke til med det !

  http://www.youtube.com/watch?v=0-lMb4o_jbU

  Hjelper lite å være asian chick når man stikker avgårde som en råtten bantha bæsj på høylys dag.. Og atpåtil mister en nær venn *hirr hirr*

  http://www.youtube.com/watch?v=iXPgZ3DWc5E


 9. 11 dager igjen :dans: , guildene er låst ned for server tildeling. Eneste man kan gjøre nå er å benke seg ved mailboksen og vente på tildeling og spilletid (som vitterlig bør være 5 dager siden jeg la inn pre-order kode i august og etter hva jeg har lest skal alle som har levert in før september får 5 dager.)


 10. Dark/light systemet har også noe med items å gjøre.

  Div items er kun for de som har f.eks dark lvl 1.

  Jeg rakk akkurat og bli dark lvl 1 og da kunne jeg ta på meg en fet armor chest piece som droppet.

  Dark/light går dypere en bare items. Det avgjør hvordan personer ser deg, dine companions, hva slags valg du vil ha senere i personal story etc.

×
×
 • Create New...