Jump to content
Battlefield.no

Phazed

Supermedlem
 • Content Count

  2,109
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Phazed

 1. #RIP Battlefield.no

 2. Fikk et innfall om å komme tilbake, men her har jo aktiviteten dødd helt ut
 3. Har fått en del folk fra Bloodworthy in på Basilisk Droid.. Ellers er det greit på BD men merket helvete nå som helgen er her, da begynner køene siden alle skal spille.
 4. Nok en oppdatering, en kamerat av meg som registrerte sin pre-order 26 juli kom inn på bonus wave. Så det ser ut til at de er over den værste juli kneika...
 5. Liten oppdatering for pre-play... 3 "wave" med mails er nå ute.. Kun 1 igjen for i dag. de holder fortsatt på med Juli siden de hadde en sinna spike med preorders den 21nde da det var mulig å bestille fra denne datoen. Bare de får tygget seg igjennom denne horden av folk skal man nok snart se at det ligger en email i kassa di i løpet av en dag eller to.
 6. Ikke aktuellt for min del. Vi er alliert med et annet guild som havnet på samme server. Samt at balansen på guildstørrelse virker fint der fra 10-25 pr guild.. Guildet er heller ikke helnorskt.
 7. Det kommer ikke til å være lett å spille Republic, mohahahaha http://www.swtor.com...me%5B%5D=he6041 Fine er i alle fall at serveren ikke har blitt overbefolket.. Det er moderat størrelse på alle guildene som har blitt tildelt plass der.
 8. Endelig fått tildelt en server i SWTOR :) Basilisk Droid. Det nærmer seg nå.

 9. Slik som "buzzen" er på den den store interwebben nå blir det tidvis tildeling.. Dvs at det ryker kansje 10000 mail for launch, så nye 10000 etter en time, nye 10000 etter ny time etc.
 10. Da har guildet blitt tildelt server... Basilisk Droid - PvP - EU
 11. Da har guildet blitt tildelt server... Basilisk Droid - PvP - EU @Plaindog. Den lista du har der er basert på gamle beta servere og hører ikke hjemme i virkleigheten. er Tweet ute nå i fra BioWare om dette. De sier at de gamle listene kan ikke stoles på. Alle guild skal ha blitt tildelt server etter ønske også.
 12. Noen EU guild som har tildelt server ennå?? Sitter her og tripper
 13. Alle guild funksjoner er låst ned inntil launch. Jada, men du bør ikke ha for store forhåpninger om 7 dager (tirsdag), snarere 3 dagers preplay..
 14. Sant det, men jeg blir der jeg havner, jeg har tross allt 11 stk (12 om sadolf blir med) med meg.
 15. Edit: Har sjekket: De skal spille PvE, og har ikke en gang godkjent søknaden min, pikkskaller der de er! Ser det hadde vært mer moro og spilt med Sith Faced og Avean. Faen, jeg burde heller søke meg inn i deres guild Er det plass og muligheter? Klart det sadolf, men jeg har desverre ikke muligheter til å gjøre noe guildmessig før launch. Alle guild funksjoner er låst ned til det. Men poster som sagt server her, så kan du bli med. Forhåpentligvis så er det såpass med funk i pre launch at jeg får lagt deg til.
 16. Jeg gir i alle fall beskjed så fort jeg vet.. Guildet mitt er Sith og vi har satt PvP server som ønske, vi er også alliert med et annet sith guild. Hadde vært artig om du ble med på "andre" siden på samme server Avean For dere som ønsker det er det mulig å bli med i http://www.swtor.com/guilds/169385/sith-faced Vi har et krav om 25 år, men det kan evt lempes på til rundt 20 ved spesielle tilfeller.. "Yngste" mann i guildet er 28 år, eldste er 48 (selv er jeg 36). Så hos oss kan jeg garantere 0 drama. Send meg en personlig beskjed via SWTOR sine sider eller her på forumet om du ønsker å være med. Forhåpentligvis får php guruen min fingern ut av ræva snart så hjemmesiden kommer opp. Vi har også TS3 klar til launch. Sosialisering er veldig viktig for oss når man spiller, det gjør at man knyttes bedre til hverandre og man sitter som regel igjen med en god del "core" spillere pga dette, folk som altid stiller opp og aldrig gir seg selv om man ryker på smell etter smell.
 17. Mange følelser rundt grandis ser jeg..
 18. Ventetiden er pyton Så nærme men alikevel så langt unna til å spille.
 19. Skal du spille på en Amerikansk server? Har dere blitt tildelt server ennå? Sitter fortsatt å venter på mail til guildet mitt (er guildmaster), dog vi skal spille på europeisk server.
 20. Hehe. Her ser du åssen det vil gå med pinglete Republic-spillere når de får smake doble lyssabler og saberstaffs! *VIDEO FJERNET DA SIDEN IKE LAR MEG POSTE MER EN 2 På EN GANG* Isåfall må du først gjennom ei asian chick med saberstaff, lykke til med det ! http://www.youtube.com/watch?v=0-lMb4o_jbU Hjelper lite å være asian chick når man stikker avgårde som en råtten bantha bæsj på høylys dag.. Og atpåtil mister en nær venn *hirr hirr* http://www.youtube.com/watch?v=iXPgZ3DWc5E
 21. Jeg har hatt Samsung P1000 (første pad de var ute med) i litt over 1 år nå og er storfornøyd fortsatt. Har aldrig hatt noen problemer med den og den viser seg å være en uvurderlig GPS når man bruke den med CoPilot Live http://www.copilotlive.com/uk/
 22. 11 dager igjen , guildene er låst ned for server tildeling. Eneste man kan gjøre nå er å benke seg ved mailboksen og vente på tildeling og spilletid (som vitterlig bør være 5 dager siden jeg la inn pre-order kode i august og etter hva jeg har lest skal alle som har levert in før september får 5 dager.)
 23. Heldiggris Sleng inn noen ord om hvordan du syns ting er under siste beta da, er det bedre "polish" på spillet?
 24. Dark/light går dypere en bare items. Det avgjør hvordan personer ser deg, dine companions, hva slags valg du vil ha senere i personal story etc.
 25. Tror guildet mitt blir tildelt server tidlig i desember, poster det her når det er aktuellt.
×
×
 • Create New...