Jump to content
Battlefield.no

DelCasa

Rådsmedlem
 • Content Count

  7,156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

DelCasa last won the day on August 12 2017

DelCasa had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About DelCasa

 • Rank
  This is nothing.
 • Birthday 06/04/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

4,046 profile views
 1. 15 år, Heradon, da er vi to. Januar 2018, da har jeg 15 år bak meg her inne, selv om de 5-6 siste ikke har vært all verden... Men dro på med BF1 igår. Ett ord: Hektet. Pokker altså... Jeg skulle jo holde meg unna.
 2. Hallo? Kan noen skru på lyset? Det må da være noen igjen her...?
 3. FACESHOT! With a SHOVEL! Must be fun...
 4. Riktig musikk iallefall...
 5. Ber dere alle om å være varsomme med kommentarene. Vi har folk blandt oss som er direkte berørt av dette - om det skulle være noen tvil. Edit: Nei, jeg leste ikke hele tråden før jeg postet dette.
 6. Hørest ut på meg som du allerede har valgt, Nerd. Og det virker veldig fornuftig og absolutt ikke styrt av moral. Det er bra!! Det dere trenger nå, er tid.
 7. Dette er jeg faktisk ikke helt enig i. Som jeg skriver, det er fint lite hun kan gjøre før han bestemmer seg for hvor han står. Og det er kun opp til han å avgjøre.Du gir ikke mennesker mulighet til å bygge tillit til deg som du ikke kan eller vil (bevisst eller ubevisst) ha tillit til - og det er dette man nesten må ta stilling til først. Nå er jeg ikke uenig med Prosten her, men jeg tror at du må gå i deg selv først, Nerd. Og bare du. Har du en god venn å snakke med så er jo det bra, men sørg for at vedkommende er det, og ikke moralens vokter.
 8. Nerd, dette er ikke så komplisert som det ser ut som - og her snakker jeg av direkte erfaring. Hun har tross alt fortalt deg hva som har skjedd - og til en viss grad hvorfor. Nå er det egentlig opp til deg. Det første du selv må finne ut av - ved å være ærlig med først og fremst deg selv - er om du virkelig klarer å stole på henne. Tilgivelse er en ting. Det å velge å leve sammen etterpå hvor tillit er et helt klart must, er noe annet. Og det er det bare du som kan ta stilling til. Ingenting av det hun sier eller gjør nå fremover (ihvertfall i nærmeste fremtid) vil påvirke deg. Du må ta stilling til, bestemme og akseptere på helt egne premisser. Når det er sagt, så synes jeg man skal legge bort moral - den er ikke verdt noenting i en slik sammenheng. Og få høre fra andre at "...hun hadde jeg pælmet ut..." hjelper ikke deg noe. Og som du så fint skriver, dere har en sønn dere skal være forbilder og foreldre for - det er faktisk viktigere enn egoet til deg og fruen til sammen. ' /> Hvem vet, kanskje hun trengte en "smekk" for å se hva hun egentlig har? Kanskje du trengte det samme? En oppvekker? Kanskje dette fører dere nærmere hverandre? Men det kommer likevel ned til en ting: Tillit. Det må fungere. Hvis ikke, er det bortkastet energi. Dessverre. PS: Jeg er i den posisjon at jeg ikke aksepterer utroskap. Men jeg kan faktisk strekke meg til å forstå hvorfor det skjer. Partnere er ikke utro mot hverandre sånn helt uten videre. Det ligger alltid noe bak. Det betyr likevel ikke at det "er lov", men at det kan forstås. Du vet ikke hva du har før du har mistet det...
 9. Om du ser på denne, så tipper jeg du finner feilen rimelig raskt... http://homepage.ntlworld.com/kayseycarvey/jss3p11.html
×
×
 • Create New...