Jump to content
Battlefield.no

Bananarama

Supermedlem
 • Content Count

  1,915
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Bananarama


 1. Kevin Ferguson en MORSOM fighter? Herregud, kødder dere eller? Mannen er jo talentløs. De som følger minimalt med på MMA skjønte helt fra starten av at han ikke hadde noe å komme på bordet med. Wow, han banka randoms på youtube liksom, han bare MÅ være god. Han har forøverig hatt to kamper i UFC etter TUF. En kamp mot eldgamle Housten Alexander, hvor han klarte å grinde ut en decision og en mot Matt Mitrone. Hvordan den endte kan dere se her: http://www.viddler.com/explore/Datzhott/videos/884/

  Imponerende altså.

  Cro-cop var spennende i Pride, men nå er han rett og slett blitt for gammel til å være noen særlig utfordrer.

  http://www.mma-core.com/videos/_Frank_Mir_...19?vid=10012674

  Gidd diss Houston Alexander :duske::|

  FOR EN KONGE!

  Sherdog.com btw, men de spoiler på frontsida.

  Kan jo nevne fav-fighterza mine

  HW: Reem, Velasquez, Carwin, JDS, Nelson (olol)

  LHW: zzz, rashad? Kjedelig divisjon om dagen az. Slenger på Machida da

  MW: Sonnen seffern!

  LHW: GSP og fitch

  LW: maynard

  Har ikke fulgt såå mye med i det siste, mostly fordi jeg har manglet internett.

  Forresten, desidert beste måten å se enkeltkamper er å google fighterne + full fight, du finner det med etpar minutters leiting i så og si alle tilfellene, varierende kvalitet. Er kvalitet viktig kan man jo betale på UFC, da får man hele cardet (ikke prelimsa) i HD + pre-fight hypinga.

  Please si at dette er troll? LHW er lett den feteste ligaen atm - Shogun - Bones Jones kommer til å bli legendarisk, samt at man har 4-5 andre som definitivt hevder seg i toppen.

  Fitch er jo en hur kjip fighter som helst, hvordan kan man ha han som fav?

  Jeg har ikke sett 127, men 126 var en kongeevent.

  Iløpet av våren så har vi: UFC 128

  Main card

  * Light Heavyweight Championship bout: Brazil Maurício Rua © vs. United States Jon Jones[1]

  * Bantamweight bout: United States Urijah Faber vs. United States Eddie Wineland[1]

  * Lightweight bout: United States Jim Miller vs. Iran Kamal Shalorus[1]

  * Middleweight bout: United States Nate Marquardt vs. Japan Yoshihiro Akiyama[1]

  * Heavyweight bout: Croatia Mirko Filipovi? vs. United States Brendan Schaub[1]

  UFC 129

  Main Card

  * Welterweight Championship bout: Canada Georges St-Pierre © vs. United States Jake Shields[1]

  * Featherweight Championship bout: Brazil José Aldo © vs. Canada Mark Hominick[1]

  * Light Heavyweight bout: United States Randy Couture vs. Brazil Lyoto Machida[1]

  * Lightweight bout: Canada Mark Bocek vs. United States Ben Henderson[1]

  UFC 130

  Main Card

  * Lightweight Championship bout: United States Frankie Edgar © vs. United States Gray Maynard[1]

  * Light Heavyweight bout: United States Quinton Jackson vs. United States Matt Hamill[1]

  * Heavyweight bout: United States Frank Mir vs. United States Roy Nelson[1]

  * Heavyweight bout: Netherlands Stefan Struve vs. United States Travis Browne[1]

  * Middleweight bout: United States Brian Stann vs. Brazil Jorge Santiago[1]


 2. Hvor mange personer hadde ikke banka en person hvis han gikk bort til bilen din og nøkla den? 2 slag og 1 spark? Hadde du stått og venta på politiet, eller kjørt avgårde?

  Dette var i praksis det som skjedde her, og jeg er lei folk som hyler om overlagt drap på åpen gate da dette helt klart ikke var tilfelle. Ja, slag og spark mot hodet er farlig, men betyr det man kan dømme folk involvert i slåsskamper for overlagt drapsforsøk? nei.

  Folk som ikke klarer å skille mellom hva som skjedde her og typ kaldblodig drap med våpen bør faktisk se videoen og så revurdere.


 3. Nei, det er det ikke. Hvis han hadde ligget livløs på bakken mens han ble fortsatt og sparka på, så hadde det vært forsettlig drap og man kunne "uppe" straffen med hvertfall 10 år.

  Som jeg nevnte, seks år hadde vært passende straff for den involverte.

  Jeg er generelt enig i at strafferammene i Norge er pinlig lave, men i tilfeller som dette, så ligger strafferammen på mellom 4-9 år. (etter å ha søkt litt rundt)


 4. Hvis din versjon av å slåss i fylla er at tre mann sparker en mann som ligger nede i hodet såpass at han DAUER AV DET ja så er fire år i fengsel alt for lite. Hva faen SKJER med at drittsekkene alltid er de som skal forsvares i dette forbanna møkkalandet?

  Han var på vei opp når han ble sparka, han lå ikke nede, og ja, det var stort sett ikke noe "verre" enn hva man ser hver helg utenfor div. utesteder.


 5. Jeg synes fire år er litt i laveste laget, men seks år hadde vært helt greit. Jeg vet ikke om dere har sett klippet, men det var jo mer eller mindre et brawl som fikk særdeles tragiske konsekvenser. Det er to slag og et spark, Polakken hadde ingen hensikt i å sette liv og lem i fare og det jeg synes er absolutt det som burde ført til skjerpede konsekvenser, er at han nektet skyld hele veien isteden for å legge kortene på bordet.

  Det skal sies at broren som sto rett ved siden av han ble frikjent, mens sjåføren som satt i bilen og så på fikk fengsel for å ha hjulpet han med å flykte.

  http://www.dagbladet.no/2009/02/24/nyheter...dsfall/5022421/


 6. Savior

  savior.jpg

  Sjanger: Krig, Drama

  Utgitt: 1998

  Skuespillere: Dennis Quaid, Stellan Skarsgård, Nastassja Kinski

  Plott:

  Etter at familien blir offer for Muslimske terrorister, Joshua begår en ubegripelig handling og blir nødt til å verve seg til fremmedlegionen. Når Bosnia-krigen bryter ut ser han sitt snitt og verver seg på Serbisk side for å kjempe mot muslimer. Filmen gir et fantastisk innblikk i hvordan hatet kan svelge deg og alt du står for, og man får også se hvordan han finner sin mennesklighet igjen.

  Anbefales!


 7. http://www.mil.no/start/article.jhtml?articleID=172668

  Laurdag kveld (norsk tid) gjennomførte Forsvaret i samarbeid med Kongsberg defence & aerospace ei testfyring med Naval strike missile i California i USA. Testen var vellykka, ifølge Forsvarets personell på staden.

  Mer om NSM

  http://en.wikipedia.org/wiki/Naval_Strike_Missile

  Kudos til KDA! Norge er cutting edge innenfor dette og har milliardkontrakter med statene og NATO allierte.

  De har også utviklet Protector RWSen som har blitt benyttet med stor suksess av allierte styrker i Irak.

  Kongsberg_Protector_RWS_on_M1126.jpg


 8. Nei, ikke før de blir annerkjent som palestinernes demokratisk valgte regjering. Så vidt jeg vet har ikke palestinerne representanter i FN, og det er vel bare Israel som bryter folkeretten? Som jeg skriver, er jeg uenig i Hamas sitt ideologiske grunnlag og selvfølgelig også en del av metodene de velger å bedrive krigføring med, men så lenge de er under okkupasjon føler jeg det er vanskelig å se Israelernes side av saken.

  Edit: Nøkkelen til en løsning på konflikten, er så vidt jeg ser det, at Israel trekker seg tilbake til 67 grensene og at Palestinerne annerkjenner Israels rett til eksistens.

  Gaza er ikke Vestbredden homie.

  Det er jeg vel klar over, hva er poenget ditt homie?

  Ketle: Nei,helt enig, hvis du forstår at å bombe sivile ikke hjelper i andre enden heller så er vi jo på god vei mot en felles forståelse.

  Hamas ble aldri valgt på Vestbredden. Hamas styrer Gaza only. Gaza har ikke vært okkupert siden 2005. 1967 grensene har særdeles lite med Gaza å gjøre.


 9. Nei, ikke før de blir annerkjent som palestinernes demokratisk valgte regjering. Så vidt jeg vet har ikke palestinerne representanter i FN, og det er vel bare Israel som bryter folkeretten? Som jeg skriver, er jeg uenig i Hamas sitt ideologiske grunnlag og selvfølgelig også en del av metodene de velger å bedrive krigføring med, men så lenge de er under okkupasjon føler jeg det er vanskelig å se Israelernes side av saken.

  Edit: Nøkkelen til en løsning på konflikten, er så vidt jeg ser det, at Israel trekker seg tilbake til 67 grensene og at Palestinerne annerkjenner Israels rett til eksistens.

  Gaza er ikke Vestbredden homie.


 10. http://www.haaretz.com/hasen/spages/1053120.html

  Oh shit, self pwn! De trodde sikkert de var sivile!!

  Krig er fryktelig og de sivile som dør her er ikke drept med målrettet hensikt.

  Bradley Burston i Haaretz gir et annet bilde på ting:

  Leftist 1: Israel's true motive in bombing Gaza, is genocide against the Palestinian people and extermination of their right to statehood.

  Israel's genuine interest in this campaign is strikingly similar to Hamas' interest in firing scores of rockets into Israeli population centers: Forcing a cease-fire on better terms than the one just ended.

  For Hamas, this largely means easing Israeli economic sanctions against Gazans. For Israel, this centers on ending shelling by Qassam and Grad missiles and mortar shells. For both sides, this means a prisoner exchange, centering on Gilad Shalit and hundreds of jailed Hamas members.

×
×
 • Create New...