Jump to content
Battlefield.no

Bananarama

Supermedlem
 • Content Count

  1,915
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bananarama

 • Rank
  Deviant
 • Birthday 05/17/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.home.no/perei

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  USA

Recent Profile Visitors

1,017 profile views
 • xxx

 1. Får man bare en e-post med kode? Og går dette kronologisk?
 2. Hmm, venter på invite (forhåndsbestilte igår, hehe) Dette blir bra!
 3. Bananarama

  UFC

  Gidd diss Houston Alexander FOR EN KONGE! Sherdog.com btw, men de spoiler på frontsida. Kan jo nevne fav-fighterza mine HW: Reem, Velasquez, Carwin, JDS, Nelson (olol) LHW: zzz, rashad? Kjedelig divisjon om dagen az. Slenger på Machida da MW: Sonnen seffern! LHW: GSP og fitch LW: maynard Har ikke fulgt såå mye med i det siste, mostly fordi jeg har manglet internett. Forresten, desidert beste måten å se enkeltkamper er å google fighterne + full fight, du finner det med etpar minutters leiting i så og si alle tilfellene, varierende kvalitet. Er kvalitet viktig kan man jo betale på UFC, da får man hele cardet (ikke prelimsa) i HD + pre-fight hypinga. Please si at dette er troll? LHW er lett den feteste ligaen atm - Shogun - Bones Jones kommer til å bli legendarisk, samt at man har 4-5 andre som definitivt hevder seg i toppen. Fitch er jo en hur kjip fighter som helst, hvordan kan man ha han som fav? Jeg har ikke sett 127, men 126 var en kongeevent. Iløpet av våren så har vi: UFC 128 Main card * Light Heavyweight Championship bout: Brazil Maurício Rua © vs. United States Jon Jones[1] * Bantamweight bout: United States Urijah Faber vs. United States Eddie Wineland[1] * Lightweight bout: United States Jim Miller vs. Iran Kamal Shalorus[1] * Middleweight bout: United States Nate Marquardt vs. Japan Yoshihiro Akiyama[1] * Heavyweight bout: Croatia Mirko Filipovi? vs. United States Brendan Schaub[1] UFC 129 Main Card * Welterweight Championship bout: Canada Georges St-Pierre © vs. United States Jake Shields[1] * Featherweight Championship bout: Brazil José Aldo © vs. Canada Mark Hominick[1] * Light Heavyweight bout: United States Randy Couture vs. Brazil Lyoto Machida[1] * Lightweight bout: Canada Mark Bocek vs. United States Ben Henderson[1] UFC 130 Main Card * Lightweight Championship bout: United States Frankie Edgar © vs. United States Gray Maynard[1] * Light Heavyweight bout: United States Quinton Jackson vs. United States Matt Hamill[1] * Heavyweight bout: United States Frank Mir vs. United States Roy Nelson[1] * Heavyweight bout: Netherlands Stefan Struve vs. United States Travis Browne[1] * Middleweight bout: United States Brian Stann vs. Brazil Jorge Santiago[1]
 4. Litt nekroposting; ble akkurat ferdig med Looming Tower og det er , hands down, en av de beste bøkene jeg har lest de senere åra. Den anbefales for alle som har en en interesse i Islamsk fundementalismens historie, samt Afghanistan og veien til 9/11. Fant denne på YT:
 5. Bananarama

  Top 5 list

  For Norge eller Verden. Gi også kanskje en tidsramme, ellers blir det vanskelig å forholde seg til
 6. Bananarama

  Top 5 list

  Lexington Steele Ron Jeremy Peter North Mandingo GEntrus De virker som årleite karer alle sammen Topp 5 stater som utgjør den største trusselen for fred i verden.
 7. Begge målene skulle vært annullert, frispark til Pepe for holding av Torres og straffen gidder jeg ikke engang kommentere.
 8. Lagd selv, Pitbull Bar4 Grid kgpanels statblockcore elkbuffbar basicminimap recount totemtimer omniCC
 9. Hvor mange personer hadde ikke banka en person hvis han gikk bort til bilen din og nøkla den? 2 slag og 1 spark? Hadde du stått og venta på politiet, eller kjørt avgårde? Dette var i praksis det som skjedde her, og jeg er lei folk som hyler om overlagt drap på åpen gate da dette helt klart ikke var tilfelle. Ja, slag og spark mot hodet er farlig, men betyr det man kan dømme folk involvert i slåsskamper for overlagt drapsforsøk? nei. Folk som ikke klarer å skille mellom hva som skjedde her og typ kaldblodig drap med våpen bør faktisk se videoen og så revurdere.
 10. Jeg skulle gjerne likt å sett statistikk for gjengangsdrap, for jeg kommer på hvertfall tre tilfeller on top of my head de siste 2-3 åra. (Kamikaze-drapet, Stig Millehaugen)
 11. Nei, det er det ikke. Hvis han hadde ligget livløs på bakken mens han ble fortsatt og sparka på, så hadde det vært forsettlig drap og man kunne "uppe" straffen med hvertfall 10 år. Som jeg nevnte, seks år hadde vært passende straff for den involverte. Jeg er generelt enig i at strafferammene i Norge er pinlig lave, men i tilfeller som dette, så ligger strafferammen på mellom 4-9 år. (etter å ha søkt litt rundt)
 12. Han var på vei opp når han ble sparka, han lå ikke nede, og ja, det var stort sett ikke noe "verre" enn hva man ser hver helg utenfor div. utesteder.
 13. Jeg synes fire år er litt i laveste laget, men seks år hadde vært helt greit. Jeg vet ikke om dere har sett klippet, men det var jo mer eller mindre et brawl som fikk særdeles tragiske konsekvenser. Det er to slag og et spark, Polakken hadde ingen hensikt i å sette liv og lem i fare og det jeg synes er absolutt det som burde ført til skjerpede konsekvenser, er at han nektet skyld hele veien isteden for å legge kortene på bordet. Det skal sies at broren som sto rett ved siden av han ble frikjent, mens sjåføren som satt i bilen og så på fikk fengsel for å ha hjulpet han med å flykte. http://www.dagbladet.no/2009/02/24/nyheter...dsfall/5022421/
 14. Hvor har du vært de siste 2000 årene?
 15. Hamas tar hånd om politisk motstand og mistenkte kollaboratører http://www.youtube.com/watch?v=F8stwasnimE
×
×
 • Create New...