Jump to content
Battlefield.no

Cromsen

Supermedlem
 • Content Count

  2,444
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cromsen

 1. Fikk grindet ferdig T34 i februar, men etter det jeg har lest på WoT forumene skal T34 visstnok være helt forferdelig å kjøre akkurat nå. De holder på med test #3 av den nye patchen og T34 har blitt "nerfa" i hver test, det eneste som er bra på den akkurat nå er penetration og damage. Men den har dårlig ROF, mobilitet og tårnet tar en evighet å snu på etter hva jeg har forstått. Aim time skal ikke være spesielt bra heller og flere karakteriserer den mer som en tank destroyer enn en heavy tank. Men, det er jo en gratis premium tank så er jo fortsatt verdt det føler jeg. Er spent på hvordan M103 blir, har hørt litt blandet kritikk om den. Edit: Men qed, jeg trodde IS4 var en bedre enn E75? IS4 har jo god beskyttelse på fronten og sidene (Sett bort ifra "små" weakspots), mens E75 ikke tåler noe på sidene og har en tynn underplate foran som er lett å penetrere?
 2. De sier den skal bli det i neste patch som kommer (7.2), men de har ikke spesifisert noen dato for patchen annet enn første kvartal av 2012.
 3. Fikk T32 i forrige uke og liker den så langt Det eneste som plager meg litt er at kanonen veldig lett blir ødelagt. Hjelper lite å gå hull down og kun vise tårnet (Som man i de fleste tilfeller må med denne tanksen) når løpet blir ødelagt med en gang og gjør den allerede (litt) dårlige treffisikkerheten enda dårligere. Håper bare jeg klarer å få tak i T34 før den blir premium, hadde vært kjekt med en gratis premium tank.
 4. Haha, noen som har sett et vaktskifte før? I går så jeg til sammen 12 vakter som skulle igjennom en trang korridor, 6 skulle den ene veien og 6 den andre veien. Det ble jo bare kaos, endte med at jeg trykket T og ventet noen timer siden de blokkerte den eneste veien ut av slottet jeg var i. Og enkelte ganger i det siste så har en budbringer kommet og levert brev til meg i bare underbuksa. Edit: Og jeg lurer på hvor han har oppbevart brevene, for jeg kunne ikke se de i hånden hans når han kom løpende til meg
 5. Flere som har problem med at når man er ferdig å prate med folk, så blir man satt til "walk mode"? Hver gang jeg er ferdig å prate med noen må jeg trykke caps lock en gang for å kunne jogge/løpe.
 6. Var der i går og han "beskytteren" var fæl! Tålte mye, holdt god avstand fra meg og kastet firebals eller lignende som kunne ta meg ut på 3-4 skudd. Men jeg har giftet meg med hun man kan sloss mot på inn'en i Whiterun og nå kan jeg ikke finne hun igjen. Sist jeg så hun var når hun gikk ut døren til kirken i Riften, og hun har ikke gått tilbake til inn'en i whiterun eller til kjøkkenet i huset mitt i samme by. Edit: Kan man løpe i spillet!? Hørte noen nevnte at man kunne holde inne tab så kunne man løpe? Fungerer det på hest også? Edit2: Det fungerer, nice!
 7. Ikke snakk slikt om kona mi! Gifta meg med hu i går siden hun så ut som en god companion og tenkte kanskje jeg fikk en positiv effekt med å være gift med hun. Men jeg kan ikke se jeg har fått noe nytt under "active effects"
 8. Bare dra til Riften og du får oppdrag om å joine omtrent med en gang du går inn porten
 9. Jeg joinet stormcloaks fordi jeg trodde de var " the good guys" etter et godt førsteintrykk fra han man møter i begynnelsen av spillet. Har tatt et oppdrag for de nå men de virker jo som en gjeng med douchebags! Får ta noen flere oppdrag, kanskje jeg kan bli kvitt han lederen etterhvert. Noen som vet hva fordelen er med søvn/å være well rested? Får ikke sovet ordentlig etter jeg ble varulv men har ikke merket noe negativt enda.
 10. Spillet er pre-loaded på steam, den bare venter på at jeg skal komme hjem fra jobb og tafse på den
 11. Jeg tror åpen beta er ferdig og lukket for alle. (I hvertfall på PC)
 12. Hater deg Cromsen!!! Du drepte meg altfor mange ganger i går og ødla bakholdangrepet min Skjønte det var noe rart når du alltid spawnet bak meg. Men jeg var nesten helt sikker på at du var cheater, heradon89 + UMP er noe jeg kommer til å huske i lang tid fremmover.
 13. Noen som vet om UMP'en vil bli endret på i fullversjonen? Den er jo helt syk, blir støtt og stadig drept av den! Ofte one shot føles det ut som
 14. Så at man blir belønnet for å hjelpe laget fremover er tragikomisk? Det skal lønne seg å ikke dø. ja jo, man skal jo bli belønnet for teamwork, men uten å helt kunne sette ord på det liker jeg det ikke, tror kanskje det kunne blitt løst det på en bedre måte. Det virker som man får poeng for hver minste ting mang gjør. Første runden min som varte i 5min, døde jeg 2 ganger og drepte ingen, og jeg unlocket en hagle og fikk ribbons og det var ikke måte på hvor flink jeg var tydeligvis. Og akkurat det er noe jeg ikke liker, den CoD-tingen hvor man får masse av å "ikke gjøre noe". Unlocks og achievements bør man i hvertfall gjøre seg fortjent med mener jeg,
 15. Hmm, det føles ut som de har tatt BC2 og BF2 og blandet det sammen. Problemet er at de brukte for mye BC2 i ingrediensen og krydret det med litt CoD. Det er følelsen jeg har etter litt spilling. Jeg syntes jo det var gøy og kommer sikkert til å spille det mye, men jeg vil mye heller ha noe som ligner mer på BF2. Det de har kommet ut med nå kvalifiseres vel nesten som BC3. Nå har jeg kun testet Metro og ikke så veldig mye heller, skal få testet spillet grundig i kveld.
 16. Kjøpte det i går og har spillt i rundt 2 timer. Har vel blitt noe klokere på historien men det er litt vanskelig å tolke alt Ulysses sier. Ble overrasket over hvor sterke fiender man møter, selv min YCS/186 sliter litt
 17. Hmm, vanskelig å si. Tror jeg må gå for fallout. Har lett for å bli revet med i historier og fallout new vegas er vel kanskje den som har fanget meg mest. Synes historien til fallout NV først ble veldig spennende da expansions kom ut, og man fikk vite mer om historien til "the curier" Ellers synes jeg Portal historien er veidlig fin. Edit: Eller som Osram sier, zelda ocarina of time har fantastisk historie.
 18. Noen som vet om gun depression på T29 har blitt bedre etter siste oppdatering? T32 som jeg sparer til nå høres skuffende dårlig ut. 105mm på T29 fungerer godt for sin tier men å måtte bruke den på neste tier er ikke fristende, blir litt for svakt synes jeg. Vet ikke om jeg orker å grinde meg igjennom T32 for å få T34, føles ut som jeg har holdt på en evighet med T29-en og tror kanskje jeg bare holder meg der. US medium høres spennende ut, mulig jeg prøver meg der, noen som har testet ut Patton?
 19. Etter en lang pause fra Fallout NV, kjøpte jeg alle 3 expansions og prøvde meg på nytt. De to første var meh, men den tredje er absolutt å anbefale! Masse nytt, mye å utforske og mange herlige og morsomme kommentarer. Det var humor fra begynnelse til slutt og jeg hadde mer lyst til å bli igjen i Big MT (In the name of SCINECE!) enn å dra tilbake til Mojave. Det kan være greit å spille de to første expansions da noe av historien er knyttet til den tredje (og original historien), men det er ikke et must. Venter bare i spenning på den siste expansion pakken som kommer nå i august, hvor courier six som egentlig skulle bringe platinum chipen, møter the courier.
 20. Mitt siste prosjekt jeg har holdt på med en stund nå. Er fortsatt mye som gjenstår da. Har ikke brukt mods (annet enn texture pack) og alle ressurser er samlet inn selv. Spoiler
×
×
 • Create New...