Jump to content
Battlefield.no

Cromsen

Supermedlem
 • Content Count

  2,444
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Cromsen

 • Rank
  Snus-snaser
 • Birthday 04/24/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kløfta
 • Interests
  Fiske og spille.
 1. Fikk grindet ferdig T34 i februar, men etter det jeg har lest på WoT forumene skal T34 visstnok være helt forferdelig å kjøre akkurat nå. De holder på med test #3 av den nye patchen og T34 har blitt "nerfa" i hver test, det eneste som er bra på den akkurat nå er penetration og damage. Men den har dårlig ROF, mobilitet og tårnet tar en evighet å snu på etter hva jeg har forstått. Aim time skal ikke være spesielt bra heller og flere karakteriserer den mer som en tank destroyer enn en heavy tank. Men, det er jo en gratis premium tank så er jo fortsatt verdt det føler jeg. Er spent på hvordan M103 blir, har hørt litt blandet kritikk om den. Edit: Men qed, jeg trodde IS4 var en bedre enn E75? IS4 har jo god beskyttelse på fronten og sidene (Sett bort ifra "små" weakspots), mens E75 ikke tåler noe på sidene og har en tynn underplate foran som er lett å penetrere?
 2. De sier den skal bli det i neste patch som kommer (7.2), men de har ikke spesifisert noen dato for patchen annet enn første kvartal av 2012.
 3. Fikk T32 i forrige uke og liker den så langt Det eneste som plager meg litt er at kanonen veldig lett blir ødelagt. Hjelper lite å gå hull down og kun vise tårnet (Som man i de fleste tilfeller må med denne tanksen) når løpet blir ødelagt med en gang og gjør den allerede (litt) dårlige treffisikkerheten enda dårligere. Håper bare jeg klarer å få tak i T34 før den blir premium, hadde vært kjekt med en gratis premium tank.
 4. Haha, noen som har sett et vaktskifte før? I går så jeg til sammen 12 vakter som skulle igjennom en trang korridor, 6 skulle den ene veien og 6 den andre veien. Det ble jo bare kaos, endte med at jeg trykket T og ventet noen timer siden de blokkerte den eneste veien ut av slottet jeg var i. Og enkelte ganger i det siste så har en budbringer kommet og levert brev til meg i bare underbuksa. Edit: Og jeg lurer på hvor han har oppbevart brevene, for jeg kunne ikke se de i hånden hans når han kom løpende til meg
 5. Flere som har problem med at når man er ferdig å prate med folk, så blir man satt til "walk mode"? Hver gang jeg er ferdig å prate med noen må jeg trykke caps lock en gang for å kunne jogge/løpe.
 6. Var der i går og han "beskytteren" var fæl! Tålte mye, holdt god avstand fra meg og kastet firebals eller lignende som kunne ta meg ut på 3-4 skudd. Men jeg har giftet meg med hun man kan sloss mot på inn'en i Whiterun og nå kan jeg ikke finne hun igjen. Sist jeg så hun var når hun gikk ut døren til kirken i Riften, og hun har ikke gått tilbake til inn'en i whiterun eller til kjøkkenet i huset mitt i samme by. Edit: Kan man løpe i spillet!? Hørte noen nevnte at man kunne holde inne tab så kunne man løpe? Fungerer det på hest også? Edit2: Det fungerer, nice!
 7. Ikke snakk slikt om kona mi! Gifta meg med hu i går siden hun så ut som en god companion og tenkte kanskje jeg fikk en positiv effekt med å være gift med hun. Men jeg kan ikke se jeg har fått noe nytt under "active effects"
 8. Bare dra til Riften og du får oppdrag om å joine omtrent med en gang du går inn porten
 9. Jeg joinet stormcloaks fordi jeg trodde de var " the good guys" etter et godt førsteintrykk fra han man møter i begynnelsen av spillet. Har tatt et oppdrag for de nå men de virker jo som en gjeng med douchebags! Får ta noen flere oppdrag, kanskje jeg kan bli kvitt han lederen etterhvert. Noen som vet hva fordelen er med søvn/å være well rested? Får ikke sovet ordentlig etter jeg ble varulv men har ikke merket noe negativt enda.
 10. Spillet er pre-loaded på steam, den bare venter på at jeg skal komme hjem fra jobb og tafse på den
 11. Jeg tror åpen beta er ferdig og lukket for alle. (I hvertfall på PC)
×
×
 • Create New...