Jump to content
Battlefield.no

Dokteur Kill

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  4,114
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dokteur Kill

 1. Litt irritert på drop-systemet. Fikk et lass med "Scout costume transmogrifiers", men det gikk lenge før jeg fikk min første spellbook page. Var litt liv på serveren vår i går, men hadde vært trivelig å se noen flere kjente fjes.
 2. Kommer hellfragger til å kjøre en halloween-server?
 3. Nå har jeg ikke fått med meg hvordan miljøet rundt BF3 har vært (siden jeg enda ikke har fått somla meg til å kjøpe en PC som kjører det), men så seint som BC2 så vil jeg nå si det var et rimelig bra miljø her på bruket med ganske mange spillere som samlet seg på serverne våre jevnlig og skapte liv. Er egentlig Battlelog så forskjellig fra en hvilken som helst annen serverbrowser i så måte? Både i BF2, 2142 og BC2 så var det jo sikker en stor andel av de tilfeldige publicspillerne som bare joinet tilfeldige servere med folk på og lav ping, det hindret oss ikke i å bygge opp bra miljøer for de spillene.
 4. For å gjenta meg selv fra Multigamer-posten: Fnu. Også jeg som hadde store planer om å kjøpe ny PC og gjøre et Battlefield-comeback. Ble betraktelig mindre motivert nå, kjenner jeg.
 5. Må si meg enig med Zpam. Har de fått godkjennelse fra personen som er oppgitt som kontakt, så må de regnes som å ha handlet i god tro. Og klart at 17000 er en solid sum å betale, men det er faktisk ikke mer enn du må regne med å gi for å ha bil i Norge i dag. At bilen er gammel har ikke noe å si, dele- og timeprisen går ikke ned bare fordi verdien av bilen gjør det. Spørsmålet er: hvor mye er det verdt for dere å betale for å ha tilgang til bil? Du må fort regne med en 10000+ i året i rene vedlikeholdskostnader, og det er rett og slett prisen man betaler for å ha bil. Ja, du slipper unna mye av det med nybilgaranti, men da kan du jo begynne å regne på kostnadene ved billånet i stedet. Jeg gav selv nylig 14k for kilometerservice pluss skifte av en del slitedeler på bilen. Ja, det er relativt mye i forhold til hva bilen er verdt i rene kroner og øre, men det er faktisk ikke så mye å gi for å ha tilgang til en bil med så stor bruksverdi som den har for meg. Og skulle jeg kjøpt en ny V70, så skal jeg love at det hadde kostet meg mye mer i året enn de 10-15000 jeg bruker på vedlikehold. Tja. "Ut av det blå" er nå en ting, men jeg vil si at hvis man har bil og vet at det nærmer seg service og/eller EU-kontroll, så er det fornuftig å prøve å ha litt sparepenger i bakhånd. Det er selvsagt surt å slakte PC-fondet, men hvis det står mellom det og å få skifta et par morkne bremsekabler, så vet jeg hva som er livsviktig
 6. Du sammenligner epler og kanel. Hvor mye minne et kort har sier ingenting om hvor raskt kortet kan jobbe med dataene som mellomlagres i det minnet. To kort med 1500 Mb minne hver vil faktisk bare kunne lagre 1500 Mb med grafikkdata (hovedsakelig teksturer), fordi kortene ikke kan dele minne, og begge kortene må ha de samme dataene tilgjengelig til å jobbe på. Ett kort med 3000 Mb minne kan jobbe på større datasett, men for at du skal ha noen nytte av det må spillet faktisk utnytte det. Hvis ikke er det bortkasta. Og de to kortene med mindre minne vil kunne jobbe raskere på de dataene de har tilgjengelig, men må kanskje laste inn nye data fra systemminnet oftere.
 7. Whatever. Har ikke ledig tid til å spille de spillene jeg faktisk har lyst til å spille en gang.
 8. Nå er jeg mest vant med akademia og forskning, og der skal i hvert fall CVen inneholde alt som er relevant, og det skader sjelden å ta med andre jobber og verv som ikke er direkte relevante. Stort sett alt fra og med videregående, med andre ord. Søknaden skal forklare hva du mener gjør deg egnet til selve stillingen. Hvis f.eks. bachelor-/masteroppgaven din er veldig relevant for jobben du søker på, så bør du poengtere det i søknaden. (Nå skal det sies at av fire jobber jeg faktisk har søkt på i år, så ble jeg bare innkalt til ett intervju, og ble til slutt ansatt i et helt annet firma etter å bli kontaktet av et rekrutteringsfirma - så jeg er kanskje ikke den rette å høre på )
 9. ja Kall meg rar, men jeg kjører Volvo stasjonsvogn og har verken unger eller bikkje
 10. Hvilken rekkefølge man utfører beregningene i er likegyldig, men hvilke tall man utfører dem på er det ikke.Hvis du sliter med å se hvordan et brøkstykke skal regnes, så skriv alle tallene som brøker. Altså: (24/1)*(1/2)*(6/1) og så multipliser sammen tellerne og nevnerne separat.
 11. Øh. Hvis dere hadde lest artikkelen, så står det jo at det er en Blackhawk-variant
 12. Tror ikke den tiltenkt til at du skal stappe fingeren din inn der
 13. Japanere er noen syke, syke folk.
 14. De er gift nå. Kan vi få nettavisene våre tilbake, takk? Og over til noe helt annet: Kjære Hollywood. Vi har sett Mythbusters. Dere trenger ikke lenger å få gatlingvåpen med en skuddtakt på 3000 skudd i minuttet til å høres ut som som de er håndsveivet for at vi skal skjønne at det er snakk om et automatvåpen. Vi vet hvordan de høres ut.
 15. Er ikke så interessert i å se mer singleplayer-gameplay at jeg orker å opprette en fjasbokonto.
 16. http://www.escapistmagazine.com/articles/v...ation-of-Gaming
 17. Og, i hvert fall ut fra det DICE-representanter selv har uttalt, så er det beregnet med en mye større ramme når de tar med en SP-del enn de hadde regnet med om spillet var ren MP. Det er i hvert fall det Troedsson har mer eller mindre direkte sagt i intervjuer. Skal du lage et spill som når CoD-salgstall, så må du i praksis ha en SP-del som folk kan dyppe tærne i før de hopper uti MP-bassenget, men de salgstallene de da beregner med er over det dobbelte av det de ville beregnet med for et ren MP-spill. Tja. Jeg er i hvert fall ikke på punktet hvor jeg føler for å bekymre meg for det ennå. Fremdeles har vi bare sett tidlige videoer av SP-delen, og det er formodentlig fordi det er det som for øyeblikket er mest velpolert. Hvis vi ikke har sett noe med skikkelig kjøtt på angående MP-delen (gjerne en demo/åpen beta) når vi det begynner å nærme seg 2-3 måneder til release, så skal jeg begynne å bekymre meg.
 18. Vet ikke helt om prosentregningen din holder mål, Nadar SP-delen kommer jo på toppen av resten av utviklingsarbeidet. At de har gitt en gjeng med utviklere i oppdrag å lage en SP-kampanje betyr jo ikke nødvendigvis at det blir mindre tilgjengelige ressurser til å utvikle MP-delen. La oss si generelt utviklingsarbeid er 1000 arbeidstimer (tall dratt rett ut av lufta, og neppe i nærheten av reell utviklingstid), MP-spesifikt arbeid er 500 timer. Det betyr ikke at hvis man skal lage en SP-del i tillegg, så blir det 250 timer hver til MP og SP, det betyr heller at man legger på 500 timer til som går til SP-utvikling. Så selv om andelene endrer seg fra 2/3 generell utvilking, 1/3 MP-spesifikk utvikling til 50%, 25% og 25%, så er det ikke mindre arbeid som ligger bak noen av delene. Det betyr bare at det er lagt ned mer ressurser i spillet som helhet, som utviklerne håper på å tjene inn ved økte salg.
 19. Har hatt mange gode timer på en bf.no BC2-server mens jeg har jabbet skit med andre folk fra forumet på bf.no sin mumble-server.
 20. Det er jo vanskelig å gjøre noe annet enn å synse, men jeg vil tippe en stor del av utviklingskostnadene ligger i utviklingen av Frostbite 2. I tillegg er jo stort sett alt av "assets" (3D-modeller, teksturer, lyd etc.) felles for begge delene. Så personlig vil jeg tro SP-delen egentlig står for en relativt liten andel av utviklingskostnadene. Eller i hvert fall: kostnadene ved å utvikle en SP-kampanje er godt under 50% av de totale utvilkingskostnadene til spillet.
×
×
 • Create New...