Jump to content
Battlefield.no

[aCe]Total

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  2,849
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

[aCe]Total last won the day on October 6 2016

[aCe]Total had the most liked content!

Community Reputation

53 Excellent

About [aCe]Total

 • Rank
  SteamOS/Vulkan Supporter!
 • Birthday 05/27/1989

Contact Methods

 • Skype
  larsoks
 • Website URL
  http://www.arcticelite.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vestby / Akershus

Recent Profile Visitors

5,009 profile views
 1. Hei! Klanen [aCe] rekrutterer nye til spillet SQUAD. Du er hjertelig velkommen uavhengig om du er helt fersk eller har spilt spillet lenge. Kanskje du vurderer å kjøpe spillet? Bli med oss i dag så får du en fin start! Vi ønsker kun å spille for å ha det morsomt, samtidig som taktikk og lagarbeid står høyt i fokus. Ingen krav til når du skal spille. Spill når du kan (Vi spiller stort sett på tirsdager, torsdager, fredager og søndager fra rundt 20:00). Litt fakta om oss: Årlige sosiale treff. En stor familie med mye ulike kunnskaper og erfaring, og et samhold uten like. Vi har medlemmer i alle aldre, fra noen og tyve til godt over femti. Alle myndige personer er velkomne. [aCe] fylte 18 år, 16.Januar 2020. [aCe] står for arctic Combat elite. [aCe] ble startet opp av medlemmer fra de norske klanene Madplay, Trønderbataljonen and SoD. Trykk her for å joine vår Discord.
 2. Det er SuperWeekend hos Komplett.no. Midlertidig rabatt på 1070 og 1080
 3. De tipsene jeg har fått er å enten gå for GTX 1080 eller vente på GTX 1080 Ti som kommer neste år.
 4. Mulig G-Sync fikser den tapte hertzen. Har aldri prøvd G-sync faktisk Uten G-sync så merker man stor forskjell i spill man har høy FPS i. Sikkert teit å gå for 1080p, men når skjermkortene forsatt er så svake så drøyer jeg 4K noen år til. Et bra Pro tip, men per nå så har jeg kun laptop, så det blir for lenge å vente til 2017. Jeg kommer til å kjøpe nå og heller oppgradere i 2018, hvis det viser seg at ytelsen er ekstremt mye bedre. Tror jeg blir fornøyd uansett
 5. Gi meg en buet 35" 21:9 med 144Hz 4K, så satser jeg lett på det. Har spilt med 144 Hz i alle år, så tragisk å måtte gå tilbake til 100hz. Jeg merker forskjell.
 6. F***, dere ass Var så sikker på at Titan, det skulle jeg ha - men nå ble jeg plutselig litt usikker. Ser ikke ut som GTX 1080 Ti kommer før en gang i Desember eller tidlig neste år? Helt ærlig så tror jeg ikke at jeg trenger 1080 Ti for å spille mine spill i 1080p, men jeg lurer nå på om jeg skal gå for GTX 1080 SLI og heller kjøpe noe sterkere og bedre når Volta-kortene lanseres i 2018. Får bare håpe at SLI fungerer bra, har så langt holdt meg unna det der. Er ikke så lenge før bestilling nå.
 7. Ytelsemessig så er det lite forskjell så lenge man har et kraftig skjermkort, men kvaliteten på selve effektene blir ofte bedre. Du har sikkert opplevd papir/søppel eller flagg som ikke flyter så bra som de burde. Eller digre eksplosjoner med mye PhysX som ofte blir en demper for FPS betraktelig siden GPU ikke klarer begge ting samtidig. Har ikke testet dette med skjermkort som er sterkere enn GTX 690. Skjermkortet får også en mindre oppgave, som kan hjelpe mot Micro stuttering som man kan oppleve i spill med mye PhysX. Er dog. viktig at det er et bra kort som brukes som PhysX eller så blir det bare en flaskehals for skjermkortet. Det er ikke anbefalt med dedikert PhysX sammen med 2 kort i SLI. Funker ofte dårlig. Det er som du sier temmelig bortkastet, men siden jeg allerede har et kort liggende, så hvorfor ikke bruke det? Før eller siden kommer DX12/Vulkan-spill med støtte for Multiadapter, slik at alle GPU'er blir tatt i bruk for å forbedre ytelsen.
 8. Hehehe! Idiot! Det har jeg nok fra før av Men en ny stol hadde vært digg. ^^
 9. Skal også bruke GTX 690 som et dedikert PhysX-kort.
 10. Takk for gode tilbakemeldinger! Jeg prøver å holde meg til et kort i starten. Jeg vurderte 2x GTX 1080 i SLI, men mange spill/grafikk motorer har forsatt dårlig støtte for SLI. Derfor velger jeg det kraftigste kortet, selv om prisen er fryktelig stiv. Når alle spillene jeg spiller har god støtte for SLI, så kommer jeg til å vurdere et nytt Titan X-kort (Hvis jeg trenger mer kraft). Koster mye, men de kortene yter så ekstremt med en vannblokk, litt overklokking og en god bridge. Selvsagt er det smart å vente på GTX 1080Ti, men det har jeg ikke tid til Disse skjermkortene lanseres kjappere og kjappere, og det kommer hele tiden noe nytt og bedre. Jeg håper et Titan X-kort overlever en stund. Jeg skal tross alt spille i 1080p i minst 3 år til SSD har jeg, men takk for at du nevnte det. Jeg jobber en god del mer 3D modellering/animasjon (Autodesk Maya, Zbrush og ipi motion studio). Titan X takler disse oppgavene langt bedre enn GTX 1080, så selv om prisen er stiv får jeg god ytelse på 2 områder jeg er aktiv i. GTX1080Ti SLI er for dem som vil ha 100+ FPS i 4K. 4K PC-Gaming drøyer jeg til 2020 Har 4K OLED og snart XBO Scorpio - det får klare seg. EDIT: Jeg må innrømme at jeg er midt oppi et samlivsbrudd, så grensen for hva jeg får lov til å bruke på en PC har økt betraktelig, hehe.
 11. Hei. Det begynner å bli en god del år siden jeg kjøpte nye komponenter til min spillemaskin. Jeg har derfor bestemt meg for å kjøpe en helt ny maskin, som forhåpentligvis takler de kommende spillene noen år fremover. Jeg har lagd en liste med noen komponenter jeg tror fungerer bra sammen, men siden det er noen år siden sist jeg bygde/bestilte noe så håper jeg at en ekspert kan gå over og sjekke at alt passer. Jeg vet at noe at dette er "Overkill", men ignorer det. Viktigste er at alt passer og fungerer bra. Kabinett: Corsair Obsidian 750D Big Tower Hovedkort: ASUS ROG Rampage V Edition 10, S-2011-3 PSU: Corsair AX 1200i, 1200W Skjermkort: Nvidia Titan X Pascal CPU: Intel Core i7-6850K CPU kjøler: Corsair Hydro Series H115i Minnebrikker: Corsair Vengeance LED DDR4 3200Mhz 64GB x2 Lydkort: ASUS Strix Raid DLX Vifter: Corsair ML140 PRO LED Blå (Skal erstatte viftene på H115i-kjølern og fylle opp kabinettet med vifter med blå led) Vifte kontroll: NZXT Sentry 3 Fan Control 5,25" Bay Tastatur: Corsair Gaming K95 Mus: Logitech G900 Chaos Spectrum Skjerm: Acer Predator Z35 G-Sync 144-200Hz (Velger denne siden jeg har lyst på god flyt fremfor høyoppløselig grafikk).
 12. Mens vi venter på at utviklerne skal komme hjem fra ferie, så gjør dette for å minske sjansene for crash: Sjekk her (Det hjalp for meg). Forresten, noen fra [aCe] spiller public på Tirsdag fra klokken 21:00. Håper på en full norsk squad i hvert fall TS3: 92.220.81.25
 13. Kom en hotfix akkurat nå: Fix for a crash that can occur when a player is removed from a vehicle. Fixed invalid physical materials in the landscape, causing physics crashes. Resaved a number of maps to mitigate landscape related physics crashes. Fixed a crash related to remote vehicle claiming. Added a new collision trace channel to fix issues relating to complex vehicle collisions. Updated & improved physics collision trace channel settings. Fix related to vehicle penetration caused by some incorrect physical material settings. Update to the loading screen guide. Fix for ambient sounds not playing. Fix for razor wires only doing damage when half built. Various effects optimization. Fix to an incorrect configuration in the Chora AASv1 lattice. Set unique soldier mesh for the Militia Scout. Renamed Insurgent RPG Gunner to "Light Anti-Tank" for consistency purposes. Fixed line width on the Kit Role tooltips being too short. Fix for FOB radios cutting out. Added a missing vehicle physics collision asset to the m2_vehicle_base_woodland. NOTE: One of the crash fixes has broken wheel effects (it is a known issue), but we have decided to ship with the issue to get crash fixes out sooner. We are planning to add them back in via another minor hotfix.
 14. Ja, det er også en bug som kom med v7-patchen. Når det står at det er 2 plasser ledig så er det 50/50% sjanse for at det er ledig plass der. Ang. ping-problemet så er jeg sikker på at det blir fikset innen uke i v7.1. Med tom server har jeg 10ms ping. Vet ikke om det finnes noen admins på serveren. SL må ha mic og må kommunisere med de andre squadene.
×
×
 • Create New...