Jump to content
Battlefield.no

Erad

Klanmedlem
 • Content Count

  2,729
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Erad

 • Rank
  Killer Looks

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Oslo
 1. Husket kontonavn og passord gitt BF42 var tider. Nå går det i PS4 pro og BF1.
 2. Har det jeg! Nick: MikeDelta Skriv eventuelt en kort beskjed i friend requesten at du er fra BF.no... legger ikke til random n00bs
 3. Hva man liker og hva man burde velge er individuelt. Personlig var valget enkelt for meg; Playstation 3. For min del tør jeg ikke gå til innkjøp av en maskin som har en feilprosent på 33 %. De nye X-boxene skal være bedre konstruert, men likevel er jeg ikke overbevist. For min del trekker også Blue-Ray spiller samt mulighet for å spille DVD i oppskalert 1080p-oppløsning opp. Tror også PS3 kommer seg nå, prisen er ikke avskrekkende i forhold til Xbox samt at jeg tror den har mest potensiale. Men dette er mine vudereringer.. hva du vektlegger er opp til deg. Edit: Forøvrig er PS3 en god multimediamaskin med støtte for Divx og snart xvid (360 har støtte for begge). Plusset med PS3 er at du veldig enkelt og billig kan installere ny harddisk. Satt selv inn en 250gb for et par dager siden og tok meg rundt 1 minutt. Xbox 360 har bare støtte for 120gb og du må kjøpe en spesiell type xbox harddisk som i hvertfall koster det dobbelte av en vanlig harddisk.
 4. Åpenbart skrevet med tanke på fjortisser den artikkelen...
 5. Noen synes viftestøy er mer irriterende enn andre. For min del teller det i veldig stor grad negativt for x-box. Etter å ha hatt en PC et par år med et 6800GT @ Ultra speed og en vifte som ikke var særlig stille må jeg si at jeg ble litt lei. Eller starter jeg bare å bli gammel?
 6. Har hørt rykter om at 40gb er mer støysvak enn 60gb også. Blir nok en PS3 på meg før jul som egen julegave. Har allerede en Wii, men har lenge stått mellom å kjøpe Xbox 360 eller PS3. Valget faller på PS3 pga. følgende: - Liker Playstation... hatt 1 og 2. Litt fanboy - Tror PS3 har best potensiale på sikt - "The ring of death"... er uaktuelt å kjøpe en vare med en feilprosent på 33 %. En venn av meg sin xbox 360 gikk til helvete for bare noen uker siden. - Trådløst internett... gidder ikke strekke kabel gjennom hele stua. - Blu-ray spiller. Ikke noe must (pr. dags dato i hvert fall), men åpenbart et pluss med muligheten når man sitter med en 1080p tv. - Spillbiblioteket starter å komme seg. Kjøper COD4 og Assasins creed. - Bedre multimediamaskin enn Xbox Føler at Wii og PS3 vil utfylle hverandre godt. Pcen blir vel støvsamler til Starcraft 2 kommer
 7. Helt ny i Metroid Prime-verdenen, men liker det jeg har sett og spilt så langt! Forøvrig skal vistnok den isolasjonsfølelsen komme ganske raskt igjen - er bare begynnelsen hvor du samarbeider med andre osv.
 8. Erad

  Pass opp!

  Det har jo lenge vært kjent at ved å drikke mye lettbrus så får du også en større søthunger. Ergo; drikker du mye lettbrus så er du også tilbøyelig til å spise mer godteri og annen sukkerholdig mat.
 9. Takk for tipset, Zell. Jeg tror det dog bli en Panasonic TH-42PV70F. Man kan sikkert få heftigere, men lite er det som slår prisen. Ligger en anmeldelse her.
 10. 42" Plasma er selvfølgelig et must og er straks i hus
 11. Dette så helt fantastisk ut. PS3 skal kjøpes inn i god tid før dette spillet blir sluppet.
 12. Kan det være den sangen fra Matrix-soundtracket? Lunatci Calm Lyrics - Leave you far behind.
 13. Det kommer an på gener og en haug andre ting. Biceps er en bitteliten fillemuskel på kroppen og det tar laaang tid å trene den til å bli stor. Personlig har jeg fått raskest resultat på bein og skuldre.
×
×
 • Create New...