Jump to content
Battlefield.no

Spec-ops-j

Supermedlem
 • Content Count

  1,351
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Spec-ops-j

 • Rank
  Løytnant
 1. At Left 4 Dead kommer så høyt er for meg litt overaskende... Ellers en grei liste
 2. Spec-ops-j

  Home

  Eller gjort hele greia drit bra, vi spiller jo spill for å slippe hverdagen, vi spiller ikke for å komme inn i en litt annen hverdag hvor vi nok engang kan sitte i kø og vente.
 3. Vet ikke om det er split screen, men Grid har fått god kritikk mener jeg.
 4. Uncharted føles som å styre Charles Darwin som tilbakebeviser Gud, så Uncharted 2 > God of War 3
 5. Kjeften zell, du er ikke så hot og sexy og tiltrekkende og maskulin og deilig og som alle skal ha det til!
 6. I beg to differ! Uncharted var som å blande indiana jones trilogien(uten om film nr. 2) med pur glede, tipper faktisk Gud har vært innom flere ganger for å sikre at alt går smuuth.
 7. Fy Fadder rullan som jeg gleder meg til Uncharted 2: Among Thiefes
 8. Folk kjøper konsoller etter hvilke spill som er på den, Sony hadde store markedsandler, Ms får mange markedsandeler når de får mange av de eksklusive spillene til Sony, jeg forklarer hvorfor Ms får disse spillene, du skrev "du virker bitter".
 9. Gørr + kuler + store menn(bare menn) > Kos + moro + kreativitet
 10. Det er ikke noe galt, jeg prøver bare å si at det faktisk ikke er så rart at Ms får mange tidligere Sony eksklusive spill.
 11. Er det så rart når de kan kaste dobelt så mye penger på maskinen som inntektene til hele Sony corporation? Selvsagt får de eksklusive Ps spill når de bare kan invitere til gratis penger fest
 12. Burde vi egentlig diskutere så heftig rundt hva CNN synes? Jeg mener BBC og Fox News har jo allerede bevist hvor utrolige flinke disse selskapene er til å gjøre reaseach og hvor lenge skal egentlig dette "det har færre spill" være gjeldende, hvis folk skal få bruke den så vil jeg få bruke 33% av alle Xbox 360 konsoller dør noe som vi alle vet ikke nå lenger gjelder. Ut over dette så er jeg enig med folk har inne(majoriteten) at begge konsollene begynner å dytte på de siste pixslene, men BD argumente kommer nok til å være gjeldende helt til noen slipper en BD spiller med like gode muligheter til en langt rimligere pris. For ikke å snakke om det andre argumente her, saken linker til en sak i Mai, mens Desember viser noe helt annet Kilde fra Team XBOX!. Også er det siste argumente som nok engang er en vel balansert media uttalelse og ikke bare for å skape "buzz"... I korte trekk, drit i hva disse "ekspertene" sier
 13. Mener du han ikke var nøytral i denne anmeldelsen? Nei egentlig ikke, men jeg "kjenner" Lygre, derfor er det vanskelig å lese anmeldelsen å ikke tenke at han har hatt en baktanke.
×
×
 • Create New...