Jump to content
Battlefield.no

Gengus

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,460
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Gengus

 • Rank
  For Forsvaret, Norge og NATO
 • Birthday 04/21/1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Midlands
 • Interests
  Single malt scotch

Recent Profile Visitors

793 profile views
 1. Det er sikkert en god grunn for at Battlefield.no sin servere ikke vises.
 2. Tru jagu æ må bytte jobb. No har jobben stått i veien for de 5 siste BigWar`ene.
 3. Gengus

  Bigwar #5

  Makan til treff da. De tre siste har truffet akkurat de kveldene jeg må jobbe. Men lykke til!
 4. Er ikke bestandig du vet hvor du skal. Sist jeg måtte utabys. Gikk det hele 43 timer i fra sjefen ringte, til jeg satt en plass i sør å drev med krigsoperasjoner.
 5. Fullt allerede. Toppers!!!!
 6. Blir stream på jobben, denne gangen
 7. Først må jeg si at jeg ikke har veldig mange timer som commander i BF4. Men jeg vet hva de forskjellige dingsene gjør, og ja jeg kan bli mye bedre. Men at UAV scan og EMP uav ikke ble brukt, blir litt feil. UAV scan gikk stor sett uavbrutt, mest over C-flaget. Men i andre omgang ble den også brukt til å se etter fiender rundt A- og B-flagene, samt rundt E-flaget (når Alfa squad tok det med helien). EMP uav brukte jeg stort sett til å stoppe Crusemissilet, siden vi ikke klarte å ta C-flaget. Dette resulterte i at kun 2-3 missiler kom gjennom. I første runde gikk inf-scan (flag D løste ut den) brukt til å se etter om flag var ledige slik at vi kunne ta andre flag (slik som A-flaget), og i andre runde ble HW-scan(flag B løste ut den) brukt til å finne båten til lag 1. At scoren min ble så lav som den ble (ca 3,5k i første og 4,5k i andre), er vel på grunn av at jeg nesten ikke brukte squad ordre ingame. Jeg valgte å bruke mumble i steden for, og da vil commander scoren ikke bli særlig høy. Men på Bigwar er ikke scoren til commander det som er det viktigste (mener jeg da). Ser i ettertid at jeg kunne ha brukt squad ordre på inf squadene, men for fly, båt og hardware squadene ville det ha blitt helt feil. Fly squaden fikk sikkert 40-50 ordre pr runde eller mer. Noe jeg opplevde forsjellig i fra sist jeg var commander på Bigwar (ja, det er lenge siden). Nesten ingen SL`er ba om ting de trengte (f.eks ba ingen om ammo-kasse). Den eneste som ropte om hjelp (positivt) til stadighet, var Herminator. For han ville vite hvor båten til lag 1 var. Og så slapp jeg å være nervøs for å bli knivet under kampen.
 8. Takker lag 2, for seieren.
 9. snart Har stort sett en taktikk klar
 10. Vil være på mumble rundt 2200 i morra og fra 1930 på torsdag. Ønsker da at SL tar kontakt med for oppsett av whisper. Skal ha en plan klar til da.
 11. Trenger noen frivillige til å styre blikkboksene (APC)
 12. Ha gjerne commander og SL klar noen dager før.
×
×
 • Create New...