Jump to content
Battlefield.no

mardraum

Supermedlem
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mardraum

 • Rank
  Menig
 1. Liker best 16 player versjonen av kartene. Mindre pes med hardware og mer infantry action. Hadde vært morsomt å teste 64 playere på 16 player map, men har en mistanke om at det kanskje blir litt vel mye siden man allerede møter en fyr rundt hvert hjørne med 32 players på 16 players map. Så jeg stemte for 32 players på 16 player maps
 2. Dette bør fikse problemet ditt. http://www.battlefield.no/forum/index.php?...21entry960621
 3. Hvis dere som ikke får patchen til å funke har endret navn på Movies mappa eller filene i den. Så kan det jo være verdt forsøket å endre det tilbake.
 4. Går det ann å slå av det uten å installere driverene på nytt? Burde jeg velge å ta det av selvom jeg har Athlon 64, da står det jo at jeg burde ha det på Hva gjør fastwrite egentlig? 958593[/snapback] SKal ikke være nødvendig å installere driver på nytt.. Bare disable Fast Writes i bios. Du finner den som regel der du bestemmer aperture size og hastighet for AGP. Om du ikke opplever problemer på AMD64 PCen din så behøver du strengt tatt ikke slå av fast writes.
 5. Slå av Fastwrites også når du allerede er i gang. Denne funksjonen er kjent å lage problemer og gir deg egentlig ikke noen betydelig ytelse igjen for det.
 6. En 350w PSU skal være nok til å drive det der og litt til. Gitt, selvfølgelig, at PSUen leverer oppgitt watt og en stabil spenning. Billige PSUer leverer gjerne mindre watt enn det de er oppgitt med. Du kan jo forsøke spille litt lengre med den eksterne PSUen. Hvis du fremdeles ikke stoler på PSUen du eier så er jo det i seg selv grunn nok til å erstatte den. Det er ofte ganske vanskelig å finne den konkrete grunnen til problemer som dette. Spesielt om problemet er vanskelig å reprodusere. Det at veldig mange opplever akkurat det dere opplever nå kan tilsi at problemet ikke er din maskin. Jeg opplevde blåskjermer i demoen. For meg ser det ut til at Omegadriverne har fikset det problemet. Jeg har hatt denne maskinen i 6 måneder nå. Jeg har ikke opplevd problemer i andre spill enn BF2. Jeg har også kjørt en mengde diagnose-programmer (memtest, prime95, 3dmark, everest etc) uten noen indikasjon til et problem med hardware. Det blir galt om man skal sammenlikne en PCs "helse" med hvor godt den kjører Battlefield 2 (eller i noen tilfeller om den kjører BF2 i det hele tatt) BF2s varierte symptomer er mer et tegn på at det er noe alvorlig galt med selve spillet enn maskinene som kjører det. HL2 og Doom3 var også i sin tid sagt til å kreve mye ressurser og stabile maskiner, men vi så ikke mengden problemer i de spillene som vi ser nå med bf2.
 7. Skulle ønske teambalance balanserte basert på stats også. Når et lag har tapt de siste 10 rundene og alle på motstanderlaget har 3 ganger så høy score så er noe galt. Hvis teambalance er aktiv så kan man ikke fikse problemet selv heller. Så i noen tilfeller ødelegger den mer enn den fikser.
 8. Det værste er vel etter å ha brukt 30 minutter på å prøve joine en server en kamerat spiller på. Så rekker du spille 10 minutter før du får en uhyre merkelig CTD ved mapchange som ingen andre på serveren ser ut til å ha fått. Siden det tar 5 minutter og halve kongeriket bare på å komme seg til serverbrowseren så er selvfølgelig plassen din allerede fyllt. Ikke det at det hadde spilt noen rolle om det bare tok 5 sekunder siden hver eneste ranka server blir join-spammet.
 9. Spiller vi samme spill? Sporer av litt nå men jeg kan ikke unngå å reagere når noen sier at BF2 bare loader en gang i blandt. Når jeg har blitt lei dette spillet så kommer det eneste jeg vil være i stand til å huske være hvor mye loading, venting og problemer det var i dette spillet. Vente på intro filmer som ikke kan avbrytes med escape (Ja, jeg vet de kan fjernes). Venting på login, en usedvanlig treg login. Venting på ledig plass på en server. (Etter man har luket vekk servere som ikke CTDer deg, servere som faktisk lar deg unlocke en viktig del av spillet og servere som har for dårlig ping så er det ikke mange servere igjen, uhyre få av disse vil ha ledige plasser) Venting når gamebrowser henger seg, noe den ser ut til å være glad i å gjøre. Venting på loading av kart. Spesielt artig er det når serveren bytter kart i det klienten verifiserer filer den har loadet. En skulle tro den ville klare å loade noe uten å kødde det til så ofte at det forsvarer å putte inn en verifisering etter hver loaderunde. For å gjøre ting værre er ikke verifiseringen så rask at det gjør noe. Og selvfølgelig 15 sekunder med irriterende hakking etter man har begynt på kartet. Venting på en patch som forhåpentligvis vil fikse en del av de snodige problemene mange opplever. Dette spillet er uten tvil noe av det rareste jeg har bevitnet bli sluppet ut på markedet. Feil fra alt som rangerer fra CDKeys som forsvinner under installasjon til CTDs og BSODs. Det at DVDen ikke engang vil spill av på en håndfull DVD-rommer/brennere finner jeg også mildt sagt forstyrrende. Det forundrer meg egentlig i grunn at midt opp i alt dette finnes det tid til å faktisk spille BF2.
 10. Har du prøvd å legge inn CDkey på nytt? Battlefield 2 folder\Support er en exefil der for cdkey.
 11. Har du slått av Autorestart on System failure? Kan hende du får en blåskjerm og det er derfor maskinen din bare slår seg av. Du kan slå av autorestart (slik at du vil få blåskjerm) under Control Panel -> System -> Advanced -> Startup & Recovery. Opplevde mye at demoen bare hengte seg og ga meg blåskjerm (riktignok uten tekst) Prøvde forskjellige ting for å fikse det. Medium settings ga meg blåskjerm mindre hypping enn det high gjorde. Men det som ser ut til å ha funket best for meg var å legge inn nyeste Omega driverne. Har ikke opplevd en blåskjerm siden, hverken i demo eller fullversjon.
 12. Jeg opplever dette også en gang i blandt. Spesielt på steinteksturene på Kubra Dam kartet. Bruker Omega driverne basert på Catalyst 5.4
 13. Har prøvd stort sett alle av de store MMORPG'ene som er ute akkurat nå.. Ingen av de er spesielt bra. Eneste er Asheron's Call som fremdeles er det beste mmorpg'et.. alle andre operer med forced grouping og mye downtime, jeg blir gal av sånt. WoW blir nok forhåpentligvis det nye mmorpg'et med fast paced combat. Og da også det beste mmorpg'et. Tro det eller ei, det skal ikke mye til for å lage et bra MMORPG. Fjern forced grouping, fjern downtime og la fiendene droppe kule items en gang i blandt. Jah, og en relativt stor verden. DAoC var skammelig liten, etter 2 dager hadde jeg sett alt som var å se.. dumme spillet.
 14. Ikke hold pusten om du venter på at FFXI skal slippes i Norge eller Europa, det tviler jeg sterkt på noen gang vil skje, og om det skjer så vil ALLE andre spillere være høye lvl (Japanere og Amerikanere) Europeere utgjør en minimal spillerbase i forhold til disse to. Det vil ødelegge "nytt spill" følelsen din inntil de grader. De åpnet ikke nye servere for amerikanerne så hvorfor skal de åpne nye for europeerne. Om du ikke har spillt et MMORPG før så vil du få deg en overraskelse.. Om du liker FF serien så er ikke det dermed sagt at du vil like dette spillet. Som et MMORPG så har dette spillet en del seriøse mangler som hindrer det i å være det spillet det kunne ha vært. Jeg foreslår du setter deg skikkelig inn i hva MMORPG sjangeren innebærer før du bestemmer deg for å kjøpe spillet. Noe du må bite deg merke i er at det er forced grouping i dette spillet. Du MÅ teame med andre spillere om du vil komme deg videre (med mindre du spiller beastmaster og tilogmed da må du teame til lvl 30 for å unlocke denne jobben) Så om du bare har en halvtime eller time hver dag til å spille så kan du egentlig bare glemme hele greia. Det kan ta hele den tida bare å finne en gruppe (kommer litt ann på job du har) Om du vil vite hvordan FFXI er så får du et godt inntrykk av hvordan spillet er her: http://vnboards.ign.com/board.asp?brd=22412 Sørg for at du leser de positive postene også. Med det sagt så har FFXI også en del positive gående for det. Det føles egentlig som et FF-spill og Elvaan og hume females er veldig pene å se på Allerede nå er serverene fulle av high lvl chars (Japanere). Om du vil være med på leken så ville jeg foreslå at du importerer fra USA. Jeg tror Spiderman i Oslo har det om du har flaks.. Du trenger et kredittkort, og litt fantasi når du skal fylle ut hvor i amerika du bor Hvorvidt jeg liker FFXI eller ei må jeg komme tilbake til senere når jeg har fått prøvd det ut litt mer, har ikke kommet til levlene der grouping er absolutt nødvendig enda. Så jeg har ikke fått med meg det viktigste. Spillet har også vært ute i 1,5 år i Japan så det har en del mer content enn du vanligvis ser i nyslupne MMORPGS. Til Angel så vil jeg si at om du ikke takler grafikken på FF3 så er det veldig synd, for det er egentlig det beste FF-spillet i hele serien. Du skulle spillt det da det var nytt.. Da ville du vært hekta - garantert. Det er fremdeles til i dag det beste rpg'et jeg noen gang har spilt
×
×
 • Create New...