Jump to content
Battlefield.no

Its a war out here

Utviklingssjef
 • Content Count

  11,892
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Everything posted by Its a war out here

 1. Jeg er innom en gang i halvåret. Nå bannet jeg alle spam-bottene jeg kunne finne. Alt for å utsette å stryke skjorta til i morgen
 2. Hei Pastor. Jeg har gjort en liten opprydd nå, og skal følge med litt videre. Hvis bottene fortsetter å komme så skal vi se på muligheten for å forbedre recaptcha'en ved registrering. Hvis du fremdeles vil ha din konto slettet så kan du sende meg en DM, så kan jeg permanent slette kontoen din.
 3. Haha. Du får prøve hardt å unngå utestengelse i ti nye år.
 4. Prøvde å trykke på Discord-inviten på forrige side, men den var utløpt. Er det noen som har link? Er det noen som er inne der?
 5. Trodde det var Webhuset.no som hostet forumet gratis mot en reklamedeal på forsiden? Ser forøvrig ikke når du poster innleggene dine AllFather, så det kan tenkes at jeg bumper et gammelt innlegg her.
 6. Oppgraderte riggen min under pandemien, så jeg er klar for å gi dette spillet en sjanse. Har spilt litt Battlefield 4 fra tid til annen, og det er fortsatt gøy.
 7. Hei folkens. Har ikke vært inne her på en stund. Tenkte det hadde vært koselig å vite hvor i verden folk er for tiden. Jobber dere? Er dere studenter? Har dere etablert familie? Hvordan er livet? Har dere gjort eller opplevd noe hyggelig, spennende eller interessant i det siste? Shoot!
 8. Hey hey! Nå skjer det! Snart Winter is here.
 9. Noen flere som fortsatt følger med på The Walking Dead? Tok igjen serien i romjula, og syntes det var ganske greit egentlig. Lest en del på IMDB-boards (RIP) om at folk fant de siste sesongene kjedelige og dølle, men jeg er uenig. Grei underholdning, til tross for at konseptet snaaaart begynner å ha gått ut litt på dato. Håper de ikke holder det gående alt for lenge.
 10. Hva er inntrykket generelt da, etter å ha spilt dette? Mistet dessverre betaen og har kun sett litt gameplay-videoer her og der. Er dette et spill å følge med på, eller kommer dere til å skippe det?
 11. Jeg er veldig med på å samle noen gutter på Mumble/Discord eller tilsvarende og spille noen kvelder
 12. Litt på etterskudd. Håper alle hadde en fin jul, romjul og inngang i det nye året
 13. 23. desember @ 22:57. Fylla checks...not out?
 14. Har du fått med deg tråden "Kommende filmer jeg skal se"? Jeg er veldig for å splitte opp gigantiske tråder, men skjønner ikke helt hva denne gjør som den eksisterende ikke allerede dekker? Muligens en "Anbefal en film"?
 15. Så The Accountant her en natt. Helt OK film. Grei action som underholdning, men svært lite utover det. Filmer jeg planlegger å titte på i nær fremtid inkluderer: The Autopsy of Jane Doe (norsk regissør!) Elser (film fra virkeligheten om attentat-forsøket på Hitler) Inferno The Magnificent Seven The Man Who Knew Infinity
 16. Godt nyttår! Litt på etterskudd her. Håper alle hadde en fin inngang i det nye året, og at 2017 blir et bra år for alle sammen.
 17. Har klasket sammen en Youtube-spilleliste som jeg har valgt å navngi "God stemning". I underkant av 90 klipp i den i skrivende øyeblikk. Mye forskjellig og sikkert en del som ikke alle ler av, men den har slått an bra på rolige fredagskvelder med vennegjengen og et par øl.
 18. Kjøpte meg et 1060-kort her forleden. Veldig nøgd. Så også litt på 1070, men det hadde ruinert min økonomiske situasjon fullstendig, så jeg endte med å gå for det billigere alternative denne gangen. Har 6GB dedikert minne, så det holder en liten stund, håper jeg.
 19. Grunnen er nok at disse er såpass kjente at adressene er svartlistet for lenge siden. Kan jeg spørre hva det er du ønsker å se på den amerikanske Netflix? Eller ønsker du bare generell tilgang til denne?
 20. Grrrrrrrr! Fra spøk til revolver. Hørt fra flere kompiser at den var overraskende bra. Tenker jeg må surre meg på kino og få sett den i løpet av uka. Skal se Oppdrag Dorry med dama om noen dager da. Will report back!
 21. I CSGO fra tid til annen. Jeg er mer enn gjerne med på å installere CSS for å spille en kveld på OO.
 22. Denne dukker opp i Stream Queuen min og jeg sjekket det litt ut. Er det noe miljø rundt dette spillet? Er det gøy? Hva skiller dette fra de 23091 andre spillene som er mer eller mindre identiske?
 23. Spilte en del timer i betaen og likte det veldig godt. Noe av det mest positive å trekke frem fra spillingen var feelingen og atmosfæren i spillet. Lydene, fargeskjæret til ørkenen, våpnene og kjøretøyene ga det veldig toverdig bilde på at man var i krig og at ting rundt deg ble blåst i fillebiter. Det var utrolig tilfredsstillende å spille. Det er fortsatt drøssevis av bugs og problemer i spillet, men jeg ser hvor det er på vei, og det var underholdene å spille. Jeg kommer nok mest sannsynligvis til å skaffe meg spillet når det kommer ut, gitt at det ikke har store problemer rundt slippdatoen (som er tradisjon for EA). Jeg hadde ikke muligheten til å spille så veldig mye inf vs inf, og skulle ønske jeg fikk testet dette bedre. Med tanke på hvor kaotisk og atmosfærisk det føltes i ørkenen tror jeg det hadde vært enda kulere i by-miljøer.
×
×
 • Create New...