Jump to content
Battlefield.no

gilgamesj

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  3,051
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gilgamesj

 1. Savner bare pip-pipen din, (-1), ellers smikklekkert! Gratulerer så mye til alle Hellfragger-ildsjeler og brukere. Beste hilsen gil, som ikke har fragget noen på over et år.
 2. Påmelding og mer informasjon finner du her
 3. BigWar #59 - Zatar Wetlands! Kartet som kom opp av hatten denne gangen var Zatar Wetlands. Her blir det et jag etter den viktige senterhøyden. Både med kjappe biler, store stridsvogner, dødelige fly og ikke fullt like farlige dødelige heils. Kampen starter 21:00 torsdag 6. september.
 4. Endringen har vært prøvd ut i noen dager allerede, og er effektiv på alle Battlefield 2-servere (Inf only og UN serverne er unntatt). Dette betyr at man ikke vil gå i lufta om man kjører over en mine eller snubler i en claymore som en lagkamerat har plassert ut. Positive effekter av dette er at det vil bli mindre PTK-misbruk, mindre irritasjon over malplasserte eksplosiver, mer tid for admins til å ta seg av andre regelbrudd og færre klager. Forslag ønskes Det er ikke til å legge skjul på at mange BF2-servere mangler besøk om dagen. Det kan ha svært mange årsaker, sol og sommer en av dem. Vi ønsker svært gjerne forslag og ærlige tilbakemeldinger fra dere, våre brukere, om hva som skal til for å få flere til å spille på Battlefield.no sine servere. Vi vil sette ekstra pris på konstruktive kommentarer til denne saken som tar for seg dette. Battlefield.no ønsker alle sammen en fortsatt fin sommer!
 5. Friendly fire på miner og claymores slått av på alle BF2-servere! Battlefield.no har valgt å skru av friendly fire (FF) på miner og claymores på våre Battlefield 2-servere. Vi tror og håper dette vil føre til mindre irritasjon for dere spillere. Som en forlengelse av dette ønsker Battlefield.no forslag og tilbakemeldinger fra dere om andre grep som kan tas for å gjøre våre servere enda morsommere å spille på.
 6. http://bab.no/visNettbutikk.aspx?VareID=B0...;n1=16&n2=4 Kjøpt, kjørt og full av gjørme
 7. Takker, Ketle og Benz1n.lexmyr. Hardtail, altså. Har ikke noe i mot litt ekstra vekt og luftmotstand om det betyr at jeg ikke trasher sykkelen på første sti. Da blir det å gjøre litt heftig med research på nett før jeg evt. stikker innom Raske Sykler.
 8. Noen som har forslag til sykler under ti lapper som takler asfalt, grus og lette skogsveier (asfalt vil evt. stå for minst 80% av bruken)?
 9. Litt på siden: Noen som har noe å fortelle om Anton Sport sine Gekko-sykler på generelt grunnlag?
 10. Kjøpte denne for 4k hos Netshop for et par uker siden - er strålende fornøyd!
 11. Er veldig positivt overraska over dette. Utrolig bra til å være første public beta.
 12. 1. Nei. Men: Om du vil at lenken skal ha god fart for våre brukere går du ikke ut på den offisielle kanalen og hyler ut om den, for å si det på den måten. 2. Det er per nå ikke en offisiell server oppe, informasjon vil eventuelt følge. Og den vil selvsagt være åpen for alle, når/hvis den kommer opp.
 13. dritt, du skulle sakt det for 2 timer siden ^^ xd jaja har fått instalert og sånt.. prøver det imorgen på min nye pc (mus,tastatur osv) Tror du vi hadde fila for to timer siden? ' /> Den ble lagt ut så fort vi greide å få tak på den. Dette blir gøy!
 14. Folkens: Iherdig innsats fra far2fish og gnoble har gjort at klientfilen nå kan lastes ned fra Battlefield.no. Se førstepost for info.
 15. Den er stødig, god fart. Men folkens: Kjør virussjekk på filer som ikke kommer fra de "store" sitene.
 16. Kan noen med Datakortet fortelle hvorfor det ikke kom en torrent med en gang? Fileplanet-køen min bare stopper opp, ikke noe megabyte å få der akkurat nå.
 17. Noen si fra om de finner DL-linker man ikke må være fileplanet-medlem for å bruke. Torrent hadde vært hot.
 18. 838 lesere på den forumtråden jeg har lenka til. OMG!
 19. Denne modifikasjonen har vært omringet av hype og lovord svært lenge, og når man ser på skjermbilder og hvor mye arbeid utviklerne har lagt ned i prosjektet er det lett å bli imponert. Tråden på det offisielle forumet med slippinformasjon har i skrivende stund over 500 lesere - det sier sitt. Mens vi venter på filene kan det være greit med litt lesestoff: - (Battlefield.no) Skjermbilder og trailer - (Insurgency.net) Hva er Insurgency? - (Offisielt forum) Om dagens slipp Det er ikke avgjort om Hellfragger.no vil sette opp server for Insurgency. OPPDATERING: Last ned fra Battlefield.no sitt filarkiv her!
 20. Insurgency svært nær slipp Insurgency er en svært etterlengtet total modifikasjon basert på Source-motoren. Modifikasjonen er lagt til urbane gateslag i Irak, og skulle egentlig slippes sent i juni, etter fire års arbeid. Juni er historie, men nå skjer det endelig ting - på det offisielle forumet går en av testerne ut og sier at modifikasjonen slippes i dag. Siste nytt: Modifikasjonen er nå ute, og tilgjengelig for nedlasting fra vårt filarkiv.
 21. http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/266025 Venner og bekjente av meg på Voss - skulle egentlig vært der selv, men måtte jobbe Finalen her: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/266463 På det raskeste tipper jeg det går godt over 60km/t. Muligens oppunder 70, men den løypa der var visst veldig teknisk, med mange svinger man måtte bremse for.
 22. Kartet har vært i beta-testing en periode, og fokuset er på stridsvogner. Da er det bare å finne fram BF2-plata, og rulle utover ørkenlandskapet. Kartet kan lastes ned fra EA direkte, og Battlefield.no har satt opp server: Battlefield.no #02 Highway Tampa | 81.166.125.34:16567 (Kilde: EA)
 23. Highway Tampa ute nå! EA/Dice har nå sluppet et nytt kart til Battlefield 2 - Highway Tampa. Hvem hadde trodd det? Uansett: Stikkord er ørken, grove kaliber og panserkrig! Battlefield.no #02 Highway Tampa | 81.166.125.34:16567
 24. Nytter ikke være stein når man ruller forbi biler i 60-sonen.
×
×
 • Create New...