Jump to content
Battlefield.no

gilgamesj

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  3,051
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gilgamesj

 • Rank
  been around
 • Birthday 09/28/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. Savner bare pip-pipen din, (-1), ellers smikklekkert! Gratulerer så mye til alle Hellfragger-ildsjeler og brukere. Beste hilsen gil, som ikke har fragget noen på over et år.
 2. Grattis med gårsdagen :)

 3. Påmelding og mer informasjon finner du her
 4. BigWar #59 - Zatar Wetlands! Kartet som kom opp av hatten denne gangen var Zatar Wetlands. Her blir det et jag etter den viktige senterhøyden. Både med kjappe biler, store stridsvogner, dødelige fly og ikke fullt like farlige dødelige heils. Kampen starter 21:00 torsdag 6. september.
 5. Endringen har vært prøvd ut i noen dager allerede, og er effektiv på alle Battlefield 2-servere (Inf only og UN serverne er unntatt). Dette betyr at man ikke vil gå i lufta om man kjører over en mine eller snubler i en claymore som en lagkamerat har plassert ut. Positive effekter av dette er at det vil bli mindre PTK-misbruk, mindre irritasjon over malplasserte eksplosiver, mer tid for admins til å ta seg av andre regelbrudd og færre klager. Forslag ønskes Det er ikke til å legge skjul på at mange BF2-servere mangler besøk om dagen. Det kan ha svært mange årsaker, sol og sommer en av dem. Vi ønsker svært gjerne forslag og ærlige tilbakemeldinger fra dere, våre brukere, om hva som skal til for å få flere til å spille på Battlefield.no sine servere. Vi vil sette ekstra pris på konstruktive kommentarer til denne saken som tar for seg dette. Battlefield.no ønsker alle sammen en fortsatt fin sommer!
 6. Friendly fire på miner og claymores slått av på alle BF2-servere! Battlefield.no har valgt å skru av friendly fire (FF) på miner og claymores på våre Battlefield 2-servere. Vi tror og håper dette vil føre til mindre irritasjon for dere spillere. Som en forlengelse av dette ønsker Battlefield.no forslag og tilbakemeldinger fra dere om andre grep som kan tas for å gjøre våre servere enda morsommere å spille på.
 7. http://bab.no/visNettbutikk.aspx?VareID=B0...;n1=16&n2=4 Kjøpt, kjørt og full av gjørme
 8. Takker, Ketle og Benz1n.lexmyr. Hardtail, altså. Har ikke noe i mot litt ekstra vekt og luftmotstand om det betyr at jeg ikke trasher sykkelen på første sti. Da blir det å gjøre litt heftig med research på nett før jeg evt. stikker innom Raske Sykler.
 9. Noen som har forslag til sykler under ti lapper som takler asfalt, grus og lette skogsveier (asfalt vil evt. stå for minst 80% av bruken)?
 10. Litt på siden: Noen som har noe å fortelle om Anton Sport sine Gekko-sykler på generelt grunnlag?
 11. Kjøpte denne for 4k hos Netshop for et par uker siden - er strålende fornøyd!
 12. Er veldig positivt overraska over dette. Utrolig bra til å være første public beta.
 13. 1. Nei. Men: Om du vil at lenken skal ha god fart for våre brukere går du ikke ut på den offisielle kanalen og hyler ut om den, for å si det på den måten. 2. Det er per nå ikke en offisiell server oppe, informasjon vil eventuelt følge. Og den vil selvsagt være åpen for alle, når/hvis den kommer opp.
×
×
 • Create New...