Jump to content
Battlefield.no

eSkills

Supermedlem
 • Content Count

  1,185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eSkills

 • Rank
  Greasemonkey
 • Birthday 05/16/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 1. Bra tiltak. Hakke spilt på en stund nå, så skal prøve å møte opp
 2. Heisann alle sammen! Hyggelig at det fortsatt finnes endel kjente fjes her på forumet! Tenker på å ta jegerprøven for å drive med primært tiur/rype jakt. Men jeg har ingen tilgang på jakthund og lurer på om det fortsatt funker bra å jakte på småvilt uten det? For meg er det mest aktuelt å jakte i Trollheimen da familien har hytte der, om slik info skulle være av interesse
 3. eSkills

  Pre-load

  MEN KOM IGJEEEEEEEEEEEN DA
 4. De siste dagene har det vært noe nedetid. Men bruker ikke å være så ille. Er som regel verst når de patcher (rundt fredag hver uke tror jeg)
 5. eSkills

  Innkjøp av TV

  Kan forresten legge til et par detaljer. Har PS3, Xbox 360 og Wii fra før, så dvs. at det er greit med endel HDMI inntak (helst 3 eller flere). Jeg bruker også PS3'n som en mediaserver, så jeg trenger egentlig ikke noe usb-inngang på selve TV'n.
 6. eSkills

  Innkjøp av TV

  Oj du henger her fortsatt Zellsprell? Takk for tips, må innrømme at 8000 blir kanskje litt i overkant, og om du ikke jobber i nærheten av Trondheim vet jeg ikke helt om jeg orker å ta turen til din lokale Elkjøp hehe
 7. Hei, har tenkt å kjøpe meg en ny TV, og siden jeg ikke er så altfor kunnskapsrik på det området tenkte jeg det hadde vært fint om noen her har noen tips . Prisklassen jeg vil velge i er vel rundt 5000 - 7000kr, og da gjerne en skjerm på rundt 40" størrelsen. Har allerede sett litt på Lefdal og liknende, men klarte ikke helt å finne ut hvilke som var bra så om noen har gode råd mottas de med stor takk!
 8. Har krypt til korset og kjøpt HoN selv. Prøvde det i betaen, men bestemte at jeg ikke hadde tid etter sommeren til å drive med sånt tull... men nå er det sommer igjen og jeg er klar for kamp! Uansett, har spilt en goooooooood del DoTA gjennom årene så bør ikke bruke for lang tid på å venne meg til HoN. Om noen vil spille er det bare å legge meg (eSkills) til som friend. Prates ingame!
 9. eSkills

  L4D 2

  Ghadafi! Add meg og Ionious, min profil heter eskilgh og Ionious sin er Io9ous. (Er bare å adde for andre som har lyst til å spille og forsåvidt )
 10. eSkills

  L4D 2

  Noen som spiller dette fortsatt? Jeg og Ionious er gira på å finne noen folk å spille med!
 11. Haha var ikke meningen å skape drama her, men jeg kan nå trygt si at jeg ikke hadde så veldig mye å si for resultatene i cupen! Edit: Tusen takk for filene Azo, gadd faktisk å se gjennom hele greia, savner BF42 noe helt sinnsvakt nå. Er det ingen som hadde vært med på å prøve å få spilt litt igjen? Har vel blitt forsøkt før med varierende resultat, men hadde vært artig om bare noen få var med.
 12. Er du 100% sikker på dette? Er ganske sikker på at det var lov med noen utenfor bedrifter i den første turneringa, og at de i de senere turneringene skiftet på dette for å hindre dominering fra leiesoldatene.
 13. Til dere som sier fusk: Det eneste vi brøt var aldersgrensen, hvert lag var tillatt å ha et visst antall spillere som ikke jobbet i bedriften for å gjøre det enklere for folk å stille lag.
 14. BFT2004 var i BF1942, ikke et fjollespill som BF2, som ikke var utgitt engang Haha husker det. Du fakenicka som Fox og jeg som [K]Ramp fordi vi egentlig ikke var gamle nok til å være med i turneringa. Men argh, ingen som har noenting å vise til? Jeg har sjekket nrk.no, men klarte ikke finne det der. De ligger vel kanskje i et eller annet nrk arkiv, men det har jeg ikke adgang til. Kanskje Kong Kord kunne fått fiksa noe?
×
×
 • Create New...