Jump to content
Battlefield.no

Boller_brus

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,265
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Boller_brus

 1. Først litt det jeg liker å lese av sjanger, Sci-fi , Fantasy og en del historie. Leser for det meste Sci-fi men hopper litt inn i fantasy også. Brandon Sanderson, "Way of Kings" The Stormlight Archives Ja det er hans som avsluttet Wheel of Time , men denne boken er bare hans. En artig ting er at det innimellom i boken er tegninger av diverse ting i verdenen i boken hans. Dette er god Fantasy. https://www.goodreads.com/book/show/7235533-the-way-of-kings?ac=1 Peter v.Brett, "The Warded Man" Demoncycle Dette er hans første bok , og det merkes på språket hans men historien er fengende og man bare dras videre til neste bok. Det finnes 2 bøker til i denne serien og han holder på med neste må. https://www.goodreads.com/book/show/3428935-the-warded-man
 2. Ahh fortsatt , trodde slikt var fikset etter at man ikke har spilt dayz på nesten ett år
 3. Syns også det er greit med en god del valg av missions, spesielt for de som spiller alene, dvs meg ^_^ Hvorfor er ikke towing enabled på serveren ? , det hadde gjort det å tjene penger på div vehicles mye enklere.
 4. Source engine , fra den store Dampen
 5. Ok så nå som jeg har reinstalert hele spillet så fungerer det igjen. Hva som ble gjort : -Reinstall av Bf4 (slettet alle bf4 mapper etter avinstallering (mydocuments/bf4-.... origin/battlefield4/) -Avinstalering av browser plugin -Etter reinstall før første start / lagd user.cfg med innhold : perfoverlay.drawfps 1 gametime.maxvariablefps 60 -Ingame graphics Map texture og texture quality = low -Anisoptropic filter = off Fungerer så langt 5 runder på rad med forskjellige maps uten kræsj.
 6. Crash maps er vel lancan dam pluss en til, som har lyd bug og fører oftere til kræsj.
 7. Sliter også ekstremt med mye frys ikke bare litt, det er nærmest uspilbart til tider.. Det virker ikke som om det er noe spesielt som skjer det bare fryser. Enten i load , eller mitt i runden. Alt av drivere er oppdatert, kjørte en reinstall i går for å se om det hjelper (ikke testet ennå). Jeg har sett at det spekuleres i om det er en framerate bug på visse skjermkort. Så å lage en user.cfg og så limite frameraten kan være en ide. Også å slå av Anti.... something filtering pluss sette texture på low/medium i graphics.
 8. http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Boller_brus2
 9. Boller_brus

  Arrow

  Ser på Arrow sesong 1 til tider, helt ok serie . Bedre en mye annet der ute
 10. episode 2 av nye sesongen , oioi kanskje det blir en bra siste sesong.
 11. hvis ikke så tar uendelig lang tid å samle sammen nok ting om man ikke er så mange.
 12. Så da må du kjøpe det da
 13. hmm ,er det noe krav om antall timer spilt per uke ?
 14. Spilte en god stund i går. Det er ok , lider litt under mappet som er blitt satt på betaen , da det er ******* mange sniper plasser. Maingun til både heli og tanks , skader infanteri lite , lite splashdamage. Det er mer effektikt å bruke maskingeværet på tanksen og skyte infanteriet en å skyte dem i trynet med maingun. Skyting som infaterist , var litt funky men man blir fort vant til det. En del lag når det skjer mye ting , til tider så dør man og får ikke respawn skjermen. Esc-->resume fikser dette , men ikke alltid. To reconnects i går pga dette. Så håper jeg at det skal bli like mye morro med bf4 som jeg har hatt med bf3
 15. Boller_brus

  w7 vs. w8

  Ett par ting som er MEGA annoying , som sagt ovenfor å finne kontrollpanelet var vanskelig . Det må slås på , slå av maskinen er gjemt bort...... For de som er mindre pc kyndige aka min søster, det er vanskelig å se hva som faktisk er installert på maskinen. Jeg endte opp med å installere start8 , så gjør at den hopper over metro og logger rett inn på desktopen. Da laptopen jeg har det på ikke har touch. Jeg prøvde å bruke metro men det ble upraktisk , metro app + desktop app ??? Anbefaler windows 7 , selv om windows 8 er helt fint med noen få tweaks.
 16. Rimelig stor patch i går : http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_ROME_II:_Patch_2 Byttet til "limited" view av enemy movements, ikke så ille som det var. Første som skjedde i går kveld , blir angrepet av ai i en by . AI beveger seg ikke så jeg kjører maks speed, og venter i 10 mens tiden renner ut...... Fin bug da jeg hadde garantert tapt den kampen
 17. Macedonia , snart på vei til Roma
 18. Driver å ser på denne serien nå , det som irriterer meg mest er at det virker som om det har uendelig med strøm og bensin foreløpig. Og som nevnt tidligere veldig liten interesse til å finne ut hvorfor det har skjedd og lite snakk med verden utenfor.
 19. Anonseres det både på bf.no og facebook osv osv , så kan jeg sikkert dra med meg noen folk
 20. Selv om det er en del ting som er irriterende så liker jeg det. Jeg er hekta , spesielt etter å ha banket sparta og athen sønder og sammen. Største forskjellen er at en provins ikke bare er en by. En provins har som regel 3-4 "byer" så for å kontrolere hele provinsen må alle tas. Om man gjør det så blir også de som bor der gladere en når man bare har en liten del av provinsen. Familie treet er borte :/ Utvikling og bygging av bygniner i provinser er lettere å ha oversikt over da det blir vist alle byer i en provins i en slags oversikt når du trykker på den. Så om det når opp til originalen , det er bra det er det men Rome 1 vil alltid være bedre, mest fordi det kom først Spiller foresten Macedonia etter å ha nabbet rundt med Romerne helt helt i starten.
 21. le bump . Noen andre som plages av ekstremt lange Ai turns , altså etter at man trykker end round ?
×
×
 • Create New...