Jump to content
Battlefield.no

Habitats

Supermedlem
 • Content Count

  435
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Habitats

 • Rank
  erohstats
 • Birthday 01/18/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Elsker dice, og elsker dette spillet mer og mer. Skikkelig fanboi har jeg blitt - og stolt av det!
 2. Last ned de nyeste driverne. 10.4 kom i går.
 3. Jeg tror dine evner til å bevege deg kun er overgått av dine forsøk på 'trolling' : ) Det har vel også reddet deg mange ganger i forskjellige situasjoner kan jeg tenke meg. NIKLAS VINNER OG STIAN GÅR UT I MORGEN!
 4. Clantag? Så også et utenlandsk lag stacke i hytt og pine og totalt overkjøre det som måtte krype/kjøre på servern her om dagen. Utrolig demotiverende da jeg blir deppa om jeg taper.
 5. Jo det er en feature, og nei, det er ikke noen big deal å gjerne det. Dette har aldri vært et problem i spill som ikke har valgt å ha det, som feks CoD, CS etc. DICE har også selv sagt at det er en feature.
 6. Haha made my day. Tøs! Det med at man kan drepe hverandre samtidig en feature, og ikke lag. Slutt å klag over det. Kulene i BC2 går ikke i lysets hastighet x4 som i cod.
 7. Stemmer. Jeg har kun én plat, og det er på Carl Gustav - mest for the luls. *Stolt*
 8. http://www.battlefield.no/forum/index.php?showtopic=108042
 9. I like I like. Minimum spillere blir 4, for å hindre stat padding BTW. + points etter man dør og chat mens man er død blir addet i neste patch (sa baza).
 10. Har testet den siden starten av BETA-en nå, og må si jeg liker det. Liker spesielt godt at man kan kategoriesere spillene sine med egne kategorier.
 11. Haha ^ Ja, problemet har løst seg for meg. Loader et map på 8 sekunder, oh yeah.
 12. Er ikke så flink til sånt jeg
×
×
 • Create New...