Jump to content
Battlefield.no

GhostRecon

Supermedlem
 • Content Count

  4,159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GhostRecon

 • Rank
  Sanitet

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Halvorsens 'skakkjøring' av økonomien blir en dårlig vits om FrP kommer til makten.
 2. Viktigste når du begynner å trene er å få innøvd skikkelig teknikk og riktig utførelse på de forskjellige øvelsene. Akkurat på dette punktet er det da viktig å trene lettere enn vanlig, da du har mer kontroll på bevegelsene dine. Kroppen tilpasser seg raskt til trening og løfting av tyngre og tyngre vekter hvis kostholdet er rikt og gir bra grunnlag for kroppen å bygge, men dersom om du hele tiden løfter feil vil fort seneskader, leddskader o.l begynne å plage deg. Ser folk som har trent over lengre tid fremdeles stå med krum rygg når de tar markløften. Blir fort prolaps av slikt, og det er ingen gøy diagnose å ha, ung eller gammel.
 3. Altså, å IKKE forstå IKEA instruksene er litt tafatt.
 4. Kuen er ikke majestetisk eller søt nok. Hvaler og seler derimot er, og får derfor spesialbehandling! Skal klubbe en babysel ihjel for Hayden, filme det og legge videoen ut på youtube.
 5. Valla Hovin konserten var fet, så vet ikke om jeg gidder å stresse med å få tak i billett. Kommer jo til å koste meg en høvding.
 6. Haha, Mos Def som frontman. Come again?
 7. Spise mandarinskall var meget ubehagelig. Trangen etter å spy kom ganske raskt, så gav opp etter kort tid. Ellers var skive med skinke og majones med en sjokoladekjeks på toppen en artig vri.
 8. Wooo, Avenged Sevenfold!!11!! ...What?
 9. Riktig, men bare om personen som gjør voldshandlingen blir tatt.
 10. Ah, nå ser vi mer den egentlig størrelsen din. Symmetri er et ord du burde stifte bekjentskap med. Nakke og bryst er stikkord.
 11. Akkurat, bare èn, og han ble til og med stoppet. Edit: Skal sies at han er smart ved å holde et kamera. Det uheldige for han kan være at noen en dag bare tar fra han kameraet, for å så sparke inn fjeset på fyren.
 12. Merkelig ikke at noen ikke angrep han. Rævhull.
 13. Men samtidig etter å ha skutt indianerne kunne han sikkert ha kverket Bale og gjengen med geværet han hadde. Må uansett si meg enig at slutten ble litt rar.
×
×
 • Create New...