Jump to content
Battlefield.no

Sullings

Supermedlem
 • Content Count

  1,223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sullings

 • Rank
  Gimp

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Frister jævli mye å reprodusere problemet ditt ja
 2. Mener å ha lest noe om at Azureus kan ta selvmord idet den når en viss mengde åpne connections. Hvorvidt det stemmer eller ei vet jeg lite om... Azureus er ikke verdt å bruke uansett imo.
 3. Tviler på at det her hjelper stort, men jeg har vært ut for ett (ja ett!?) tilfelle hvor vista nektet å kommunisere med brukere som ikke hadde fastsatt passord. Ikke gjør opp noen store forhåpninger om at det virker... men det koster vel så få kalorier at det er verdt et forsøk.
 4. Kanskje bruke pengene på utvikling og utbygging av teknologi som minsker utslipp... istedet for å bruke store summer på samvittighetsplaster?
 5. Kan ikke annet en å gi kudos for den, Bargård
 6. 10 år med morsmelk.... ?! Møter jeg deg og mora di på cafê... vennligst vent til jeg har forlatt plassen før du starter inntaket!
 7. Ønsker trådstarter lykke til i sitt første møte med rusmidler! Blir ikke mye tid til Cæsar da... problem løst?
 8. Man bør ikke glemme at i disse "Oh So Secret Societies" så befinner det seg mange av klodens mest maktfetishistiske ekstrem-narcissister. Å tro at alle disse legger personlig vinning til side for å kun jobbe mot et felles mål... er kanskje over streken paranoid. Det er nok ganske mye maktkamp (og rævsleiking) både innad i, og mellom de ulike "lukkede samfunnene". At det finnes så mange ulike grupperinger med tilsynelatende like virkemidler og ritualer, er et resultat av nettopp det. Dette er ikke noe nytt... hemmeligholdet, rangsystem og absurde ritualer er (i tillegg til å tjene andre funksjoner) en del av mekanismene disse samfunnene bruker for å sikre seg mot maktovertakelser og generell endring av status quo. "The history of the World is the history of War between Secret Societies" Det er ikke dermed sagt alt som drøftes bak lukkede dører gjennomgår en lengre etisk drøftning hvor mannen-i-gatas forgodtbefinnende til enhver tid fungerer som motvekt.
 9. Sullings

  Codec

  GOM Player og Zoom Player er begge i stand til å spille det absolutt meste av obskure formater. Forskjellen fra VLC er at de henter codecs når de trengs, mens VLC har det meste innebygd. Mangel på Full-Screen controls, resizing av vinduet for hver item på playlista, samt dårlig håndtering av WMV gjør at VLC ikke er god nok som eneste spiller på maskina. Skulle gjerne klart meg med bare ên spiller, men de har alle ulike features og problemer som gjør at jeg pent må finne meg i å ha 4 forskjellige installert. VLC, GOM, Zoom og MP Classic.
 10. Iallefall surt å utelukke muligheter for skikkelig overklokk når det strengt tatt ikke trenger å koste no særlig extra. Har brent meg på den en gang... brenner ikke den broa igjen for å si det sånn
 11. Om noen tror at å røyke fleinsopp er en gratis variant av hasj... kryss fingrene for økt støtte til psykiatrien.
 12. Alltids morsomt å teoretisere rundt konsp-schmonsp. Anbefales dog at man er i stand til å lese mellom linjene og har en tankemåte som tillater å sjonglere diverse teorier uten å nødvendigvis tro på noen av dem. Ellers kan man fort bli lettere forstyrret... "Schizophrenia is illumination gone bad" osv.... Anbefaler å ta en liten titt på dokumentaren med det heller klisjêfyllte navnet: "The Trap - What happened to our dreams of Freedom". Se bort i fra navnet... den har en ganske annen vinkling på hva som har gjort samfunnet til det det er... Det lille sidesporet til R.D Laings Anti-Psychiatry (i kapittel 1: Fuck you buddy! parts 4&5 på Youtube) er en god nokså god historie i seg selv Sier på ingen måte at det her er Den Eneste Sannhet... refererer til utsagnet om at man bør være i stand til å sjonglere ulike teorier .... http://www.youtube.com/watch?v=YOEB05_3-p0
 13. Om Master Chief dør så kan jo Halo aldri bli det spillet de lovet oss engang på slutten av 90tallet.
×
×
 • Create New...