Jump to content
Battlefield.no

Robin//

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Robin// last won the day on October 18 2012

Robin// had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Robin//

 • Rank
  O'heeeello

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Robin//

  GTA 5

  Kommer nok, som alltid, en stund etterpå? Sånn er det i dagens downloadverden for singelplayerspill.
 2. Erklærer csgo før dødt. Lørdag 15.00 og det er ikke en KJEFT på mumble eller noen norske csgo servere.
 3. http://www.f-b.no/nyheter/mistet-dekningen-deltager-slo-ned-arrangor-1.7643046 Blir sint når jeg mister nettet jeg også, men er da grenser! ^^
 4. Sensou vant over STORijapan i finalen. Synd at finalen endte opp med å bli spilt 03.00ish istede for 21.30 som planlagt. Trist at også lan blir ddoset i disse dager... hele grunnlaget for lans faller jo bort.
 5. Hvem kommer? Compo Årets compo avholdens av Hellfragger, med Drozo i spissen. NÅ er det jo masse teams/mixer som spiller sammen i forbindelese med gamingparadise sÅ start med planleggingen allerede nÅ! Premier - 12.000,- NOK 5.000,-NOK 2.500,- NOK Lanet I perfekte lokaler, Kongstenhallen i Fredrikstad. Egen rolig hall til soving, tilgang til svømmehall og kvalitets garderober lørdag og søndag, og eget stort kioskomrÅdet med sitteplasser. Link: www.fredrikstadlan.no Transport Flybuss fra Gardermoen og Rygge direkte til Fredrikstad(Norwegian til Gardermoen fra 299,- akkurat nÅ), tog til Fredrikstad hver time(minipris fra 199,-). Med andre ord ingen unnskyldning!
 6. Big plays i såfall! gg wp css, det var sykt moro så lenge det varte.
 7. Kan ikke forvente noe annet når man en MANN begynner å snakke positivt om en barneserie om ponnier. Fins så UENDELIG mye annet jeg skal se før jeg i det hele tatt vurderer å trykke på linken han postet... Fatter ikke en gang hvordan man endte opp med å se en hel episode når man random ramler over det!
 8. Robin//

  Dota 2

  100ings til den som fikser meg betakey.
 9. Joakim er helt syk... http://www.f-b.no/nyheter/han-er-fredrikstads-best-trente-1.5921314
 10. Kommer jo helt ann på om du kommer til å bruke den til å se filmer/serier. Om du ikke skal det så ville jeg gått for en mindre, men om du ønsker å bruke den til det i tillegg til en telefon, så kjør på? En kollega av meg som jobber mye nattevakt diggern pga mulighetene til å se film på en sak man kan ha i lomma.
×
×
 • Create New...