Jump to content
Battlefield.no

taken

Supermedlem
 • Content Count

  7,985
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About taken

 • Rank
  tøff på telefon og faks
 • Birthday 08/10/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  http://www.multigamer.no/user/39

Recent Profile Visitors

2,429 profile views
 1. Ser da ganske likt ut som Team Norway BF2 på slutten. Fikk nesten lyst til å bruke masse penger på en datamaskin ved å se den lineupen.
 2. Haha. Sykt nedtur å bruke tre år på noe som ikke ser bra ut. (Redigeringen ser bra ut, men herregud, ingen normale mennesker ser 40 minutter av den rare bf-animasjoner).
 3. Tviler på at dsr begynner med BF3 ved mindre ZoD får høydeskrekk.
 4. En gang nerd, alltid nerd..
 5. Ante ikke at dice hadde annonsert rulatorer. Eventuelt game speed som server setting.
 6. .. og plutselig er det early acsess og beta koder i neste måneds Big One esker. Umulig å time et marked med unkowns. OT: Merker at hypen egentlig har lagt seg igjen for min del. Begynte plutselig å tenke på hvor flawed BF2 var på mange måter som påvirker meg og hvor lite jeg trivdes i BC2. (4timer spilling maks). Vil egentlig bare ha et spill hvor det er morsomt å være infanteri og hvor det jeg sikter på blir truffet. Grunnen til at jeg i det heletatt er i denne tråden er vel egentlig fordi BF-miljøet er så trivelig. Dice har ikke innfridd for min del siden BFV. Så for å dra enda en referanse til markedsteori: Det er større sjanse for at en aksje (=bf-serien) som har tapt seg de siste 5 årene fortsetter å tape seg, enn at utviklingen snur og aksjen begynner å slå markedet. Det er menneskelig (og feil) logikk å tro at det finnes naturlige bunner i alle trender og at utviklingen derfra automatisk vil snu.
 7. Dagens tørre. Slet med å få likes på face eller retweets: "Eid Mubarak" trender på twitter - Synes synd på fyren. Avsatt som diktator og dårlig i pcspill. https://twitter.com/#!/asboll
 8. Noobtube synes jeg ikke er noe problem i BC2 om ikke man har exp. perk på. CG derimot er og blir latterlig både fordi den går nesten helt rett, går veldig raskt og har enorm splash. Jeg håper de har vett på å droppe exp. perk og mg ammo i BF3 - det gjør bare alt mye vanskeligere å balansere. Cg er latterlig, men 40mm er ikke langt bak - noobtube er latterlig i alle spill og bc2 er ikke et unntak. Det at CG er helt vilt OP gjør ikke 40mm mindre latterlig. Var så deilig i bf2 klankamper når ingen gikk sniper eller med 40mm... Var vel først i ~1.1 at noobtube ble nerfet (bla. at du ikke kunne skyte mens du var i luften) i bf2. Var så absolutt the weapn of choice for infene fram til det. Sammen med c4-throwing for de virkelig kreative. Medic-bunnies ble først populært en god tid inn i klanspillingen.
 9. Så denne i dag: Hei, takenapas, Du er blant våre mest verdsatte og betrodde Battlefield-spillere, og vi er glade for å kunne invitere deg til å delta i Battlefield 3 Alpha-testingen. Alle instruksjoner du trenger for å delta er oppgitt nedenfor. Bare synd alphatestingen er stengt... noen som vet hvordan det er med betatesting?
 10. Er det veldig lurt å legge ut alpha videoer på youtube på en konto som har samme brukernavn som du bruker her og i BF-spillene?
 11. "Could not connect to Gamespy. Please try again later". Når dere registrer at dere har eid tidligere spill, bruker dere kontoene fra BF2 og 2142 eller gamespy-id? Har aldri brukt gayspy.
 12. Litt skeptisk til å kjøpe en dyr PC for å spille BF3 når det fort blir til at jeg spiller med low-low-low-fog-off. Ved mindre Bf3 som første spill i verden finner på å tvinge alle til å rendre alle detaljer og texturer med like mye innhold selv på low-settings. Dette er egentlig det eneste jeg ikke liker med PC-spill.. at ikke alle ser det samme.
 13. Vet hvertfall hvilken ex-BFspiller som har mest fritid i Sverige.
 14. Skal bestilles når lønningen tikker inn! Liker tankegangen! ... og hvor får man kjøpt betakey (Medal of Honour?) billigst mulig?
×
×
 • Create New...