Jump to content
Battlefield.no

SBaL

Supermedlem
 • Content Count

  605
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About SBaL

 • Rank
  Ringenes Herre
 • Birthday 06/02/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum
 1. Kurzgesagt leverer mye bra. Og så for de som ikke har sett: Collision Point
 2. Til de av dere som savnet skandinavia kan jo prøve ut Promod. Der har vi hvertfall deler av norden.
 3. Kanskje litt i det roligste laget, men samma det.
 4. Husker ikke om det var her et sted jeg så denne første gangen, men i tilfelle det ikke var det, så er det vel best å dele.
 5. Er forøvrig mange andre gullkorn fra Monstercat.
 6. Vet ikke om noen saves, men han som laget den filmen her har hvertfall lagt ut alle craft filene som han brukte. Lenke til forumtråden hans Burde være mulig å få til noe på Mün med det her vel?
 7. Har da hatt litt tid til å leke meg med 0.14. Veldig fornøyd så langt. Blir fort rotete der oppe når man ikke planlegger godt nok når man separerer diverse steg. Men men. Skal nok mye til for at jeg faktisk har et uhell og kolliderer med noe. Har også forsøkt et par ganger på å få til et såkalt "rendezvous" uten hell, men idag... Tok sin tid, men jeg fikk det til tilslutt. Er litt vrient når man ikke har noe UI til å hjelpe (annet enn orbital map). Og vanskeligere blir det når man på en måte må styre motsatt av det man tror når man fortsatt er langt unna. Men nå er det vel bare knappe 4 ukene (om vi tør stole på HarvesteR) til vi har docking og. Kan bli interessant med en romstasjon eller 10 oppe i bane. Og med alle de nye mulighetene man har fått med plugin modul greia, så er det nok ikke lenge før man Må ha solcellepaneler til strøm, og oksygen til mannskapet ombord på stasjonene. Noe som vil gjøre det enda mere vesentlig å komme seg opp dit med nye forsyninger osv.
 8. Vil da påstå at å lande på Mün er en motivasjon. Men ja, ser veldig fram til at de får inn docking (noe som sannsynligvis er veldig nære nå som man snart kan ha flere ferder oppe til samme tid). Få bygd seg et par stasjoner osv. Og så blir det jo spennende å se hvordan det blir når det kommer flere planeter, måner og muligens astroider og. Men ser ut til at 0.14 oppdateringa er rett rundt hjørnet nå. Er vist bare updateren som står igjen på "to do" lista dems. Og så er det vel et par bugs å få retta ut før de går over til public testing.
 9. Etter å ha tatt en brå søkerunde på forumet kunne jeg ikke finne noe om dette geniale lille spillet kalt Kerbal Space Program. Så da tenkte jeg at jeg kanskje kunne lage en liten topic om det for andre som eventuelt kunne være interessert. KSP sin nettside Målet er vel egentlig ganske enkelt å lage din egen rakett, få de små grønne karene (Kerbalene) opp i bane rundt Kerbin og forhåpentligvis da trygt ned igjen. Og om det blir for enkelt er det alltids mulig å prøve seg på en ferd til Mün. Høres kanskje lite og enkelt ut, men i hvertfall for en som syntes sånt som det her er litt moro, så er KSP, og de mulighetene de nå har med denne idéen uendelige. Er verdt å prøve ut. Spillet er laget av et lite indie selskap kalt Squad og holder til i Mexico, og er fortsatt i Alpha. Nyeste versjon (0.13.2) er gratis men dette vil også være siste gratisutgaven, og etter at diverse bugs er retta opp, forbli oppe som en demo. Ikke at jeg syntes $10 er særlig mye å be om med tanke på hvilket potensiale spillet har. Neste oppdateringa (0.14) er et virkelig stort skritt, da man nå kan lagre spillet mens man er ute å flyr, ta opp igjen ferden senere, eller starte opp med flere ferder mens man venter på at den første kapselen skal nå målet sitt. Kommer også en rekke andre forbedringer og bug fixes. Men mye av arbeidet som blir gjort nå i 0.14 er å legge grunnlaget for alle planene de har for det ut over. Selv så holder jeg meg enda til 0.13.1, siden 0.13.2 har et par bugs i staging kodinga som gjør at man fort kan rote det litt til med når de forskjellige komponentene skal fyre/aktiveres. Er selvsagt et par bugs i .1 som .2 fiksa, men føler ikke at "problemene" i .1 er like ille. Happy launching
 10. Er i grunn kun størrelsen jeg er usikker på (tror jeg ). Eneste jeg har merka meg når jeg har titta på diverse skjermer i butikkene er at det kan bli slitsomt å se på vanlig tv på en for stor skjerm. Ikke bare pga selve bildekvaliteten, men også fordi når man satt for nære, så måtte man sitte å snu og vende på hodet for å få med seg alt som skjedde på skjermen. Mulig kanskje ikke det hadde blitt noe problem ved 4 meter, men jeg syntes det virka litt slitsomt da jeg titta i butikken sist. Er derfor jeg spør her. Mener det var 60" jeg satt foran da. Husker ikke helt avstanden bare. Tanken var å gå for 55" litt også fordi jeg hadde håpet at ikke alle feriepengene skulle gå til TV. Men jeg går hvertfall ikke under 52". Og jeg tror at det neste hoppet over 60" var 1xx". Husker ikke prisen, men det var over en halv mill. Mener også at utvalget av 60" var mye mindre enn 55". Får ta en ny tur og se litt nøyere etter.
×
×
 • Create New...