Jump to content
Battlefield.no

Suunto

Supermedlem
 • Content Count

  538
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Suunto

 • Rank
  [Xo] Just another old fart.
 • Birthday 06/26/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 1. Suunto

  Battlefield 3

  Flott anmeldelse! Kanskje jeg bør skaffe meg dette nå da...
 2. Suunto

  VoksenLAN 1.1

  Jeg jobber med saken. Høygravid kone må bearbeides en del før jeg får tillatelse
 3. Noen som spiller dette nå? Til info: gratis å spille om dagen! Trenger noen teame opp med!
 4. Kjøper dette ene og alene på grunn av denne teaser! Feteste teaseren ever! Helt sinnsyk. Klarer ikke vente til dette kommer asså....SHIT så rått! MAD STOKA! SICK SICK SICK! AWSOME! ....eller?
 5. Tommel opp for Portal 2 ja! Digger det!
 6. Tommel opp Entreri Har vore off og on i laaaaaang tid nå, men håpe at BF3 kan gi meg litt gamer glede igjen!
 7. Noen andre som slit med flyten i det spillet her? Nokon som har tips?
 8. Tja, førsteinntrykket er jo at dette var morro. Kun spilt 30min, men skal helt klart sette meg ned å teste det litt mer. Hadde det i alle fall morro de minuttene jeg spilte. Og det er en stund siden ' /> Men det kan bli en kort slager...blir fort lei nå til dag gitt....savner spillet som skikkelig sparker! Men skal gi det en sjangse... Tja, førsteinntrykket er jo at dette var morro. Kun spilt 30min, men skal helt klart sette meg ned å teste det litt mer. Hadde det i alle fall morro de minuttene jeg spilte. Og det er en stund siden Men det kan bli en kort slager...blir fort lei nå til dag gitt....savner spillet som skikkelig sparker! Men skal gi det en sjangse...
 9. Suunto

  Bad Part Of Town

  What he said. Enhver trailer fra dice er verdiløs fra et informasjonssynspunkt, det er kun ekte mp gameplay footage som overhodet har noe å si. What they said! Men ser lovende og spennede ut. Sliter med spill-motivasjonen om dagen, så en oppfrisking trengs!
 10. Suunto

  Nytt styremedlem!

  Hva hadde vell denne foreningen vært uten et så vakkert styre. Gratulerer Home!
 11. Hei folkens, Er det noen der ute som har en nyere NAS satt opp hjemme med FTP løsning? Jeg trenger en slik. Krav: * Rask filoverføring hjemme mellom PC - NAS * Enkelt brukergrense snitt - må ikke være NASA ingenør for å betjene disken. * Hotswap * Kapasitet 4TB eller mer. Digger deg om du har noen fete tips.
 12. Eg er generelt skeptisk til kommersielle anmeldelser, men VGs anmelder har kanskje eit poeng. Det er store likheiter mellom COD4 og BFBC2 på mange områder og i så måte ikkje representerar noko nytt og banebrytane. Men det betyr ikkje at eg syns at spelet (demoen) innehar kvalitetar som er klare forbedringar i forhald til dei nevnte spela. Uansett: http://www.vg.no/spill/artikkel.php?artid=10033627 Bedøm sjølv. Eg vil i alle fall ikkje dømma spelet før eg har spela fullversjonen. Suunto
 13. Då har eg spurt saman nokon bilder fra lanet. Det blei mykje spel og vin, og lite foto. Men håpa dette vekker gode miner for noko. Takk for eit strålande LAN. Suunto.
 14. #1 Bygging av PCer: Hvordan kan du se på det som negativt at flere av deltakerne lånte deg utstyr siik at du i det heletatt fikk spillt? Og sannheten er vell at du førsøkte å skru sammen noen PCer, men ikke fikk det til. Men etter hjelp så kom du deg i mål? Aldri har du nok vært på et lan med større hjerterom enn dette. Takk for strålende lan!
×
×
 • Create New...