Jump to content
Battlefield.no

*Flawed*

Supermedlem
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About *Flawed*

 • Rank
  Menig
 • Birthday 07/24/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Herlig! Endelig fair play!
 2. SPOILER: Jeg må bare si meg enig i dette, jeg liker tanken på at man _må_ gjøre maks for å klare objektivet, og dette kan øke deltagelse på rushing osv. Finner ingen negative sider ved dette, kan noen opplyse meg? Thumbs up!
 3. Aner ikke hvor mye de tåler, tannlegen mente jeg burde holde meg unna karameller og slikt, så det har jeg tatt til ettertanke. Er vel heller en sånn "IFA pastill" situasjon som nevnt i noen poster før her som hun tenkte på tenker jeg. Men de skal nok kunne tåle det meste ja
 4. Skal være ferdig med selve behandlingen nå ja, men jeg har fortsatt noen tenner igjen som er mine egne, som jeg må passe godt på. Ellers så er det jo tannkjøtt å passe på, og generell pussing. Er ikke helt sikker på hva slags stoff de tenna er laget av, men det er implantater som det heter. Var helt ekkelt å bli vant med de, pga den rare følelsen av at de ikke tåler mye, men det er jeg kommet over nå, så nå knasker jeg alt mulig rart av mat igjen
 5. Orker ikke fortelle hele historien min, men tar det heller i cliffnotes: 1. ca 13 år, Tannlegen kommer med: "Oi, her er det noe som ikke stemmer." 2. Tannlegen finner ut at jeg nesten bare har ett sett med tenner. (dvs. melketenner) 3. Får beskjed om at jeg mest sannsynlig vil bli tannløs når jeg er 20 år, om ikke det, så kanskje en eller to tenner i hytt og pine rundt om i munnen. 4. Blir henvist til tannlege i Oslo som sier "dette kan vi fixe", og heldigvis for deg, helt gratis pga en ny lov som kom det samme året. Problemet er at man må vente til jeg er ferdigvokst, så jeg må vente til jeg er litt over 20 år før de kan begynne med operasjoner osv. 5. Årene går, får mitt eneste hull noensinne i en jeksel. 6. 20 år, jobber i sverige, har alle melketennene intakt. Sitter i kø i det norske papirsystemet for å få ting i gang. 7. 23 år, Får brev fra norge om at alt er i orden, og de skal kontakte meg for den første timen hos tannlegen i Oslo. 8. Fortsatt 23 år, får brev fra norge igjen, denne gang med melding om at siden jeg bor i Sverige så kan jeg bare glemme å få dette dekt av staten, og at jeg må søke på nytt i Sverige. 9. Flytter tilbake til Norge pga forrige punkt. 10. Ett år senere med litt brevskriving med div instanser, har jeg nok engang kommet dit at jeg kan få startet med dette. 11. Vi skriver 2005, sensommer. Endelig ferdig med behandlingen, har fullt sett med tenner. 12. Får regning fra Div tannleger rundt omkring pålydende ca 80.000. 13. Totale kostnaden på ett sett tenner: ca 250.000 (hvorav jeg betaler ca 80K) 14. Noen med dyrere tenner enn meg? Sånn bortsett fra bling bling tenner fra div. ghettostars. PS. Følelsen av å få 14 tenner trukket i to omganger, noen "most" av en stor tang. selv under bedøvelse type 8 shots med sprøyte... kan ikke beskrives, og er nok grunnen til at jeg i dag ikke kan bli skremt av skrekkfilmer.
 6. Trikset for å finne andre deler på forumet, er å enten trykke på selve ordet Forum på fremsiden.. det som står øverst over alle andre underforum, eller å trykke på f.eks Battlefield.no teksten som er øverst på denne siden som du nå leser. Da kommer du til forumindeksen, som igjen viser alle underforumer... Dette er noe jeg fant ut for ikke så veldig lenge siden. (Wow liksom, det er jo mye rart her, og dæven som det prates på enkelte)
 7. Hehe, fikk ikke sett den før i dag... haha så bra!
 8. Fant en video på google som viser litt flyving på gulf of oman. Kanskje er det noe å lære ut ifra den for noen. BF2 Piloting (edit: fant en til: Video 2)
 9. Ingen av de tingene du nevnte har noe med administrering av en CS:S-server å gjøre ' />Så ditt forsøk på å definere en drømmeserver uansett "sjanger" falt i grus, dette fordi du var så overivrig og kun leste trådens tittel. Bedre lykke neste gang. :wave: 1276652[/snapback]
 10. wow! -knuser faktisk den forrige rekorden med 1247,3 meter! Jammen ikke verst! Kilde 1274730[/snapback] Hahah tror jeg dauer... haha den var bra Musearm.
 11. Det er noe som ikke stemmer i det sitatet der sånn. Spiller man på en bane som har fly på, så er det veldig vanskelig å ikke havne øverst på statslista om man er god til å bruke flyet. Greit nok at man liker å dogfighte, men hva gjør man i lufta etter at man har skutt ned motstanderflyet? Flyr rundt omkring og venter på at han skal respawne og komme seg opp i lufta igjen? Meget tvilsomt. Det er jo ikke å stikke under en stol at de fleste bruker nok flyet til å håve inn poeng og mer til. (Noe som bidrar mye til å gi meg en varm og fuzzy feeling etter at den siste patchen kom, da jeg ser folk rope ut om at de ikke kan spille mer pga mindre armour og bedre lås på AA.) Jeg er en stor fan av Wake only serveren, og finner stor glede i å skyte ned enkelte som "horer" i fly på den serveren. Og da spesielt på China siden.
 12. Bruker veldig sjelden å fly selv, pga at jeg ikke er noe særlig flink i det, men her føler jeg at jeg må få si hva jeg mener om saken. Herregud for en latterlig diskusjon! Dette blir jo som å si at venstre er bedre enn høyre eller vice versa? Ingen kan vinne på denne diskusjonen, ergo får jeg lyst til å dra frem et visst bilde som fremspeiler krangling på nettet. To bail, or fail, that is the question.
 13. Soundtracket til C&C Red Alert. Det passer perfekt med ups and down musikk. Morro når man står å venter på HW så spilles det roolig litt sånn mystisk ventemusikk ala "Dense", så når det hviner kuler kuler rundt hodet på en som inf, så kommer "Hellmarch". håhå. Bare å prøve en runde for å se hva jeg snakker om.
 14. Må si meg enig her, ct får litt for lite tid tildelt da man faktisk må bruke veeeldig lang tid på å få med seg gisla etter å ha passert T, om man ikke i tillegg møter T på tilbakeveien.
×
×
 • Create New...