Jump to content
Battlefield.no

Spinalsoup

Supermedlem
 • Content Count

  1,224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Spinalsoup

 • Rank
  Yellow Snow?
 • Birthday January 1

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Hmm. Interessant. I og med at jeg har kjøpt nytt hus, så kan det jo hende jeg får bredbånd der - og kan bevege meg bort fra den deilige verden basert på edge... Må sikkert kjøpe ny pc da men. Ps. Tohundrelapp har bursdag i dag ...
 2. Ingenting galt med å leve i ei hytte på vidda, du! Ellers burde denne saken vært klaska opp som nyhet på forsida. Sier forøvrig som Sette: GG!
 3. Hvordan er det med wobble på longboards egentlig, må jo være et absolutt helvete å få det i så stor fart som dere kan få? Kjører kanskje downhill med dønn stive trucker? Eller blir det mindre av det også, pga. størrelsen på bretta?
 4. Men å handle tragisk, basert på politikk? Dog, det er klart at flere seriemordere har spillt fotball - så vi bør kanskje vurdere den adspredelsen også ... There`s so much comedy on television, does that cause comedy in the streets? Relevant spørsmål du stiller, Taken!
 5. Folkens, det er ingen vits i å rakke ned på de som er svakere enn dere. Mysts sosiale iq er jo finne på wikipedia om man søker etter "flamebait", og dere kan holde dere for gode til å plage og å rakke ned på ham. Det kan være vel verdt å tenke over at voksne mennesker, som kan være store av vekst, ikke behøver å ha det så bra - inne i seg, i det hemmelige lille rommet som ingen andre får komme til i; at de indirekte gir uttrykk for det får være så, vis dere større enn å plage de som faktisk skriker ut etter hjelp! Ærlig talt! Og lykke til med klanen.
 6. rR| døde den dagen medlemmer++ starta med cheats ... Og godt du forsøker å komme deg vidre kylling. Det vi driver med er i startfasen som hobby, det kommer til å vokse mer og mer, og du vil ha mange år med morro om du bare skjerper deg varig. Det siste er viktig. Voks det av deg. Skaff deg en fin sommer. Og begynn på nytt. Lykke til.
 7. Du der zpam i redaksjonen ... Interresant = interessant ...
 8. Laster ned jeg også nå; denne fila burde vært hosta her på bruket også...
 9. Fra Gamespot: Ha. Dette betyr vel at de er blitt inspirert av rank i BF2, og pengene som de store skarer av poenghorer representerer. Skulle ikke forundre meg om de vil samarbeide med ign/gamespy. Verifying client og connection problems here we kitty come come.
 10. Søppelnerdene - en fotodokumentar!
 11. Knix? Rivo? April hele året?
×
×
 • Create New...