Jump to content
Battlefield.no

cinco

Supermedlem
 • Content Count

  378
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cinco

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 10/27/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.world-mapping.net

Profile Information

 • Location
  Kristiansand
 1. Har hørt at denne betaen er en veldig tidlig test version av spillet, altså muligens før alpha release.. tho vetke om dette stemmer! Ville jo vært rart hvis spillet fikk flere bugs og var mindre finpusset.
 2. har kommet inn med en gang hele tida, though jeg velger bare quickmatch og ikke en bestemt server
 3. Jeg har ikke Origin eller spillet på c: og det funker bra her :/
 4. etter regelrett mye spam på PMèn din må jeg si tusen takk *laster*
 5. tragiske origin, hakke fått koden min ennå!
 6. får spille litt retard i bc2 mens jeg venter på key da
 7. kommer vel fra medal of honor!
 8. teit at de som har bestilt på origin ikke har fått key ennå!
 9. har et gtx 580 jeg vil teste... i wants my mail
 10. største problemet er jo teamstacking på rush iaff.. sku hatt en pisk og slengt med når det skjer! Enkleste hadde vært om det rett og slett kom autoteambalance.. så når det var 16 spillere på et lag kunne det ikke komme flere over. har spilt 12 mot 20 på det værste, er faktisk ikke så veldig skjelden vinnende lag har 18-19stk på laget sitt.
 11. Enkelt og greit: Lev med det, og lær å få glede ut av å spille mot vennene dine og ikke bare med dem. Om det er vennegjenger eller klaner, har ingenting å si. Veltrente klaner kan gjerne være et større problem, siden 5-6 velkoordinerte spillere fra en klan på en side fort kan gjøre lagene fullstendig ubalanserte hvis motstanderne bare er ukoordinerte publicspillere, uansett om lagene er jevntallige eller ikke. Men også en gjeng med folk på VT som nekter å bytte side kan gjøre spillet ufattelig kjedelig for motstanderne hvis de nekter å jevne ut antall spillere. Du kan like godt lære det nå, teamstacking er ikke akseptert på bf.no sine servere, og du kan ikke forvente å få spille på lag med bestemte andre spillere hvis det medfører at spillopplevelsen blir dårligere for de som ikke er med i din vennegjeng. clan spilling kan men vel da på egne servere mot andre claner? nå skal det sies at jeg ikke har spilt noe fps spill siden jeg slutta med cs for 6 år sida.. men vil nå tro at systemet er rimelig likt ennå
×
×
 • Create New...