Jump to content
Battlefield.no

Lore

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  2,288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Lore last won the day on July 6 2014

Lore had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About Lore

 • Rank
  dobbel pluss ugod tankekriminalitet

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 • Interests
  Kronisk paranoia

Recent Profile Visitors

1,871 profile views
 1. Egentlig ikke. Typisk knebøymax for de av oss som ikke har noe spesielt talent i bøy eller benk er benkmax+50%, men nå utvikler denne tråden seg litt fort. Ro dere ned.
 2. Som admin er det din fordømte plikt å dø tidlig i runden sånn at du kan følge med på faenskapet proletariatet foretar seg på serveren Det blir det ikke gode stats av. Den eneste topp 10 du skal være på er antall ganger du har dauet. Overdrevet selvfølgelig, men ikke helt uten rot i virkeligheten Edit: Ser du er på 5 plass på antall dødsfall, og du er dermed innenfor enhver tenkelig toleransegrense. Så bra !
 3. Ble du ferdig med Name of the Wind ? Må innrømme at jeg ikke har klart å begynne på verken Gardens of the Moon, Name of the Wind eller lese ferdig Shake Hands with the devil greit nok at man mistenker at FN suger, men at det er langt verre enn man tror blir for ubehagelig å lese om når udugeligheten får så alvorlige konsekvenser som folkemord. Har likevel fått lest litt: Harry Hole bøkene til Nesbø, oppskrytte norske krimbøker som i beste fall er middelmådige. Englemakersken av Camilla Lackberg, veldig svensk og veldig Chick Flick følelse av det hele, litt under middelmådig. Flaskepost Fra P av danske Jussi Adler Olsen, denne var faktisk temmelig bra ! Vidunderbarn av Roy Jacobsen, også under middelmådig og veldig barnslig. Krysseren Blucher av Alf R Jacobsen anbefales, ikke fullt så god men fremdeles leseverdig er Kampflyene som bomber Forsvarsevnen av John Berg, men disse to bøkene krever en viss interesse for forsvaret eller politikk. The road to Fatima Gate av Michael J Totten, bok om Libanon og det svært komplekse spillet som foregår der. Tunglest, men verd det om du ønsker å forstå mer av det som foregår i Midtløsten. Lord of the Flies, føles barnslig og simpel, tror denne boken er blitt utdatert og kan ikke måle seg med dagens krav. Bear in the Back seat, skrevet av en pensjonert parkvakt, veldig lettlest og koselig bok med morsomme og varme småhistorier. Karl Ove Knausgård sin Min Kamp serie er faktisk kjempebra, det beste jeg noensinne har lest av norske bøker. Anbefales på det sterkeste, den første boken er ikke like bra som resten av serien, så bare kjemp deg igjennom til du begynner på bok 2. Skal begynne på bok seks så snart den blir billig nok for meg
 4. Filmen av Suzanne lider av at der er for lite fokus på skritt/rumpe. Hvorfor brukte de litt av filmen på andre vinkler ?
 5. Slutt å vaske på kjøkkenet ditt. Når du vasker dreper du alle de naturlig forekommende bakteriene som vanligvis tar knekken på fluer.
 6. Må være kjipt å være kriminell for tiden, politi overalt jo : http://www.osloby.no/Oslo-kriminaliteten-stuper-under-beredskapen-7650119.html "Forhåpentligvis" er antallet politiadvokater så lavt for tiden at alle de fakker slipper unna pga henleggelse.......grrr
 7. Hvorfor er liv tapt i terrorangrep mer bekymringsverdig enn liv tapt i trafikken eller til selvmord ? Vi er uvillige som samfunn å bruke pengene som trengs til å bygge fysisk midtdeler på veiene, og vi er uvillig til å bruke pengene som trengs til å ruste opp psykiatrien. Vi er med andre ord temmelig komfortable med at folk dauer, men terror er i kjemperedde for ? Skal begynne å bekymre meg litt for terror når over 200stk dør av det i året her i Norge over en periode på flere år.
 8. Enig der glitrende balansert konferanseleder. Men en tilstrekkelig lang kald dusj før man legger seg gjør varmen velkommen for en stund. Vifte stående å blåse på seg er en annen overlevelsestaktikk. Selvfølgelig burde vi egentlig slutte å forurense så meget. Vi fortjener å miste all vår søvn slik som vi forpester atmosfæren med forbrennelsens gass !
 9. Jeg skrev selvfølgelig en lengre avhandling her, som til alles glede ble kuttet ned til denne setningen.
 10. What If Money Was No Object?
 11. Ser der er utrolig mye kvining på de offisielle forumene om gimbal våpen og auto aim osv. Jeg likte faktisk arena commander sånn noenlunde, og har ikke noe spesielt i mot hvordan det hele kontrolleres/styres. Hva syns dere ?
 12. Hahahah.....*host* sorry for den Det funket faktisk for meg, men jeg satt fast på please wait veldig lenge (nesten 10min) før jeg startet den på nytt må det sies.
 13. Jeg fikk den "please wait". Bare restartet launcheren så funket det neste gang. Grunnen til at dere sitter med gledespinnen og ikke får til noe er at dere ikke har tatt hjelm på. Den er rett ved der dere spawner, ta den på gå så inn i skipet og dere får opp dialogen for å starte simuleringen. På min første kamp mot Vaandulene så skjøt jeg halveis istykker en, før finishet ham ved å fly inn i ham "give me ramming speed!". Dette rev av ene vingen min, og ødelagte kjøleanlegget mitt. Kunne deretter avfyre ett eneste skudd før jeg fikk "overheating" beskjeden. Var nesten umulig å kontrollere og med bare en vinge. Fløy med andre ord rundt som en lame duck.
 14. Det irriterer meg grenseløst at media til tider fungerer som en kombinasjon av politi, advokat, jury og dommer. De har av en eller annen grunn bestemt seg for at denne drosjesjåføren er uskyldig http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Ba-om-at-drosjesjaforen-frifinnes-3118007.html#.U3NeNleTneM og at dette egentlig er politiet sin feil. Det er slettens ikke vanskelig å se en stor hvit bil i varebilstørrelse stående på puddefjordsbroens topp. Hadde det vært en svart mazda mx5 så skulle jeg begynt å ha forståelse for hva som skjedde. Dette er ett sted hvor det kan stå biler stille etter toppen av diverse grunner, og man bør være ekstra oppmerksom når man kjører der, selv på natten. Sjåføren hadde vært på jobb siden klokken 06 morgenen før, ulykken skjedde klokken ett om natten. Bare det at han hadde vært på jobb i 17 timer (med pauser påstår sjåføren) burde få en fåkkings bjelle til å ringe hos media. Eller det at han nektet å oppgi navnet sitt til politiet etter ulykken. Jeg kjenner dessverre til ham, og han nekter alltid skyld, alt er alle andres feil: kundene og andre drosjesjåfører, og nå politiet. Det er ett stort paradoks at folk som kjører på en måte som kan føre til en ulykke gjerne mister lappen over lenger tid, mens denne fyren som faktisk forårsaket en ulykke med store skader både på kjøretøy og menneske kjører rundt i dag.
×
×
 • Create New...