Jump to content
Battlefield.no

Landstryker'n

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,094
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Landstryker'n

 • Rank
  Premium Tøs
 • Birthday 04/21/1981

Profile Information

 • Location
  der bortje!
 • Interests
  NAM!
 1. Sjukt. Faen er det med folk. Om han skulle slippe straff (noe jeg ikke ser på sannsynlig) så blir det forvaring resten av livet.
 2. Helt for jævlig, sov lite i natt. Kan ikke tenke meg hvordan natta/dagen har vært for ofrene og de pårørende. Fikk meg til å tenke på min familie, man skal ikke ta ting for gitt lengre. Mangler ord, håper han råtner i fengsel lenge og blir noens bitch.
 3. Utrolig trist dag, mine tanker går ut til alle pårørende. Fatter virkelig ikke at dette har skjedd i gode gamle Norge, selv om det kanskje bare var spørsmål om tid at det kom til oss også.
 4. Skal bli spennende å se om BF3 lever opp til forventningene.
 5. Landstryker'n

  HomeFront

  Kanskje man skaffer det en gang "down the line". Begynner å bli ganske lei av FPS spill generelt.
 6. Dice har ingen ting med BF:P4F og BF:H å gjøre. Det er EA Easy som ligger bak utviklingen av de to. Tror BF3 kommer til å bli et knall spill.
 7. Har fått nok av COD skvipet.
 8. De lærte sikkert hvordan man mekker bomber i MW2 også.
 9. *Tøsepå* Elsker å spille med kompiser, blir fort ganske så kjedelig med public spilling alene. Desverre så er klan tiden long gone, er lite folk å tøse på. Meeeeen, siden poteten stiller seg så villig opp for litt spank, så kan det nok godt hende at jeg brenner av en hundrings for litt god gammeldags tøsing Edit: Da var BC2V kjøpt på EA store. Sees ingame potatis! Edit2: Hva er ditt ingame nick?
 10. Virker som de fleste liker BC2 Vietnam. Tror jeg hopper over det for min del. Var ikke særlig imponert over BC2 når det kom ut. Minnene ifra BFV sitter enda ganske godt, så synd at BC2 er et public spill, hadde nok vært intresant hvis man kunne sluppet public spilling, hater unlocks og alt det der Frykter litt for at BC2V kommer til å være ganske "dødt" om et par mndr, slik som tidligere DICE expacks.
 11. Spiller stort sett kun på "Nuke Town" 24/7 servere.
 12. Er ikke Dice som jobber på dette spillet, men Easy-EA, samme folkene bak BF:H. Easy-EA har selv sagt at man ikke kan kjøpe seg noen fordeler i dette spillet.
 13. Grattis med dagen gamle ørn :)

×
×
 • Create New...