Jump to content
Battlefield.no

kyosa

Supermedlem
 • Content Count

  865
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kyosa

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 06/07/1909

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Ved truck på Nuke

Recent Profile Visitors

779 profile views
 1. Hellfragger har den nødvendige kompetansen til å drive med likt som dette, men det betyr ikke at det er en del utfordringer som vil komme. En generelt kommentar til dette med "cheatbusting" - er at det er utrolig vanskelig å ta de som er i den kategorien gode til å gjemme at de faktisk bruker cheat. Det er heller ikke noe fasit at de som er på landslaget(for å bruke det uttrykket) er flinkere enn andre til å spotte en "god" cheater - faktisk i noen tilfeller motsatt da de tror at siden de er så god kan alle klare det, og ser derfor ikke det åpenbare. Siden cheat ikke kan fastslåes 100% må man bruke en del teknikker som man har lært seg gjennom mange år med demo av de som cheater. Jeg ønsker ikke å avsløre dette, men jeg selv bruker 5 teknikker til å avsløre en cheater og jeg trenger flere demoer for å se på spillestil for å nevne en teknikk. Det blir spennende å se fremover hvordan dette tar i vei, men jeg ser i hvert fall ingen andre som kan gjøre denne jobben og det er en jobb noen må ta for at vi alle skal kunne spille på like vilkår, så jeg er full av respekt for de som gjør dette, for noen takk som cheatbuster får man ikke....
 2. Dette ser veldig bra ut, men her ser jeg for meg mange utfordringer som dere garantert har tenkt på kjenner jeg dere rett, men kunne dere sagt noen ord om hvordan dere skal gjøre dette i praksis og hvordan dere ikke skal havne i en slik situasjon der dere blir partiske? Skal dere bli en utfordrer til Radar jeg vet jo at Radar kun fokuserer på cs og css, men er interessant å vite hvordan dere ser for dere dette og hvilke planer dere har for fremtiden. En annen ting rundt dette og som faktisk er en stor utfordring når slike som dere setter i gang noe så sort som dette, er jo at cheat aldri er svart eller hvit. Man kan aldri si sikkert om noen jukser eller ikke ( tenker da ikke på den opplagte cheaten ) og her blir dere da i en skvis enkelte ganger, og faren er at dere blander litt kortene med hva dere skal drive med. Dette har dere garantert tenkt på, men jeg som dere kanskje vet interessert i dette med cheat og det er spennende å høre hvordan dere ser for dere disse utfordringene.
 3. Det er kjipt å se at han er blitt behandlet på den måten. Jeg er sikker på at Kadetten har lagt i fra seg spor som gjør at vi kan dra nytte av det fremdeles, men dumt at han nå ikke er i en aktiv rolle for vårt miljø. HF får kjenne sin besøkelsestid og tilby han noe i denne organisasjonen - for det er her du hører hjemme
 4. Hei, en x7 | Maximus driver å tk hele tiden og i dag gjorde han det bevist mot meg. Se demo for bevis... Link til demo http://ge.tt/6yUSfBq
 5. ja, det er admin-tag. De som bruker hellfragger i sin tag er ikke admins, men støttespillere til HF.
 6. Jeg mangler også min premie som jeg vant i påsken. Jeg har sendt pm til de ansvarlige, men får ikke noe svar på om jeg får den eller ikke. Så hvis dette er trenden, er dette ikke så seriøst som man skal ha det til. For meg er ikke premien så viktig, men jeg ønsker et svar på om jeg får den eller ikke.
 7. Til Ghad, Må beklage at jeg ikke så denne kommentaren din Ghad. Det var dårlig gjort av meg. Noe miniputtsite er vi vel ikke akkurat? Vi har vært størst på Call of Duty 4 i Norge. Vi er størst på Counter-Strike:Source i Norge(målt i antall aktive spillere på servere). Det er ingen i Norge som har flere spillere enn det vi har pr. dags dato på våre servere. Det er synd å høre at du ikke har fått med deg at vi arrangerte Leetgamer Liga 2010. Du kan blant annet finne . Sorry men her føler jeg at du tar litt feil. Da var det oppklart mvh, Kim Utmerket at dere tok initiativet til leetgamer liga sesong! Men helt seriøst, ikke for å henge ut noen communitys på noen måte, men det ville vel vært unaturlig å la Leetgamer få nm, etter at hellfragger har arrangert hf liga 4 sesonger på rad, med blant annet eget lan, og playoffs på tv. Men den diskusjonen har ingen fastit, og vil bare føre til krangling, så skal ikke begynne å krangle. men må si at jeg synes heller vi kan danne noe i lag istedet for at 3 forskjellige communities skal hive seg etter et mål, bare et community kan vinne per dags dato. Norge.css kan i værstefall sitte igjen med 1 respektabelt community til slutt, og i bestefall 3 som sammen skaper det perfekte mesterskapet i Norge Jeg syns at de som klarer å gjennomføre dette på en god måte bør få ha det, men det er ikke slik at selv om en klubb/forening er best i Norge skal de få være de eneste som får gjennomfører dette. Syns HF har litt lett for å se på at det de gjør er sitt og det skal de ha enerett på ( dette er satt litt på spissen ). Det som er viktig her er at HF er med på å gjøre det beste for de som spiller CSS. Selvfølgelig skal HF få ha NM og være de første, men det er naturlig at eks LG holder NM neste sesong eller andre som kan vise til at de klarer dette. NM er noe alle lag og foreninger skal kunne arrangere, og slik har det faktisk alltid vært, og det ville være veldig rart om det er kun en som skal ha rett på å arrangere NM, bare for at de tenkte på det først. Jeg håper at man snart prøver å jobbe sammen om det beste for vårt kjære miljø - og ikke mot hverandre som vi har gjort til nå. Det verste vi kan gjøre for vårt miljø er å kun la en aktør få lov til å jobbe med å legge til rette for våre spillere. Hva skjer den dagen de ikke kan holde på lengre? Skal vi ta det neste steget, må vi snart kunne jobbe sammen og ikke mot hverandre. Før dette skjer kommer vi ikke til å komme noe lengre en der vi er i dag, med tragiske kranglinger og en håpløs oppførsel.
 8. Hey, dette var gledelig kom akkurat hjem fra påskefjellet, så fikk jeg denne
 9. Ser jo veldig bra ut da. Tror også det er viktig at de ikke sammenlignes med de gamle godgutta. Nå skal Mira skape ny historie, og vi gleder oss
 10. Jeg syns man burde øke maptiden med 10 min. Syns det er bedre med lengre tid før et mapskifte. Hva syns dere andre? Jeg spilte på en officeserver med 40 min, som jeg personlig likte bedre.
 11. Når saken er som den er, syns jeg alle involverte har løst denne saken på en utmerket måte. HF sier på sin side at de vil endre reglene for neste sessong, noe som er veldig bra. Hvis man ser isolert sett på denne saken, syns jeg den ble løst på en veldig god måte fra alle parter. Så neste år vil ligaen bli oppgradert med nye regler. Norges beste liga blir enda bedre :=)
 12. Hehe ja, den var meget bra. Mye rart som en skal surre med i kommunen
 13. Veldig godt sagt. Det er akkurat der de har gjort noe veldig dumt. Kunne ikke sagt det bedre selv Etter det jeg har hørt, er de kontraktene er lovstridig (ikke at jeg tror dette vil havne i noen rettssal:) En kontrakt som strider mot Norsk lov er ugyldig selv om den er underskrevet. Dette er opplysninger jeg kun har blitt fortalt, så jeg kan ikke si at dette er helt riktig. Det å binde folk til en kontrakt, der de lover å jobbe/slave for et samfunn, som ikke kan love noe tilbake er ikke bra. Det er å gi en forventing de ikke kan garantere for. De får holde på, en dag kommer hverdagen for de å. Dog ser det ut til at den har kommet allerede.
×
×
 • Create New...