Jump to content
Battlefield.no

ZubZero

Supermedlem
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ZubZero

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 04/05/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.zolid.org

Profile Information

 • Location
  Tromsø
 1. Da har vi ordna 1Gbit internett fra våre gode venner hos Uninett!
 2. Selger vi nok billetter blir det glatt CSS compo, det kan du stole på.
 3. Vi prøvde å booke Tromsøhallen til Mars, men den var desverre opptatt. Mars ville også vært ett dårlig valg siden kommunen og fylkeskommunen ikke klarte å samkjøre vinterferien i år. Valget vi har tatt nå gjør at alle kan delta siden Torsdag og Fredag er fridager for skolene.
 4. 21 Mai er en rød dag. VGS og Barneskolene i Troms/Tromsø har også fri den 22 Mai som følge av dette. Jeg tror også at de fleste andre har lagt en planleggingsdag til den 22 Mai som følge av at 21 Mai er en rød dag.
 5. Det er for tidlig å si noe om ennå, da vi er avhengige av billettsalg og oversikt over utgifter først. Men vi har veldig lyst å gi CS:S en sjangse.
 6. Heisann! Vi i Tromsø Dataklubb skal arrangere det vi håper blir Nord-Norges største dataparty. Kort oppsummert: Hvor: Tromsø, Tromsøhallen Når: 21 - 24 Mai 2009. Kapasitet: 1000 deltakere! Pris: 400kr (+ billettavgift) Internett: 1 Gbit/s ! Web: www.ethercon.org. Vi trenger også crew for å gjennomføre dette, mer info angående crew finner du på http://www.ethercon.org/page/crew Vi anbefaler også at dere blir med i facebook gruppen vår for å få siste nyheter kjappest, det vil også bli noen konkurranser der man kan vinne diverse premier. Kan også legge til at det foregår en interessemåling om vi skal ha Call of Duty 4 eller Battlefield 2 compo. http://forum.ethercon.org/index.php?showtopic=126 Har dere ellers noen spørsmål så nøl ikke, vi er her for å svare til dere.
 7. Rettelse, vi har 2 ET team + q4
 8. Som kanskje mange har merket har Cz forsvunnet litt fra klan scenen delvis i det siste. Men dette har vi tenkt å rette opp i, vi søker derfor nytt blod til klanen. Kravene vi stiller er at du er minst 16 år, har god til klan spilling. Har store ambisjoner for deg og laget ditt. Har mye tid ledig for å kunne spille aktivt i klanen. Ellers må du ha sosial intellegens siden vi er en ganske stor familie fordelt på BF2, ET(x2 lag) også Q4 og cod2 snart. Kan også legge til at vi søker en ny leder for BF2. Hovedoppgaven til klan leder blir å opprettholde ett aktivt BF2 lag, dvs rekrutere nye spillere når det trengs, fjerne de som er inaktiv. Holde kontakt med de andre klanene i Norge for å kunne sette opp treninger. I starten vil du få god hjelp av meg og Cartoon til å drive BF2 laget. Og være leder for ett lag kan være hardt arbeid, men når man drar i land uante seiere så blir man stolt av hva man har fått til. Kort historie sammendrag Clan Zolid har eksistert siden 2001 da vi begynte med Quake 3 dette var mest for fun. Vi har hatt Enemy-Territory team siden release som var i mai 2003 (om jeg ikke husker feil?). I dag har vi faktisk 2 Enemy-Territory lag, ett Norsk lag og ett internasjonalt lag. Det nyeste teamet vi har i dag er Battlefield 2, kan nevne at dette laget ble satt sammen rett etter release, men til tross for at dette var en helt ny gjeng klarte vi å komme oss helt til Kvart Finalen i Komplett.no cuppen. Vi jobber også med å få opp Q4 og CoD2 teams for øyeblikket. Kan også nevne vi har ett par andre prosjekter gående som jeg ikke vil gå nærmere innpå. Dere kan finne oss på #Zolid på Quakenet eller www.zolid.org. Søknad kan dere sende inn via dette søknadskjemaet, vennligst skriv utfyllende informasjon om deg selv.
 9. Ja la TN Team Captain bestemme laget selv!
 10. Det er en grunn til at du ikke finner Cz|taken der kinfeVSknife TakenVSzero Taken ftw 1032116[/snapback] Vell jeg har screenshot der fuzzy kniver deg hvis du vil kan jeg poste det
 11. Altså hverken fly eller heli har uendelig ammo, og reload tida er kjempelang på tv-guided.
 12. Jeg synes det er helt teit denne spawnrape regelen. Folk må tåle litt motstand. Det er motstand som gjør folk bedre! Hvis noen baseraper så må man tilpasse seg så finner man en løsning, kanskje ikke første, andre, tredje eller fjerde gangen man dør. Men den kommer og etterpå så føler du deg mye bedre. Etterhvert så lærer du hvordan du skal overvinne baseraperne. Hvis dere beholder regelen så vil jeg arrangere en konkurranse over hvem som klarer å buste flest baserapere, sånn grovt sett er det bare å henge i UCB og ta screenshot når dere blir fraga. Jeg tror dette kan bli stor sport! Men ellers så gjør dere en god jobb, men synes dere er litt vell snill mot nykommere egentlig.
×
×
 • Create New...