Jump to content
Battlefield.no

bfdck

Supermedlem
 • Content Count

  5,343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bfdck last won the day on June 19 2012

bfdck had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About bfdck

 • Rank
  gatherstar
 • Birthday 08/23/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Søgne

Recent Profile Visitors

2,890 profile views
 1. bfdck

  Battlefield 1

  Aghh, såååå uenig - men så kan vi jo alle ikke være enige Av nysgjerrighet, hva synes du om BF3 og 4? Nå synes jeg straffen var liiiiiiitt vel drøy, men kunne for øvrig ikke vært mer enig!
 2. bfdck

  Battlefield 1

  Skjønner ikke hvorfor du forhåndsbestilte et EA/DICE-spill. Synes folk som pre-ordrer gir fra seg rettighetene til å klage. De slapp jo dessuten litt uforventet noen timer med gratis spilling på Origin. Her kunnet du dannet deg et godt inntrykk før et eventuelt kjøp, og hvis ikke kunne du gjort som meg: sett timesvis med gameplay på Youtube. EA/DICE har lagt opp til at det skal være mange med bolt-action, og etter min mening fungerer dette overraskende nok utmerket i BF1. Hadde Assault blitt buffet noe særlig hadde alle hatt automatvåpen, noe som tar litt bort fra "realismen", samt at tanks hadde blitt ubrukelig mtp. hvor få Assaults det trengs for å ta ned en tank. Eneste jeg savner er at litt flere hadde giddet å spille Medic og Support, i tillegg til å faktisk gjort jobben sin. Spawns har jeg ingen problemer med, men de har da uansett ikke endret noe nevnverdig på dette siden betaen. Hvilke game modes spiller du? Manglende Joystick-støtte er merkelig, men utvilsomt noe som blir patchet inn ganske snart. Var dog ikke klar over dette siden jeg har blitt en konsolltard. Jeg angrer hvertfall ikke et sekund. Dette er det beste spillet siden BF2 eller 1942 (klarer ikke å bestemme meg)! Det første spillet på mange år jeg klarer å game solo/uten å voip'e med noen. Finner ofte squads som samarbeider og kommuniserer over voip til og med OG PÅ KONSOLL WTF Er det siste klippet fra Donevannet btw?
 3. bfdck

  Battlefield 1

  aPas spilte 42, ja. Hvordan jeg vet det, sier du? Jeg husker ikke. Var nok bare barnet den gang, men har nok hengt på dette forumet mer enn hva som er godt for en .
 4. Du må gjerne adde meg, Hauger. Er litt downtime på PC'en for øyeblikket, men så fort jeg får den reparert er jeg tilgjengelig for OW-tafsing. trckdck#2172
 5. bfdck

  Battlefield 1

  Pffft, ikke prøv og lur deg unna. 99% av bf.no'ere er PC fanboiz. Hadde jeg bare hatt en feitere pengebok...
 6. Tro om det er noe håp for at IW slipper Cod4 Remastered som standalone-spill. Infinite Warfare-betaen var latterlig kjedelig...
 7. bfdck

  Battlefield 1

  Add meg gjerne på PSN om du trenger noen å spille med. Samme brukernavn som her
 8. Dette er vel strengt tatt noe du bør ta opp med spillprodusenten, og ikke her.
 9. bfdck

  Battlefield 1

  Bill.mrk tafsing Veteran melder seg til tjeneste! Har vært lite spilling på meg de siste årene, da spesielt ettersom BF-serien har vært noe laber siden den gang vi dolphin-divet gjennom slagmarkene på Karkand, oljefeltene i Daqin, Sharqi-halvøya, Dragedalen osv. Jeg forelsket meg i BF1 fra de første gameplay-klipp og fra åpen beta, men problemet er at jeg som student med noe mager økonomi ikke har råd (evt. tatt meg råd) til å holde PC'en i tritt med resten av gamerkulturen. Ettersom jeg nå har blitt en PS4-kid, ser jeg etter en håndfull soldater jeg kan stikke med morfinsprøyte og kaste førstehjelpsutstyr etter. Finnes det noen tafsete bf.no'ere som har kastet fra seg mus og tastatur, og spammer fåfengt knappene på en PS4-kontroll, eller er dere alle PC master race som back in the good 'ol days? TL;DR Er det noen der ute som har en PS4 og BF1 som har lyst å squad'e opp? Sony eller Microsoft? :))))
 10. Jeg skjønner at Paris og terror er det naturlige temaet i pratetråden nå om dagen, men la meg spore litt av i egeninteressens navn; Er det noen som ønsker noe kjøpt fra Amazon.COM? For en tid tilbake mottok jeg et gift card pålydende 188,77 USD (omtrent 1.640 NOK) som refund på en gammel bestilling (Fossil-klokke). Jeg har forsøkt å finne noe [mer eller mindre] vettugt å bruke disse pengene på, men problemet er at hva enn jeg kommer opp med, så klarer jeg å finne betydelig billigere alternativer f.eks. på Amazon.CO.UK eller andre utenlandske (og til og med norske) nettsider. På en side "taper" jeg ingenting ved å bruke gift card'et på det dyrere alternativet, da pengene i utgangspunktet er "gratis", men det er alltid ergelig å betale mer enn hva en trenger. Jeg har forsøkt å få saldoen overført til min .co.uk-konto, men dette er ei mulig. Jeg leter derfor etter en eller flere personer som ønsker å kjøpe noe fra Amazon.COM, mot å overføre meg penger. For at denne løsningen også skal være hensiktsmessig for deg bør du forsikre deg om at .com-siden tilbyr det billigste alternativet, og/eller at du er ute etter noe som uansett må sendes fra USA, sånn at de høyere shipping-kostnadene ikke har noe å si for deg. Det siste var tilfellet når jeg kjøpte den ovennevnte Fossil-klokken. Hvis dette skulle være aktuelt for deg, men at du er redd for at jeg skal scamme deg, kan vi sikkert kjøre "handelen" gjennom Finn's "Kjøp sikkert"-funksjon, eller på annen måte gjøre det scam-proof. Jeg skjønner at DU ikke vil tjene noe/mye på dette, men se på det som en tjenste-mot-tjeneste for at jeg skal spare min tynne student-lommebok. Kontakt på PM eller svar i denne tråden
 11. Heldig der, BcK! Busselskapene gir seg ganske så faen om du ikke kan fremvise kvittering. :/
 12. Pffft... En glemmer ikke bf.nos største gnagsår! Long time, no see Du vant konkurransen! Ingen premie tho. :< Skjønner ikke helt hva du mener problemet er. Er det faktafeil, eller er det bare generelt hate mot Purple Heart på bakgrunn av "1/4 KDR"-vilkåret for medaljen i BF2?
 13. Ser til min forbauselse at jeg ikke har postet her siden jeg var inne i førstegangstjenesten (14. januar 2013). Førstemann til å ytre hvor mye dere har savnet meg!
 14. bfdck

  Glad tråden!

  Har skutt med Glock idag
 15. Jeg digger at vi i Luftforsvaret er så bortskjemt når det kommer til perm.
×
×
 • Create New...