Jump to content
Battlefield.no

Losi-D

Klanmedlem
 • Content Count

  2,033
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Losi-D

 1. Melder meg av denne etter at siste patch kom. Eg er ingen TVG hore.
 2. Spiller ja Berre å adde meg : LosiD Har Is-3, Obj.704 (TD), GW Phanter, AMX 13 75, Lowe, M4 Sherman. Spiller for det meste med AMX for tida, og Lowe/Obj.704 for å samle xp og credz Men rimelig lei av at alt går så treigt ja. Man må sitte omtrent heile dagane å game for å få nye tankser/moduler..
 3. Men er du 100% sikker på at Guided Rockets viser til helikopterene? Det finnes jo f.eks 'guided rockets' til mye annet i BF3. Men om trackinga berre vil virke mot ground targets er eg positiv. Det vil forandre mye, men det vil gjøre det mer utfordrene - og skillet mellom gode/dårlige piloter vil bli større. edit; når eg tenker meg om så er det jo akkurat 'Guided Rockets' de heter på helikopteret.. så er nok de da.
 4. Det står ingenting om at 'guided rockets' til heli vil forsvinne, som eg kan se? Står jo: Improved the accuracy of the attack helicopter's rockets pods, both guided and unguided ?.
 5. Oida, dette ser bra ut for oss som flyr heli Men: lol? Er dei ikkje treffsikre nok? Man kan jo hovre 300m bak RU-main på casbian, og ta ut tankser i US main, så lenge man veit kor man skal sikte. og: Hoho.. dette blir artig!
 6. Gren: helikoptær Nick: Vanity-LosiD Mail: [email protected]
 7. Lei ja. For lenge siden. Kort oppsumert: -Dårlige designa kart (ingen dynamikk, ingen fjell/daler osv man kan angripe taktisk fra eller hjemme seg. Se på f.eks Gazala, El Alamein, 73 easting, frå bf42 og DC - DET var skikkelig gode kart det!) -Dårlig plasserte flagg. -Veldig mye random som plutselig skjer, "is no more", våpen låser seg, man krasjer og flyr videre, man treffer fly med rpg og det flyr videre, dør når gunner skyter tvg i heli, heli snur seg opp ned på skjermen din av og til, selv om det egentlig hovrer helt fint, osv i det uendelige. -Soflam/javelin ... i say no more. -Dør bak hjørner. -Haugevis av load/og disconnect bugs. -Orker ikkje skrive meir. Venter på CS:go, eller evt. et nytt underdog fps spill. Battlefield serien trur eg er berre å gi opp..
 8. Veit ikke hvor langt du har kommet, men når du får 100mmen til lorraine anbefaler jeg å skrive "Reloading" eller noe liknende i chatten når du lader om et magasin (evt. binde en knapp til det, om du har den muligheten). Med 50+ sekunders reload er lagkameratene rimelig interessert i å vite om de kan regne med deg eller ikke. Er fortsatt på AMX 13 75. 13 90 er neste, så er det vel lorraine. edit; men skal uten tvil beholde amx 13 75 !
 9. Snakket selvsagt om franske tanks. Er bare de som har magasin-systemene. Viktig å merke seg at skuddtakten blir lavere ettersom kaliberet blir grovere. På 100mmen på Lorrainen er det feks 2.5 sekunder mellom hvert enkeltskudd i hver salve, for så 50 sekunder reload på et nytt magasin. Er ca. halveis på lorraine nå til batchat, og så langt er fransk light/medium den morsomste linja jeg har spilt i WoT Ahh, ok Ja, franske light/medium er rått. Artigste eg også har spilt Obj. 704, IS-3 og Gw Panther står parkert for tida Batchat er syk... vil ha den soooooo bad !
 10. Ja det kan stemme Og så har man vel 5-6 skudd i hvert mag. Alle magasin på light/mediumtanksene har 6 skudd. Det er bare blant heavytankene det finnes noen med kun 4 skudd ? De franske light/medium tankene har utrolig rask skuddtakt. Man fyrer av 6 kuler med ca 1 sekund mellomrom mellom hver kule. Og så når de 6 er skutt, så reloader man til et nytt magasin med 6 kuler, som tar litt lenger tid. Slik er det vel ikkje på USSR, US, GER? Medium/light tankene til frankrike er iallefall de første eg har prøvd som er slik. Og eg elsker det. Har fulloppgradert AMX 13 75 nå. Grisemorro!
 11. 13 75en med den beste 75mmen bruker med godt crew 15 sekunder om jeg husker korrekt. 13 90 bruker 30-40 sekunder med beste 90 mm, mens lorraine bruker 40 sekunder på 90mmen og 50 sekunder på 100mmen. Ja det kan stemme Og så har man vel 5-6 skudd i hvert mag.
 12. http://worldoftanks.com/news/729-bit-gamer-world-warplanes-interview/
 13. Har skaffet meg AMX 13 75 - utrulig rå tank! Liten, kjapp (62km/h), og bra kanon med genial reload-mekanisme Dritgøy å spille med.
 14. Det kan bli bra, men kan også floppe. Korleis blir balansen mellom fly? F.eks i WoT så kan man ikkje penetrere armoren på tankser, om man har for dårlig kanon osv. Og det er jo det som er så kult i WoT, at man må passe seg for dei store tanksene, og dermed vere taktisk og snike seg rundt. Og det er alltid ein god blanding mellom tier-klassene i hver kamp. Men det blir for dumt om man med eit tier 1 fly ikkje kan penetrere tier 2-3-4 fly (eller tier 9 for den sagt skyld). Det må isåfall løses med store forskjeller på HP, og damage på kanona/raketter/bomber. Har ikkje lest så mye om dette spelet, men at det kan bli store problemer med balanse ser eg for meg. Men blir spennende å se For dere med WoT, så er det berre å begynne å samle free-xp. Disse skal kunne brukes i world of planes
 15. Indeed - dette "gratisspillet" har kostet meg ca 1500 spenn nå Utfordringen er at etterhvert som man har spilt en stund så vet man altfor godt hvor mye bedre en tank er fullt oppgradert, og da klarer jeg ikke la være å konvertere xp for å "kjøpe meg fri" fra å måtte spille opp en tank. Og med ca. 1 300 000 xp som kan konverteres så blir jo slikt fristende 1 million, trehundretusen XP? Whaaat....? Sikker på du ikkje snakker om credits nå?
 16. takk Prøver å jobbe meg mot Bat Chatillon 25t i WoT nå btw. Digger designet på den, og den er rask + god kanon
 17. Tja.. som sagt, eg nekter å betale så mye penger for ETT spill. Fordi det kommer ein dag, da du plutselig tenker "Nei, no gidd eg ikkje meir. Det er ikkje kjekt lenger.." -> så ser du på rekninga, og dør innvendig ^^ (men eg skal inrømme at det frister noe inn i granskauen å cashe ut all XP'n min, å få låst opp IS-4 som ligg å venter på meg ..) Men eg gleder meg til World Of Planes. Samme som utvikler WoT. Og man skal kunne bruke XP man har samlet opp i WoT, i det nye spelet. Men blir vel samme modell som WoT..
 18. Yep... og eg frykter det er slik majoriteten av 'framtidens spill' kommer til å bli...
 19. Eg har 70 000 free xp som ligger og venter på å bli cashet ut. MEN; eg føler eg har brukt nok penger på dette spillet. Brukt ca 600kr, og der går grensa for min del - pga det er det et spill MAKS kan koste om man skulle kjøpt det i butikken. Og det har ingenting med at eg ikkje har penger, men som prinsipp Samler free xp med lowe, pz38f og Object 704. Og Lowe er ein skikkelig credit-maker. På ein god runde ligger man rundt 100 000 creds, pluss minus . Det er et svindyrt spill om man skal både ha premium konto og converte free xp .... Men uten å gjere det, så går alt veldig treigt, og det blir fort kjedelig..
 20. Slik eg skjønner det, så må du registerer spillet ditt via internet (origin) under første oppstart. Etter det, kan du spele singleplayer uten å vere koblet til internet. Gå i settings i origin, og sett til OFFLINE MODE. Google: "On PC you need origin to activate it, but you don't need the internet to actually play the campaign. You need to set origin to offline mode before opening Battlefield 3, you can do this through the settings, otherwise it can crash"
 21. Hehe. Tenkte det var XO siden... irf ikkje er ein gjeng med gamliser? eller..?
 22. Dataspill går i den retningen ja. Alt blir snart lock-on ... og det er allerede kvalmt mye lock-on i BF3. F.eks stingers. Selv om det i virkeligheten ER lock on på dei, betyr ikkje det at det Må vere det på det i eit spel. Til dere som har spilt Desert Combat til BF42, så hugser dere stingerene der. Dei var ikkje lock-on, men fungerte utmerket - og det var mye meir gøy (og skillbasert)
×
×
 • Create New...