Jump to content
Battlefield.no

Losi-D

Klanmedlem
 • Content Count

  2,033
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Losi-D last won the day on March 20 2012

Losi-D had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Losi-D

 • Rank
  Join the dark side, we have smalahove!
 • Birthday 03/20/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Smalahovebygda
 • Interests
  Smalahovuder. I alle former og størrelser. Så lenge eg får auga er eg nøgd.
 1. Melder meg av denne etter at siste patch kom. Eg er ingen TVG hore.
 2. Spiller ja Berre å adde meg : LosiD Har Is-3, Obj.704 (TD), GW Phanter, AMX 13 75, Lowe, M4 Sherman. Spiller for det meste med AMX for tida, og Lowe/Obj.704 for å samle xp og credz Men rimelig lei av at alt går så treigt ja. Man må sitte omtrent heile dagane å game for å få nye tankser/moduler..
 3. Men er du 100% sikker på at Guided Rockets viser til helikopterene? Det finnes jo f.eks 'guided rockets' til mye annet i BF3. Men om trackinga berre vil virke mot ground targets er eg positiv. Det vil forandre mye, men det vil gjøre det mer utfordrene - og skillet mellom gode/dårlige piloter vil bli større. edit; når eg tenker meg om så er det jo akkurat 'Guided Rockets' de heter på helikopteret.. så er nok de da.
 4. Det står ingenting om at 'guided rockets' til heli vil forsvinne, som eg kan se? Står jo: Improved the accuracy of the attack helicopter's rockets pods, both guided and unguided ?.
 5. Oida, dette ser bra ut for oss som flyr heli Men: lol? Er dei ikkje treffsikre nok? Man kan jo hovre 300m bak RU-main på casbian, og ta ut tankser i US main, så lenge man veit kor man skal sikte. og: Hoho.. dette blir artig!
 6. Gren: helikoptær Nick: Vanity-LosiD Mail: [email protected]
 7. Lei ja. For lenge siden. Kort oppsumert: -Dårlige designa kart (ingen dynamikk, ingen fjell/daler osv man kan angripe taktisk fra eller hjemme seg. Se på f.eks Gazala, El Alamein, 73 easting, frå bf42 og DC - DET var skikkelig gode kart det!) -Dårlig plasserte flagg. -Veldig mye random som plutselig skjer, "is no more", våpen låser seg, man krasjer og flyr videre, man treffer fly med rpg og det flyr videre, dør når gunner skyter tvg i heli, heli snur seg opp ned på skjermen din av og til, selv om det egentlig hovrer helt fint, osv i det uendelige. -Soflam/javelin ... i say no more. -Dør bak hjørner. -Haugevis av load/og disconnect bugs. -Orker ikkje skrive meir. Venter på CS:go, eller evt. et nytt underdog fps spill. Battlefield serien trur eg er berre å gi opp..
 8. Veit ikke hvor langt du har kommet, men når du får 100mmen til lorraine anbefaler jeg å skrive "Reloading" eller noe liknende i chatten når du lader om et magasin (evt. binde en knapp til det, om du har den muligheten). Med 50+ sekunders reload er lagkameratene rimelig interessert i å vite om de kan regne med deg eller ikke. Er fortsatt på AMX 13 75. 13 90 er neste, så er det vel lorraine. edit; men skal uten tvil beholde amx 13 75 !
 9. Snakket selvsagt om franske tanks. Er bare de som har magasin-systemene. Viktig å merke seg at skuddtakten blir lavere ettersom kaliberet blir grovere. På 100mmen på Lorrainen er det feks 2.5 sekunder mellom hvert enkeltskudd i hver salve, for så 50 sekunder reload på et nytt magasin. Er ca. halveis på lorraine nå til batchat, og så langt er fransk light/medium den morsomste linja jeg har spilt i WoT Ahh, ok Ja, franske light/medium er rått. Artigste eg også har spilt Obj. 704, IS-3 og Gw Panther står parkert for tida Batchat er syk... vil ha den soooooo bad !
 10. Ja det kan stemme Og så har man vel 5-6 skudd i hvert mag. Alle magasin på light/mediumtanksene har 6 skudd. Det er bare blant heavytankene det finnes noen med kun 4 skudd ? De franske light/medium tankene har utrolig rask skuddtakt. Man fyrer av 6 kuler med ca 1 sekund mellomrom mellom hver kule. Og så når de 6 er skutt, så reloader man til et nytt magasin med 6 kuler, som tar litt lenger tid. Slik er det vel ikkje på USSR, US, GER? Medium/light tankene til frankrike er iallefall de første eg har prøvd som er slik. Og eg elsker det. Har fulloppgradert AMX 13 75 nå. Grisemorro!
 11. 13 75en med den beste 75mmen bruker med godt crew 15 sekunder om jeg husker korrekt. 13 90 bruker 30-40 sekunder med beste 90 mm, mens lorraine bruker 40 sekunder på 90mmen og 50 sekunder på 100mmen. Ja det kan stemme Og så har man vel 5-6 skudd i hvert mag.
 12. http://worldoftanks.com/news/729-bit-gamer-world-warplanes-interview/
 13. Har skaffet meg AMX 13 75 - utrulig rå tank! Liten, kjapp (62km/h), og bra kanon med genial reload-mekanisme Dritgøy å spille med.
 14. Det kan bli bra, men kan også floppe. Korleis blir balansen mellom fly? F.eks i WoT så kan man ikkje penetrere armoren på tankser, om man har for dårlig kanon osv. Og det er jo det som er så kult i WoT, at man må passe seg for dei store tanksene, og dermed vere taktisk og snike seg rundt. Og det er alltid ein god blanding mellom tier-klassene i hver kamp. Men det blir for dumt om man med eit tier 1 fly ikkje kan penetrere tier 2-3-4 fly (eller tier 9 for den sagt skyld). Det må isåfall løses med store forskjeller på HP, og damage på kanona/raketter/bomber. Har ikkje lest så mye om dette spelet, men at det kan bli store problemer med balanse ser eg for meg. Men blir spennende å se For dere med WoT, så er det berre å begynne å samle free-xp. Disse skal kunne brukes i world of planes
 15. Indeed - dette "gratisspillet" har kostet meg ca 1500 spenn nå Utfordringen er at etterhvert som man har spilt en stund så vet man altfor godt hvor mye bedre en tank er fullt oppgradert, og da klarer jeg ikke la være å konvertere xp for å "kjøpe meg fri" fra å måtte spille opp en tank. Og med ca. 1 300 000 xp som kan konverteres så blir jo slikt fristende 1 million, trehundretusen XP? Whaaat....? Sikker på du ikkje snakker om credits nå?
×
×
 • Create New...