Jump to content
Battlefield.no

Junior Jack

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  725
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Junior Jack

 • Rank
  Klage nicht, kämpfe
 • Birthday 04/02/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen
 1. Noe tidspunkt for dette eller? Edit: Kanskje jeg skal lese litt mer nøye neste gang...
 2. Joda, men nå må du også ta i betratktning at man også regulerer beskyttelsesutstyret i henhold til trusselbildet, både for stridsutholdenheten til soldatene og at du ikke ønsker og te deg aggressivt for lokalbefolkningen (Hearts and minds). Når da italienere betaler Taliban for at de ikke skal angripe blir også trusselbildet "forfalsket" når en ny nasjon tar over ansvars området. Ergo var ikke franskmennene forberedt på det reelle trusselbildet. Så her vil jeg påstå at italienerne er en indirekte årsak til at de tok kvelden. Men med det sagt, jeg har selv tjenestegjort med italienere der nede, og fytti i helvete for en useriøs og uprofesjonell hær skal man lete lenge etter.
 3. Sikkert mange som har fått det med seg, men garantert noen som ikke har det. Monkey Island gjør nå comeback, både med en remake av The Curse Of Monkey Island (Aller første spillet i serien) samt serien Tales Of Monkey Island som vil komme i fem episoder. En episode i måneden. Alt kan bestilles gjennom Steam, Har ikke kjøpt Tales serien enda, men remaken av The Curse Of Monkey Island kostet ikke mer en knappe 70kr. Vel brukte penger spør du meg. Les mer her.
 4. Veit ikke om du finner svarene dine her, men google ihvertfall Ophcrack tutorial og fikk opp disse to linkene. http://www.irongeek.com/i.php?page=videos/...hcrack-and-cain Som sagt, vet ikke hvor informative de er da jeg ikke gadd lese/se igjennom tutorialene.
 5. Hehe, han på sykkelen er noe av det råeste jeg har sett! Takk
 6. Vil ha nesa mi for meg selv takk!
 7. Bedre enn orginalen spør du meg
 8. Ahhh, mange takk! Har sliti med dette i flere dager nå
 9. Istedenfor tidligere hvor alle postene i en tråd har kommet etter hverandre må jeg nå trykke på hver eneste post jeg ønsker og lese. Jeg trodde dette var en enkel sak å fikse Kontrollpanelet for Forumet, men det var det langt ifra. Håper noen kan hjelpe meg her, fordi jeg gidder rett og slett ikke å lese forumet når jeg må trykke for hver enkelt post.
 10. Kanskje jeg skal gjøre det.. husker jeg ga meg etter ca en uke pga altfor mange bøgs og idiotiske ting...
 11. eeeew... OMG SONY!? Sony skader barn! Cry baby, hun vet ikke hva det vil si å ha vondt i fingrene før hun har spilt NES ett par timer.
 12. Tenkte jeg skulle installere Linux på PS3'n min idag og gikk for YDL (Yellow Dog Linux) fordi jeg aldri har vært borte i Linux før. Alt gikk knirkefritt helt til jeg skulle logge meg inn som root, da er passordet jeg skriver inn feil. Så må ha klart å taste "feil" passord to ganger når jeg installerte distroen. Men nå er spørsmålet, er det noen som helst måte å få tilbake passordet på eller det ny install som må til? edit: Google is mine friend.. linux single passwd
 13. Helt enig, bruker den selv å er kjempe fornøyd. Men den ligger vel sånn ca 1500kr over budsjettet hans..
×
×
 • Create New...