Jump to content
Battlefield.no

OdinTheGod

Supermedlem
 • Content Count

  671
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OdinTheGod

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 04/18/1973

Contact Methods

 • Skype
  sveinung.kristiansen
 • Website URL
  http://facebook.com/sveinung.kristiansen1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Harstad
 • Interests
  Det meste som smeller...

Recent Profile Visitors

537 profile views
 1. He heeeh. Det er en stund siden jeg har kommet over slike. Er ikke så aktiv på forumer ;-)
 2. Etter og ha oppdatert PB. Funker det sånn noen lunde.. Jeg kommer inn ca 50% av gangene jeg prøver... Får holde..
 3. Reboot har jeg gjort.. Nå har jeg også reboota router. Og fikk for første gang denne beskjeden: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Odinthegod' (for 0 minutes) ... Sorry, players Nå oppdaterer jeg PB.. Så får vi se ;-)
 4. Alt var bare sweet frem til 0500 i morges.. Så sove litt og opp å spille.. NADA tilgang :-(
 5. Jeg får det hver eneste gang.. Har re-installert BF3 og Origin.. Jeg har maskineri nok til å drive 2 BF3 samtidig.. Alt er oppdatert.. Så maskineriet er ikke problemet.. DAMN IT!!
 6. Jeg prøver og joine en kompis i spill. Men spillet loader.. Jeg ser origin starter og BF3 logoen dukker opp.. Og så er det slott.. Får en error (You were disconnected from EA Online) og ingenting mere skjer.. Dette har nå skjedd i hele dag :-(
 7. Sliter med akkurat samme problemet. Og har prøvd alt. Til og med å åpne porter.. Dog jeg ikke er sikker på om jeg har gjort det riktig..
 8. Er dette snakk om ff Flash ligths? Eller alle generelt?
 9. Hva er deres FPS? Pr Fraps får jeg en plass mellom 50 og 70 fps på en laggete server.. Har ikke fått målt på andre.. men.. Hva er normalen? :-)
 10. Jah. Men jeg håpet jo på at jeg fikk spillet på utgivelsesdagen som lovet :-( Irriterende det der :-/
 11. Din forhåndskode til Call of Duty: Modern Warfare 3 Hei, Takk for at du har forhåndsbestilt Call of Duty: Modern Warfare 3 (PC) på CDON.COM Nedenfor finner du koden til vårt forhåndstilbud. Kode: ****-****-****-****-**** For å aktivere koden din må du: Besøke følgende webside: www.mw3pcpreorder.com Gjennomføre samtlige steg som beskrives på www.mw3pcpreorder.com Vi ønsker deg mange timer med spilleglede! Med vennlig hilsen CDON.COM GøY!! :-D Når koden var registrert og jeg i stresset oppdager hva jeg har lastet ned og installert..... Call of Duty 4: Modern Warfare Thank you for preordering Call of Duty: Modern Warfare 3 for PC. Please press "Register" below, and fill in your details to claim a free digital version of Call of Duty: Modern Warfare 1 for PC. WTF!! Trodde jeg fikk MW3 i dag :-( COD4 har jeg spilt for 100 år siden :-(
 12. IR meg langt oppi rom+a.. Jeg irriterer meg grønt av Lasere og Flashlights.. Og da dem som tilhører mitt eget lag. Hvor reelt er det at dine egne blender deg med sitt eget taktiske utstyr? Det gjøres ikke med vilje. Men står du foran eller løper mot en som har slikt utstyr blir du blendet.. Fantastisk gøy i CQB..
 13. Jeg begynner å bli sånn kraftig små lei av at BF3 krasjer 3 av 4 ganger jeg vil spille online. Jeg har slettet og reinstalert. Prøvd flere browsere og søkt på nettet etter svar. Flere plages med det samme.. Men.. Finner ingen fiks :-( I kassa mi har jeg bla: Corsair Dominator GT DDR3 2000MHz 12GB ASUS P8P67 Deluxe B3, Socket-1155 Intel® Core i7-2600K Processor Socket-LGA1155, Quad Core, 3.4Ghz, 8MB, XFX Radeon HD 6870 1GB GDDR5 "Dual Fan" PCI-Express 2.1, 2xDVI, HDMI, 2xmini-DisplayPort, 900MHz
×
×
 • Create New...