Jump to content
Battlefield.no

fredx9

Supermedlem
 • Content Count

  2,930
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by fredx9

 1. Kan nesten ikke tro at jeg husket passordet til denne kontoen! I følge historikken skrev jeg mitt forrige innlegg i mai, 2010, så har vært borte en stund! Veldig morsomt å se noen kjente brukernavn som fortsatt er innom her. Husker veldig godt miljøet som vokste opp rundt Battlefield 1942 i 2002-2003. Jeg har veldig mange gode minner fra klantiden med BsE, GPS, GiS, NPS og alle de andre klanene. Uansett, ville bare svinge innom og vinke til alle sammen. Håper alt står bra til med dere!
 2. Hey hey alle sammen! Morsomt å se mange gamle, kjente nicks her. Jeg vurderer også å spille litt BF igjen når 1943 omsider kommer ut, men vet ikke om jeg har mulighet til å spille aktivt i klan. Uansett ses vi nok helt sikkert på de offentlige Battlefield-serverne når den tid kommer! Og for the record: historien om hvordan klanen ble startet opp er 100% korrekt.
 3. The epic adventure of the gay monkeys started when the alpha male suddenly discovered the forum post containing "Continue the Story". He instantly realised
 4. ja jøss! det er dokumentert at unges holdninger reflekterer generell holdning! Det er jo IKKE sånn at de fleste unge går gjennom faser av utvikling der de prøver å finne egen gruppe og plassering i samfunnet og med det tester ut radikale meninger både mot høyre og venstre... Da jeg var i militæret var jeg med på foropptak til KFOR (altså Kossovo Force), og der snakket de litt om dette. Når soldatene var på patrulje, fikk de en pekepinn på hvordan holdningen var blant lokalbefolkningen ved å se på hvordan barna reagerte mot dem. De voksne var ikke alltid så enkle å lese på dette, men de merket det fort på barna som f.eks enten kom og lekte med soldatene eller kastet stein på dem. Barn setter seg ikke inn i politikk; de tar med seg holdningene de får hjemmefra. Dette synes jeg virker logisk. Jeg tror ikke de som gikk "amok" på demonstrasjonene i går er typen til å engasjere seg politisk i det hele tatt, verken mot høyre eller venstre. Jeg tror heller ikke de er av typen som eksperimenterer med forskjellige grupper. De er nok ganske fastlåst i det jeg antar er gjengspire-miljøet. Unge gutter med innvandrerbakgrunn som faller utenfor. De lærer seg ikke språket ordentlig, har ikke noe særlig med etnisk norske venner, har kanskje vært utsatt for litt lett hverdagsrasisme (jeg vet jeg ikke er så veldig glad i 'tøffe' innvandrerungdom, og det vises helt sikkert på kroppsspråket mitt). Alt dette, kombinert med mye raseri og hat de har for konflikten (krigen?) i Gaza, og det faktum at politiet beskytter jødene tror jeg faller i dårlig smak. Hadde de følt at de levde i et trygt og godt samfunn og var glad i Norge tror jeg neppe de hadde rasert Karl Johan. Hvis de ikke er glad i Norge, hva er de da? På bakgrunn av dette, tror jeg det rår en del dårlige - og kanskje t.o.m også fiendtlige - innstillinger mot den norske stat. Jeg vil jo ikke gjøre noen feil, men jeg tror det er lett å overanalysere også... noe jeg kanskje har gjort selv!
 5. Gårsdagens opptrinn belyser et voksende problem i Norge. Det vitner om en rimelig fiendtlig innstilling som tydeligvis mange unge innvandrere har mot Norge, og de unges innstilling er veldig ofte en refleksjon av den generelle innstillingen. De unge påvirkes av hva de hører de voksne snakke om rundt middagsbordet hjemme etc. Ikke noe godt kommer ut av det som skjedde i går. Ingenting.
 6. En liten observasjon jeg synes er vel verdt å merke seg. (Relevanse til topic kommer litt etterhvert). Da første verdenskrig var over, dikterte seiersmaktene (dvs. USA, England og Frankrike) betingelsene for Tysklands kapitulasjon. Dette er kjent som Versaillestraktaten. Tyskland fikk skylden for krigen, og ble straffet med å gi opp mange landområder og i tillegg pålagt å betale enorme erstatningsmulkter. Dette viste seg å være en svært dårlig avgjørelse. Tyskere var svært misfornøyd med traktaten og opplevde den som ydmykende. I tillegg klarte ikke den tyske økonomien å bygge seg opp etter krigen, som førte til arbeidsledighet, fattigdom og enda mer misnøye. De sier at om ikke Hitler hadde kommet til maken og startet en krig, ville noen andre gjort det. På 30-tallet en gang sluttet Tyskland å betale erstatningene og bygget opp sin økonomi og sitt Wehrmacht, og vi fikk til slutt andre verdenskrig. Det jeg ville illustrere her var at andre verdenskrig var en direkte konsekvens av første verdenskrig! Etter andre verdenskrig samles på nytt seiersherrene seg, og de oppretter staten Israel på bekostning av noen ubetydelige, palestinske bønder. Vi får etterhvert opphavet til den pågående, tilsynelatende evigvarende konflikten vi har nå. Vi har alle hørt at historien gjentar seg. Kan vi virkelig få WWIII som en direkte konsekvens av andre verdenskrig? Beklager hvis det ble langt og litt off-topic.
 7. fredx9

  Hva skjedde?

  Strandis var det han het! Så han hadde innlegg i bodybag-topicen, som var veldig morsom. Husker da den kom.
 8. fredx9

  Hva skjedde?

  Har vært med siden det startet opp, og som dere sikkert allerede vet så henger jeg ikke så veldig mye her lenger. Etter min mening ble det alt for stort etterhvert. Før så 'kjente' man en flesteparten av de som skrev innlegg ved at man kjente igjen nicks og avatarer, men etterhvert ble det så mange å forholde seg til. Ble for stort og upersonlig. Var helt sjef i starten... man alternerte mellom å spille bf1942 og komme her, og alle hadde samme nick både i spillet og her på forumet. Ordentlig koselig var det! Det var også et rimelig stort slag da han derre morsomme med bildet av kermit i avataren, og som alltid skrev på nynorsk ble bannet. Husker ikke hva nicket hans er nå i farten.
 9. Jeg lurer på hva sangen til nelly.no reklamen heter. Noe techno-greier, der litt av tekstlinjen før reklamen slutter er "... for the last time". Noen som vet dette?
 10. Hei. Jeg vet ikke hva denne sangen heter, men husker musikkvideoen. Jeg vil kalle det en techno-sang (dvs laget med maskiner og utstyr og ikke noen ordentlige instrumenter). Er noen år gammel tror jeg. Det er en kvinne som vandrer rundt i New York og bærer på hjertet sitt, og størrelsen på hjertet reflekterer hvor glad hun er. I starten er det gigantisk og hun klarer så vidt å bære det, men etterhvert blir det mindre og mindre. Til slutt er det på størrelse med en baby, og da møter hun en kar som sier "Is that your heart? It's big!". Så drar de på date og hjertet blir kjempestort igjen. Hvis noen kan gi meg tittelen på denne sangen skal jeg bombe deg med nakenbilder (av meg selv).
 11. Du har sannsynligvis hørt det i mange sanger. Helt standard skifte for en sang som går i en bestemt skala. (Beklager til alle musikere om terminologien min ikke er helt god... men dere vet hva jeg mener! ).
 12. http://t-shirts.cafepress.com/ Jeg har kjøpt t-skjorter her. 2 hvite t-skjorter med sort trykk, som ble veldig bra, og sorte plagg med farget/hvitt trykk. Ikke like bra... Det er i hvert fall MASSE motiver. 4 millioner eller noe. Bare søk på noe, så får du opp noe relatert! Har tenkt til å prøve: http://www.zazzle.com/ De har litt fetere motiver enn førstenevnte. Vet ikke hvordan trykket er på disse.
 13. Argh. For en vanvittig nedtur! Ikke bare er dette spillet ikke genialt, det er direkte elendig.
 14. fredx9

  ipod batteri

  Ah, fint at jeg kan spre litt kunnskap. Rapporter tilbake dersom du gjennomfører dine planer, så skal jeg gjøre det samme.
 15. Trådstarter har 16 signaturer i spoileren sin? Why? Tenk om alle hadde hatt det.
 16. fredx9

  ipod batteri

  Men faen da. Tenkte jeg skulle få noen tips/erfaringer fra noen som hadde kjøpt et slikt batteri før.. Ikke bli skjelt ut av masse fjortisser!
 17. fredx9

  ipod batteri

  Joda, men har hørt rykter om at det er så vanskelig å åpne ipoden. Når man tar i betraktning at jeg er komplett inkompetent med å fikse ting og tang, kommer dette til å bli en stor utfordring for meg.
 18. fredx9

  ipod batteri

  Hei alle sammen. Begynner å bli litt lei den elendige batterikapasiteten på ipoden min. Vet at det går an å bestille ipod-kompatible batteri på nettet, som f.eks: http://store.l-f-l.com/cgi-bin/cp-app.cgi?...d&ref=EC003 Noen som har kjøpt nytt ipod batteri før? Er det vanskelig å installere det? Er det noen billigere sider?
 19. Heh. Du må komme fra et virkelig gudsforlatt og øde sted hvis heimvernet virker kult.
 20. Sikter du til min kommentar? Ville bare påpeke at i tillegg til å være en morder og en nærkis, så er han faen meg pedo også... 'God bless the young men of the glorious nation of the United States of America'.
 21. To 15 år gamle jenter i bilen? Han er jo 27 selv!
×
×
 • Create New...