Jump to content
Battlefield.no

WideBoy

Supermedlem
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About WideBoy

 • Rank
  Menig
 1. Heisan, jeg så dette bildet ble postet på reddit, men han sa ikke hvilket map det er (og jeg har ikke all boosterpackene til BF3), så jeg lurte på om noen av dere har sett denne og kan confirm at dette ikke er fake....for hvis det er ekte og at det er en referanse til framtidlig 2143 blir jeg en lykkelig mann
 2. Kan se ut som at DICE kjører en ny "Hinte" lek med oss. Om noen andre husker det var det tung hinting om BF2142 i Armored Fury pakka til Battlefield 2, nummer skilter til biler hadde 2142, aviser hadde istid overskrifter og en klokke på en reklame plakat hadde viserne side på "21:42". I Karkand pakka til BF3 (Wake Island) kan man se et nr stemplet på en "plasttank", 2143. Dette kan bare være Dice som leker med oss....men jeg håper det er noe mer i gjerdet. En liten video av nummeret...ikke så spennende men...there it is, ikke jeg som har laget videoen, jeg er for lat for å ta opp noe selv. http://www.youtube.com/watch?v=hwOwG-z4Udw&feature=channel_video_title
 3. Det har jeg ikke testet, lenge siden jeg har lastet ned musa sin spesielle driver siden 99% av programer aksepterer knappene som standard, skal teste løsningen din. Takker for tipset, akkurat det hadde gått rett over hodet mitt.
 4. Får du opp noen form for feilbekjed? Hva står det i battlelogen da den prøver men feiler å få kontakt? kommer du inn på servere men graffiken virket glitchet? Jeg har en feil hvor BF3 har en tendens til å fryse da kartet skal starte, jeg ser bare den blåe fikaten som blinker slutter og der står den. Men da må jeg bare re joine til det funker.
 5. ha ha ha, takker for en god og saklig diskusjon. Forventet mer av admins.
 6. Har jo det, men ville helst gått rett til våpnendet jeg bruker. Syntes bare dette var litt skuffende siden BF var "laget for pc" men så funker ikke grundleggende PC ustyr slik det burde....men innser nå at jeg er den eneste her som savner det :/ jaja, kanke få alt Tar ikke lang tid, men om ting skal skje fort har jeg trykket feil (jeg har store fingre, når fingern min ligger litt skjevt på en knapp tar den med seg knappen ved siden av, det er prisen man betaler for å være stor (før du sier slank deg, det hadde ikke hjulpet mye, finga mine er over gjenomsnittet store uansett). Og det er veldig ofte at ting blir stressende da man leker katt og mus med en tank, eller er den eneste medicen i området.
 7. Fem som er i bruk (Lillefinger på ctrl, tommlen på space og da de 3 andre som har WASD) Jeg må da bruke en av de som er på WASD til å kunne trykke på 1-4. Så må løfte en av disse for å velge Gadget, så jeg må da slippe en av bevegelses knappene for å kunne velge våpen. Side 4 er nærmest "d" blir ofte da straife til venstre vansklig da man bytter til den gadgeten. Men på musa er bare 3 knapper aktive, men jeg har da 2 fingre extra og 3 knapper extra. Så ville vært enklere for meg å da bruke tomlen på musa til å bytte...hvordan er dette uklart? [EDIT] Fjernet helvete fra settnigen " hvordan i helvete var dette uklart?", det var for aggresivt siden jeg lot ting som irrterte meg utenfor forumet gjøre meg barnslig aggresiv her.
 8. Å se friendly sitt brukernavn gjenom vegger har drept meg et par ganger. Jeg ser en jeg tror er kompiss men det jeg sÅ var nicket til han bak veggen over hodet til han jeg hadde øyekontakt med :/ ( dette er SEFF bare et problem pÅ HC hvor FF er pÅ. men er stortsett der jeg henger)
 9. Da jeg fyrer av Javlinen minså lander alltid misilene ved siden av målet mitt, siden Javlinen i BF3 har litt identitets problemer så må jeg jo fyre av misilen rett opp manuelt for å få den til å komme seg hele veien til målet. Men den lander alltid ved siden av Tanken, gjør jeg det feil? Og hvorfor i HELVETE kan jeg ikek assigne ting til musetastene mine? jeg kjøpte en gamer mus for shit like this, jeg vill ikke miste muligeten til å gå sidelengs/rett fram bare for å bytte til Medkit/ammo crate/repair tool/antitank...
 10. Om jeg kan klage litt mer, føler også at alt for mye AA, men det våpendet som faktiskt skal brukes til AA er totalt useless nå som folk har Flares, som har så kort cooldown at det renderer Stinger totalt useless.
 11. Noe i den linjen jeg tenkte på også, som det beste antitank våpendet i 2142 var, nesten umulig å drepe folk med, men tanks skalv i sine brallor da de så den suse forbi.
 12. Heisan, jeg lurer på om andre føler at klassene er litt ubalanserte. Lagt merke til at nesten alle bruker Enginer og spammer RPG rakketer eller bruker Assult som klassen tilsier. Dette gjelder spesielt de brettene som er trange om plassen (Bazaar og Metro). Det med RPGene irriterer meg litt, skal ikke leke som at jeg ikke vill whine på det, men i forhold til BF2/2142 hvor man kunne se alle klassene florere på brettet med sine jobber virker BF3 fattigere.... Tar jeg feil? Spiller jeg spillet feil? eller er det bare Enginer og Assult som er klasser verdt å bruke om man vill være i "The heart of the battle"?
 13. Helt enig her, dette brettet viser jo null av Hardwaren eller det ødleggbare miljøet. Det var tider jeg satt å spilte og lurte på hva forsjellen mellom dette og COD var. Sier ikke dette for å gjøre folk sinte. Men siden verden virket utrolig statisk i forhold til hva vi har hatt i BC2 så virket det bare som et steg bakover i gameplay, men et steg framover i graffik. og en annen liten ting...hvorfor får jeg Ribbons for alt? Selv da jeg taper får jeg 200 gratis poeng...husker i BF2/2142 da en pin med 10 poeng var awsome å få tak i. Mye whining her...mener ikke å komme over som en bitchete faen, men ingenting av det jeg gledet meg til var i dette brettet :\ Og jeg er trøtt..
 14. ' Chloroform og en bicoriuos kompiss som hadde en bedre natt enn deg.
×
×
 • Create New...