Jump to content
Battlefield.no

Kadetten

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  896
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kadetten

 • Rank
  Pjokk
 • Birthday 01/22/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alta

Recent Profile Visitors

1,051 profile views
 1. Gal sektleder: Jeg tror nok mitt engasjement innen gamingmiljøet er over for godt nå. Synd at jeg valgte (les: bommet med) å bruke ordet hersketeknikk om disse metodene, fremfor noe annet, da det tydeligvis var mat til ulvene. Hadde vært greit nok om det ble nevnt i en bisetning at det ikke var rett å bruke mitt ordvalg om metodene, for så å forsvare saken, som dette burde dreie seg om, og ikke vri det over i en ren forelesning på definisjonen av hersketeknikker. Potedo potado, budskapet blir det samme. Dere må ikke tro det er en gledens dag for meg, å gå ut med noe sånt. Selvfølgelig har jeg hatt betenkeligheter med å dele dette for offentligheten, og liker ikke å gjøre meg selv upopulær. For min egen del, hadde det nok vært best å ikke sagt noe om dette, da det også setter meg i et dårlig lys, men jeg tror dette var viktig å få ut, så man vet hva man går til. Dessverre kan dette virke som et angrep på ArcticNova og dets stabsmedlemmer, noe det ikke er. ArcticNova har en utrolig dyktig og engasjert stab, og vil fint kunne drifte videre etter dette, men nå ligger hvertfall sannheten om hvordan ting har vært i toppen, på bordet. At noen stiller seg uforstående til dette, har jeg selvfølgelig ingen problemer med å se. Det virker jo helt søkt, noe det i bunn og grunn også har vært. Ser at noen fremstiller dette som konspirasjonsteorier. Man kan si hva man vil, men de jeg skriver i brevet, er basert på tiden min i ArcticNova. Mange i miljøet har hatt et skeivt inntrykk av oss, og det er sett fra utsiden, så dere kan tenke dere hva som har foregått mellom oss i styret. Jeg ønsker ikke å renvaske meg selv med dette, for det er allerede for sent. Jeg har heller ingenting å vinne på å fortelle dette, det håper jeg dere ser. Jeg har et godt liv, og har jo som både jeg selv har informert dere om, og styret i AN, ikke vært så altfor mye online den siste tiden, så jeg kunne fint krysset ut vinduet til dissene sidene uten å sett meg tilbake. Hvertfall prøvd på det, men samvittigheten ville nok innhentet meg før eller siden.
 2. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke si noe mer om denne saken, etter at jeg fikk sagt mitt, men jeg ser nå at Erik (apooo) blir et uskyldig offer i det hele, da han i denne sammenhengen ikke må anses som en del av styret, da han har hatt veldig lite å gjøre med driften av an, ettersom han for det meste kun har kodet. Erik hadde aldri i tankene intensjoner om å tjene penger på dette. Han har hele tiden vært en ildsjel for miljøet, som har gjort mye, uten få noe tilbake. Men så tok seriøsiteten seg opp, presset på Erik ble større, og når jeg i en samtale med han, spurte han hva han syntes om å jobbe så mye for slikk og ingenting, så ble han mildt sagt kvalm, og følte seg brukt. Jeg gjorde dette med intensjoner om å få han inn i eierskapet. Hvorfor snakket jeg ikke med SpyWare? Han har en tendens til å bli veldig intens, og veldig vanskelig å overbevise, da han står sterkt og argumenterer nærmest urokkelig for det han mener. Derfor tok jeg det denne veien, da jeg visste at det ville gjøre samme nytten. Erik sa i fra hva han mente om at han ble brukt, og etter noen runder innad i styret som da bestod av meg, spyware og traveler, så bestemte vi oss for at dette var eneste mulighet. Slik har det alltids vært i styret. Vi tok aldri noe for gitt, og vurderte alltids alle mulige variabler og alternativer vi hadde. Når vi da ikke så noen, for å kunne fortsette videre uten å innvie Erik i eierskapet, ble han tatt med. Det tok lang tid før vi fortalte resten av staben at han var innviet i eierskapet, da vi ikke ville at personer som Greven, Kacki, Kenkenski osv, skulle miste motivasjonen, da de la ned like mye tid i AN uten å få den muligheten, men Eriks kompetansen var mer verdt for oss. Nå hadde AN aldri vært det vi er i dag, uten alle de andre ildsjelen i staben, men når ting skal veies i kroner og øre, blir det fort på denne måten.
 3. Dette er en milepæl i Norsk E-sport, og vil gå inn i historiebøkene som en sentral begivenhet. Et stort (7 mils) steg i riktig retning. Nå er vi jo der! NM i CS:S!! All honnør til Hellfragger og folkene bak, som har gjort dette mulig!
 4. Utrolig spennende lineup ja! Masse lykke til i lions, Stian, og forøvrig til resten av laget
 5. Gratulerer med den meget velfortjente forfremmelsen!
 6. Nydelig tiltak. Ser frem til neste!
 7. Ingen tvil om at HF gjør en helt unik jobb for at alle skal kose seg med ligaen, men det er helt naturlig med reaksjoner på en slik avgjørelse, så det blir feil å trekke det frem som et avvæpnede argument når det oppstår uenigheter. Det er alltids noen som ikke vil like det uansett hvordan avgjørelsen faller, så det må man se gjennom fingrene på, hvertfall når det gjøres med en kvalm tone, men jeg kan forstå at de reagerer og for de involverte parter et det et følsomt tema. Å bruke gooseman-saken blir en ond sirkel, da muligens også hele laget skulle vært utestengt i den sammenheng eller blitt fratrekt poeng, som ville vært en god løsning. Meningene i en slik sak vil alltid være sterke, men i bunn og grunn mener ikke jeg noe personlig med dette, og jeg kjenner jo de fleste i Hellfraggerapparatet, så om noen reagerer på uttalelsene mine, er det kun fordi jeg isolert sett ikke støtter _denne_ avgjørelsen. Nå som jeg har sagt mitt, så ser jeg ingen grunn til å kommentere dette noe mer, da det helt og holdent er opp til Hellfragger, som har tatt en avgjørelse i saken. Den forblir nok stående, og det må man respektere, hvertfall som tilskuer Hva de involverte lagene gjør, forblir en sak mellom dem og HF.
 8. Leffa: Veldig synd det, for hadde det ikke vært for denne situasjonen, hadde dere fortjent å gå videre, men man kan ikke se bort fra regelbruddet deres. Blir helt feil å tillate dere å spille ferdig, for så å stenge dere ut neste sesong. Sånn som jeg ser det, burde dere diskes nå, for så å kunne starte med blanke ark i neste sesong. Da blir det gjort på en ryddig og redelig måte. Helt feil å la dere spille om 1. plassen nå med regelbruddet i lomma, for så å straffe dere siden. Da har hvertfall reglenes hensikt feilet. Hellfragger gjør en supergod jobb og det er ikke alltids like lett å ta de riktige valgene og jeg tror de var litt redd for at noen skulle tro de ville utnytte situasjonen til å få sendt thf videre, men jeg syns de burde få fikset opp i dette med reglene som utg. punkt.
 9. Nå er det veldig vanskelig å sitte i sjefsstolen i en slik situasjon å ta det riktige valget, men her har jo faktisk BBT cheatet, og det er jo reglene veldig klare på, så dette svekker integriteten for hvordan eSport blir oppfattet utad, selv om jeg kan forstå tankegangen til HF, men å kun trekke 10 runder i forskjell for et slikt regelbrudd er som å si at reglene kan tøyes etter behov, og det er ingen tjent med. Leffa, hadde dere virkelig ikke kommet videre uten å trikse og mikse slik? Virker for meg fullstendig unødvendig... EDIT: Må tilføye at så lenge regelverket ikke følges opp, og det dermed ikke sette klare eksempler med regelverket i hånda, sender det jo ut forskrudde signaler. Straffen de fikk har i praksis ingenting å si for dem, og er kun for syns skyld. Det er jo strengere straffer å si et skeivt ord på forumet enn dette. At enj0y på sin side får en sesongs utestengelse blir jeg provosert av, når BBT stod sammens om dette.
 10. Fritz: Nei, det er moren til en utlending igjennom firmaet som koder siden. Vi har nå ny koder på saken, nemlig Apollon.
 11. Stemmer det Torres, selv om sanksjon kanskje var et litt sterkt ord. Jeg skjønner at 9R er skuffet da det var hans prosjekt og mtp. alt arbeidet han har lagt ned i dette, men det er HF sin compo, og det må vi forholde oss til, selv om vi har misforstått litt på den biten, noe vi kommer med en liten uttalelse om innen kort tid. Det er viktig at autoritetspersoner trer frem som gode eksempler for etterfølgelse, noe man må tenke på. Meningene sine kan selvfølgelig ingen styre, men måte de formidles på bør man tenke over når man representerer noen ...dog har alle gjort en god jobb til nå, sett bort i fra disse glosene, som kan skje selv de beste
 12. Vi står selvfølgelig ikke for uttalelsene til 9R og vil komme med et statement innen kort tid. Slik oppførsel vil få sanksjoner internt. EDIT: Jeg vil legge til at vi ikke kan kontrollere våre underordnede, og som jeg nevner at det vil få sanksjoner, men at vi samtidig er opptatt av å gi folk en ny sjanse, da det ikke alltids er like lett å kontrollere følelsene sine.
 13. Ang. kontraktene så har vi en med mastergrad i jus med på laget, så jeg kan forsikre deg om at vi ikke kommer til å gjøre noe ulovlig Hvordan vi skal tjene de store pengene på dette, får du komme med innspill til. Vi vil basere oss på å gi brukerne den beste opplevelsen
 14. Jeg tror egentlig ingen andre enn oss i AN har innsikt i rekrutteringspolitikken som dere viser til. Det har blitt forsøkt rekruttert ressurspersoner fra sine tidligere communities og over til konkurrerende lenge før vi kom på banen, men da klagde ingen. Det er helt normalt, men forskjellen er at vi har lyktes med det. I likhet med ALLE andre fremlegger vi fordeler av å bli med på vårt lag. Vi har ikke lovd gull og grønne skoger. Hvis dere virkelig mener det er ulovlig eller moralsk forkastelig, så er det ikke bare vi som har urent mel i posen. Videre vil mange reagere over omfanget av rekrutteringen, da det tidligere har vært akseptert å "stjele" en eller to over fra et annet community. Vi har medlemmer som tidligere har blitt forsøkt rekruttert av samtlige communities. Jeg hadde forstått denne kritikken, hvis så hadde vært tilfelle, for som noen nevner her, så er det fult lovlig og akseptert å legge inn en søknad, som 95% av staben vår har gjort. Leetgamer har mistet to over til oss, der en av dem går i klassen til en av våre stabsmedlemmer, så han har naturlig nok pratet om dette til han, så jeg forstår ikke at dette har blitt blåst sånn opp, selv om jeg forstår at det er lett å hive seg med på bølgen...Videre vil vi av naturlige grunner ikke ha stabsmedlemmer som har verv for andre communities innenfor samme sjanger. Vi har en ideologi, som vi anser som vårt fortrinn, så det er for å være føre var, så ingen andre plukker opp ideene. Vi stoler selvfølgelig på våre stabsmedlemmer, men erfaringsvis kan ting lekke fullstendig uforskyldt. Dette er noe andre communities også er strenge på. Vi ønsker derfor bare å sikre oss. Vi hadde et tilfelle med en som hadde verv for HF, der det skjedde en glipp, så han ikke ble opplyst om dette før han joinet oss. Han stod dra helt fritt å avslutte samarbeidet med oss, som vi ville hatt stor forståelse for, men valgte å fortsette. Og nei, vi halshugger ingen som spiller på andre servere. Selv tok jeg fra tid til annen turen innom andres servere, når jeg var admin for HF, så det er bare kos. Det er svært få som har innsikt i sannheten, der representanter fra andre communities uttaler seg basert på antakelser og spekulasjoner, så dette har blitt blåst ut av proporsjoner. Vi ønsker på ingen måte utover dette å renvaske oss selv noe mer, da folk må gjøre seg opp sin egen oppfatning, da en sak gjerne har flere sider. Jeg ønsker alle lykke til fremover, og folk burde bare være glad for at vi kommer på banen, da de etablerte communitiene skjerper seg, noe som kommer brukerne til gode. Vi ønsker ikke at brukerne skal velge oss pga. at det er oss, men pga. det vi tilbyr er best, akkurat som med HF-Ligaen. Det er kun brukermassene som kan avgjøre hva som er best, og da må man jobbe ut i fra det. Ang. lanseringen, så har vår utenlandske koder som holdt på med siden, mistet moren sin i en bilulykke, så vi har derfor sett oss nødt til å utsette lanseringen til 31. Mars. Det er en tragisk situasjon for han og de pårørte, så om noen godter seg for utsettelsen, må de stå for det på egen kappe.
×
×
 • Create New...