Jump to content
Battlefield.no

Ulvhedin

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,849
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Ulvhedin


 1. Samboeren har sett en film litt tilbake i tid.

  Handler om en fotografer som er i japan og tar bilder. etterhvert finner han ut at det er ei dame som alltid er på bildene. på slutten så blir fyren innlagt,og der får vi se at den dama henger på skuldrene hans.

  hun tror kanskje filmen heter Shutter, men var usikker etter traileren. Finnes det noen andre med lignende historie`?


 2. tar litt tid å finne,men kan muligens gå an å lete opp etter dato på innkjøp osv. Hvis man legger inn navnet ditt i systemet,så kan man søke på deg og finne ut når den ble kjøpt,så skrive ut en kopi. Men hvis du har kvitteringen,og kan se at en porta har blitt kjøpt på spaceworld,så hadde det vært nok for meg å ta imot den.

  og ja, mener at man kan gå inn på datoen den dagen og hente ut en kvittering. man må bare lete litt, det er en god service alle ansatte burde ha. Mas litt på de. Det finnes så mange udugelige folk bak kassen!


 3. herregud,nå falt jeg også ut. Visste ikke at du snakket om assassins jeg, avean. men uansett, reklamen på tv ,ikke trailere på nett altså. er vel en fyr som synger. men før jeg skriver videre,så sjekker jeg "These new puritans"...men den virket ikke kjent som den som var på reklamen på tv'n..hehe. kul sang fordi. takk;)

×
×
 • Create New...