Jump to content
Battlefield.no

Ulvhedin

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,849
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ulvhedin

 1. Gammelt rusk vender alltid tilbake
 2. Ulvhedin

  Falling Skies

  Så langt har jeg sett 2 episoder. Helt grei underholdning for min del. Skal se resten også. Gratulerer med dagen, knert
 3. Griff the invisible. Så denne her forleden dag. Artigkos film Om ikke en link har blitt lagt ut allerede til denne,så værsågod.
 4. Wii u er for min del vinneren av hele e3! Hør på denne du :
 5. Alt for deg, Prankster! Og kom deg ingame css igjen!
 6. Mass Effect 3, for svarte!
 7. Skadet, ifølge Vg og DB. Stod vel drept først, om jeg husker riktig. gullfiskminne!
 8. Imens vi venter på BF3, så kan vi le av denne.
 9. Nå snakker vi hoppetittenteia.
 10. Heisann. Se der ja. Tusen så mye takk:)
 11. Hva heter denne sangen fra denne "reklamen"
 12. All Major Announcements And Trailers From The VGAs Gleder meg sinnsykt til Mass Effect 3!! Gametrailers. Ligger flere spilltrailere her.
 13. Noe slikt som "dette" er det jeg skal fram til.
 14. Samboeren har sett en film litt tilbake i tid. Handler om en fotografer som er i japan og tar bilder. etterhvert finner han ut at det er ei dame som alltid er på bildene. på slutten så blir fyren innlagt,og der får vi se at den dama henger på skuldrene hans. hun tror kanskje filmen heter Shutter, men var usikker etter traileren. Finnes det noen andre med lignende historie`?
 15. Over til noe annet. Jeg møtte "snåsamannen" joralf Gjerstad idag. Veldig hyggelig fyr.
 16. tar litt tid å finne,men kan muligens gå an å lete opp etter dato på innkjøp osv. Hvis man legger inn navnet ditt i systemet,så kan man søke på deg og finne ut når den ble kjøpt,så skrive ut en kopi. Men hvis du har kvitteringen,og kan se at en porta har blitt kjøpt på spaceworld,så hadde det vært nok for meg å ta imot den. og ja, mener at man kan gå inn på datoen den dagen og hente ut en kvittering. man må bare lete litt, det er en god service alle ansatte burde ha. Mas litt på de. Det finnes så mange udugelige folk bak kassen!
 17. Var slik da jeg jobbet på spaceworld. Uten kvittering,så kan den ikke leveres inn. Derfor vi alltid ber kunder ta vare på kvitteringa si;) vi gjorde det ikke for å være slem. vi gjør ikke noe annet enn å sende de videre til bedriften som hadde de.tror de krevde kvittering. er noen år tilbake,så husker ikke helt.
 18. De får vel egentlig ikke lov til å lage en klone, Rare sitter vel på den rettigheta enda,tenker jeg. Men hadde vært smooth det ja!
 19. herregud,nå falt jeg også ut. Visste ikke at du snakket om assassins jeg, avean. men uansett, reklamen på tv ,ikke trailere på nett altså. er vel en fyr som synger. men før jeg skriver videre,så sjekker jeg "These new puritans"...men den virket ikke kjent som den som var på reklamen på tv'n..hehe. kul sang fordi. takk;)
 20. Noen som vet hva sangen til Assassins Creed: Brotherhood-reklamen heter?
×
×
 • Create New...